Brutaru Cristian Ionut Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 am un isuzu si vreau sa il scot la o plimbare! pe data 20 03 2010. sinteti interesati? astept propuneri!!!!!!! sms la 0751340396 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: iesire la padina !!!!!!!!!!!!! nu vrea nimeni?:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: iesire la padina !!!!!!!!!!!!! Bun venit pe forum ! Intai si intai te rugam frumos sa fii putin mai atent pe unde postezi ca ai tendinta de off-topicuri...... Ai si tu putintica rabdare, sigur se vor gasi amatori pentru iesirea asta, si daca nu va fi sa fie asta, ocazii vor fi destule de-aici inainte ca doar vine primavara..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: iesire la padina !!!!!!!!!!!!! primavara.....ma faci sa mor de ras:ha: la cat a nins ieri in Bucegi.....si in zona...numai offroad nu faci.... poate pana in weekend sa se mai topeasca......eu ieri in zona Poiana Bv....a trebuit sa ma dau jos din masina sa imi fac o idee pe unde sunt....in afara de alb....nu se vedea nimic :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: iesire la padina !!!!!!!!!!!!! Stai usurel nu speria omu`..... :ha:....si eu am zis "vine" nu ca " a venit"..... Acu` ca s-o duce pana la Sinaia sau Moroieni, tot e ceva ca se mai cunoaste cu colegii isuzisti..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: iesire la padina !!!!!!!!!!!!! nu-l sperii....i-am spus doar cum a fost ieri in zona Poiana Bv...care nu e la o altitudine prea mare....in schimb...Padina este.... noroc ca deszapezesc aia de la cabana drumul...ca altfel ar fi distractiv rau :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: iesire la padina !!!!!!!!!!!!! ok datimi de veste cind iesiti :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat August 31, 2010 Autor Partajează Postat August 31, 2010 Re: iesire la padina !!!!!!!!!!!!! Salutare ies la o plimbare prin natura pe 4-5 septembrie 2010 moroieni - bolboci -padina .... cu cazare la cabana bolboci . Daca mai sint doritori astept sa scrieti!!!!:tk:cl:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: iesire la padina !!!!!!!!!!!!! Am auzit ca o sa fie si un concert rock pe acolo wk-endu asta!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat August 31, 2010 Autor Partajează Postat August 31, 2010 Re: iesire la padina !!!!!!!!!!!!! da este padina fest 2010:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: iesire la padina !!!!!!!!!!!!! Posibil sa ne alaturam, numai ca nu o sa stam peste noapte. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Septembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: iesire la padina !!!!!!!!!!!!! va astept :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: iesire la padina !!!!!!!!!!!!! care-i faza cu concertul rock si padina fest? ce fest? dezvoltati putin cei care chiar stiti ceva. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: iesire la padina !!!!!!!!!!!!! Ia vezi aici : http://www.hipmag.ro/wp-content/uploads/2010/08/image00117.jpg http://www.padinafest.ro/ http://www.no3.ro/2010/08/padina-fest.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: iesire la padina !!!!!!!!!!!!! Am si eu o rugaminte la cei care merg; Daca se poate sa lasati un nr de contact ca e posibil sa ajung si eu pe sambata seara si sa am si eu cu cine sa :2dr!!!!! Multumesc si poate ne vedem acolo! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: iesire la padina Numarul intiatorului acestei iesiri e in primul post..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: iesire la padina !!!!!!!!!!!!! Ia vezi aici : http://www.hipmag.ro/wp-content/uploads/2010/08/image00117.jpg http://www.padinafest.ro/ http://www.no3.ro/2010/08/padina-fest.html Multumesc; apoi mi-a venit si mie 'mintea de pe urma' sa dau cu searchu pe goagal si acum studiez problema, cum si cu cine sa ajung, daca pot sa ajung, etc. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Septembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: iesire la padina Din motive ca nu am gasit cazare in zona am schimbat destinatia cu alta zona!!!!!!!!! Fiind vorba de cabana Tudor Petriman:tk(baraj vidra):2dr+ o partida de pescuit la pastrav. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate