Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire la padina

Brutaru Cristian Ionut

Postări Recomandate

Re: iesire la padina !!!!!!!!!!!!!

Bun venit pe forum !

Intai si intai te rugam frumos sa fii putin mai atent pe unde postezi ca ai tendinta de off-topicuri......

Ai si tu putintica rabdare, sigur se vor gasi amatori pentru iesirea asta, si daca nu va fi sa fie asta, ocazii vor fi destule de-aici inainte ca doar vine primavara.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

primavara.....ma faci sa mor de ras:ha:

la cat a nins ieri in Bucegi.....si in zona...numai offroad nu faci....

poate pana in weekend sa se mai topeasca......eu ieri in zona Poiana Bv....a trebuit sa ma dau jos din masina sa imi fac o idee pe unde sunt....in afara de alb....nu se vedea nimic :ha:

Link spre comentariu

nu-l sperii....i-am spus doar cum a fost ieri in zona Poiana Bv...care nu e la o altitudine prea mare....in schimb...Padina este....

noroc ca deszapezesc aia de la cabana drumul...ca altfel ar fi distractiv rau :grin:

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

care-i faza cu concertul rock si padina fest? ce fest? dezvoltati putin cei care chiar stiti ceva.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Vizitator nivareloaded

Am si eu o rugaminte la cei care merg;

Daca se poate sa lasati un nr de contact ca e posibil sa ajung si eu pe sambata seara si sa am si eu cu cine sa :2dr!!!!!

Multumesc si poate ne vedem acolo!

Link spre comentariu

Multumesc; apoi mi-a venit si mie 'mintea de pe urma' sa dau cu searchu pe goagal si acum studiez problema, cum si cu cine sa ajung, daca pot sa ajung, etc.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare