Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Contrar aparentelor....inca se fabrica

bogthebat

Postări Recomandate

Re: Contrar aparentelor....inca se fabrica

Deci, inca se mai fabrica masini.....

E fara turbo?

Tare tare de tot.

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arata f misto!Mai ales interiorul! si are 115 "cv"adica KW ...ceva nou!Si pretul mi se`pare foarte bun in comparatie cu cele de 3l care se gasesc!

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Sunt masini fabricate pentru Africa.

Am vazut si Toyota si Nissan, majoritatea fara turbo, cu filtre speciale de aer cu indicatoare, astfel incat sa nu ai nici o problema in desert unde papa foate mult praf.

Neavand turbo, sunt fara moarte, sunt noi, majoritatea euro 1 sau 2, deci greu de inmatriculat la noi.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

eu am fost la baieti astia din belgia deci am vazut pe viu masini adevarate, gen toyota, din pacate nu se pot inmatricula in ro sub nici o forma LEGAL.

pt a inmatricula o masina noua trebuie sa fie minim euro 3 astea sunt facute pt africa si asia si nu au nici o treaba cu euro.

teoretic se poate foarte complicat, gen inmatriculata pe un off-shore si asa nu ai taxe etc....dar pt asta trebuie sa ai off-shore.ca altfel sa circuli nu nr de Belize de ex nui rau :2dr....e exotic :top:grin:

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

@tdanys: cum adica LEGAL nu se pot inmatricula? O cumpar din Belgia, o inmatriculez temporar in Germania, si de acolo, o inmatriculez ca masina UZATA in Romanica , sau, exclud Germania si ii spun dealerului din belgia sa o inmatriculeze el primul, si eu cumpar o masina rulata....

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Din cate imi aduc aminte, cel putin despre LC s-a mai discutat pe forum

parca se numeste cruiserconnection un site care achizitioneaza 70uri actuale din africa, le 'indigenizeaza' in europa si le vinde foarte scump :h5

din pacate, din ce am vazut eu, toyotele sunt numai (foarte) LUNGI

Link spre comentariu

nu se poate inmatricula legal nicaieri in europa....ca nu e destinata pietei europene. belgieni astia vand in general in africa, sau in est catre rusi.

sau asa cum se zicea....sunt firme care iau masina, o fac legala pt europa punand euro 3, adauga 10k euro si o vand....asa da.

eu doream un land cruiser si de la 21k la belgieni era o firma din germania care o vindea la 32-34 k+tva cu euro 3-4 deci inmatriculabila.

in lista lor de oferta unde apare textul" Tropical version for export only outside EU " e clar...nu sunt pt EU.

ca altfel LC 120 cu 21k euro....era plina tara de ele:y

repet singura solutie pe care eu o stiu este firma off shore.

dar asa sa visam...uitati-va la preturi de preturi si masini de masini:

http://www.transauto.be/car/export.php?cma=1&se=1&chx=11&lg=en

Link spre comentariu

Se pot inamtricula insa sunt taxele prea mari...

nu te supara ca te intreb: afirmatia este o parere sau o informatie...?

adica spune exact ce si cum pe baza legilor existente sa stim si restul.

taxe prea mari....ce inseamna mare?

si descrie-mi procesul prin care pot inmatricula o masina gen land cruiser facut pentru alte piete nu pt europa.proceduri taxe, etc.

sar'na

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Ok, iertati-mi nestiinta dar, in cazul in care se achizitioneaza masina asa cum e, se merge la un service meserias, se poate face euro 3-4? atunci ar fi ok de inmatriculat?

Concret....de ce nu se poate inmatricula asa cum e...E1, E2 sau non E? taxe prea mari sau sunt alte detalii legate de legalitate?

multumesc anticipat,

:h5

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

un service meserias, cum s-a spus, exista, care fac transformarea, dar nu la noi in tara si care adauga in jur de 10k euro la masina ca sa o faca euro 4.

deci inca odata: in europa (orice tara din europa) ca sa poti inmatricula prima data masina in europa ( deci noua, veche, indiferent) masina trebuie sa aiba minim euro 3, sau echivalenta lui euro 3. Toyotele acestea pt "non -EU" nu indeplinesc cerintele sau echivalentele nici pt euro 1. deci nici o sansa.

asadar degeaba te duci la bulgari, nemti, sau francezi nu poti inmatricula prima data masina in europa daca nu are/echivalenta, euro 3.

asadar nu e chestie legata de marimea taxelor ci de legi.

dar daca vrei cu adevarat o iei, o dai sa o faca euro 3 minim si o inmatriculezi apoi fara prb. (de preferat prima data dincolo, sa nu ai surprize aici ca RAR-ul zice ca documentele tale care fac dovada euro 3 nu sunt bune ca nu au ei chef)

acestea sunt informatiile clare pe care eu le cunosc, sper sa fie de folos.

Link spre comentariu

Am rugamintea si catre alti colegi de forum care detin mai multe informatii legate de inmatriculare sa ne ajute.

Oare fiabilitatea sa fie aceeasi cu 4,2-ul de pe y60 sau mai buna?

Dar ce fac aia sa ajunga la Euro 4 de 10k ? Chiar atat de multe modificari trebuiesc facute la acel motor?

@tdanys, mi se pare logic ceea ce spui dar poate exista portite.

:h5:h5

Multumesc anticipat

Editat de mirciulica
Adaugare
Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Pai suna in Belgia,spunei vanzatorului ca vrei una dar sa o inmatriculeze pe Belgia....si ai terminat povestea...crezi ca rup aia usa dupa masinile astea...?Eu zic ca daca dai dovada de "bun cumparator" aia o sa o inmatriculeze cumva numai sa mai vanda unul....:y

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

eu am fost personal la aia din belgia si stiu toate acestea deoarece de vreun an am cautat solutii sa inmatriculuez o salvare toyota de la cei din belgia.

eu nu am gasit solutia, daca cineva o are sa ne informeze pe toti.

cei care fac modificarea pun multa electronica si modificarile sunt complexe deci de acolo pretul.

stiu ca romanii sunt inventivi...deci cine stie....:wink:

spor.

Link spre comentariu

nu sunt expert nu e sigur dar pun pariu pe o :xca se poate inmatricula in BG singura problema e taxa vamala fiindca vine dinafara uniuni . E acelasi problema ca la masinile aduse din USA. Eu asa stiu ca pe BG nu intereseaza norma de poluare poate sa fie chiar si Non euro.

Si ca sa fii sigur ca masina e in siguranta pe numele tau mai nou se aude ca pentru 350 euro ai rezidenta bulgara pentru 5 ani iar masina 650eu deci in total 1000euro si esti un adevarat Bulgar cu o masina adevarata.

Repet nu am incercat varianta mea dar cred in el :)

P.S. degeaba o faci la germani euro4 sau hibrid :) pentru romani tot non euro ramina numai daca nu te apuci de omologare individuala.

Link spre comentariu

mai citeste odata asta:

deci inca odata: in europa (orice tara din europa) ca sa poti inmatricula prima data masina in europa ( deci noua, veche, indiferent) masina trebuie sa aiba minim euro 3, sau echivalenta lui euro 3. Toyotele acestea pt "non -EU" nu indeplinesc cerintele sau echivalentele nici pt euro 1. deci nici o sansa.

asadar degeaba te duci la bulgari, nemti, sau francezi nu poti inmatricula prima data masina in europa daca nu are/echivalenta, euro 3.

asadar nu e chestie legata de marimea taxelor ci de legi.

p.s. La bulgari nu se poate inmatricula orice, renuntati la mitul acesta, au si ei legilor lor

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare