Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Consola filtru motorina pick-up D22

sleek

Postări Recomandate

Am reusit sa stric consola ce tine filtru de motorina. Mai exact am rupt stutzul cu filet in care se infileteaza filtrul, asta dupa ce am vrut sa il schimb iar cel vechi era blocat acolo. Are cineva unul asemenea? Se poate inlocui cu altceva? orice sfat e binevenit:)

Am pus provizoriu un filtru de Mercedes ales la plezneala, prins cu coliere de plastic sa nu cada... masina merge ok dar sa nu stric ceva pe la injectie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Consola filtru motorina pick-up D22

daca nu gasesti original...te rupe la pret nissanul...poti adapta orice baterie de filtre...una care imi face mie cu ochiul este bateria de filtre de tractor ca e mai mica...avantaje ar fi ca sint doua filtre unul grosier si altul fin

poti sa adaptezi si doar un suport oricare ar fi el cu un singur filtru

dar nu se poate inlocui stutul?

al meu nissan are buba si e la badsi si nu am cum sa-l vad:grin:

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Incerc maine sa inlocuiesc stutul. Problema e ca s-a rupt destul de nasol aproape de capat si oblic. Alta problema e ca materialul din care e facut e ceva aliaj de aluminiu slab...

Link spre comentariu

Nu am alta pozna mai explicita, dar din schita seamana ca 2 picaturi de apa cu cel de patrol. Are pompa de amorsaj ca si cel din schita. A, sa nu uit, este de vinzare :grin:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Nu am alta pozna mai explicita, dar din schita seamana ca 2 picaturi de apa cu cel de patrol. Are pompa de amorsaj ca si cel din schita. A, sa nu uit, este de vinzare :grin:

Da. e la fel. Si filtru e la fel. Ai PM.

Link spre comentariu

Se aseamana si sigur se potriveste , iar filtrele sint accesibile . Daca nu se potriveste senzorul sau purja (depinde ce ai initial ) se gasesc de asemea . In caz ca nu s-ar potrivi , se inlocuieste senzorul cu cel de patrol -doar doua fire , fara cerinte de polaritate , tai unul si legi pe celalalt . Sau se renunta la senzor.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Se aseamana si sigur se potriveste , iar filtrele sint accesibile . Daca nu se potriveste senzorul sau purja (depinde ce ai initial ) se gasesc de asemea . In caz ca nu s-ar potrivi , se inlocuieste senzorul cu cel de patrol -doar doua fire , fara cerinte de polaritate , tai unul si legi pe celalalt . Sau se renunta la senzor.

Nu avea legat senzor nici inainte. Are doar scurgerea cu furtunas, cred ca aia e 'purja' de care zici, eu nu stiam defel cum i zice:grin:

Link spre comentariu

Exact . Daca nu e senzor , ai o grija mai putin (spun unii care au renuntat la circuitul electric din varii motive ).Astfel e mai simplu sa-ti repari defectul .Asta in cazul in care vei inlocui piesa .

Sau incerci repararea , daca se desfileteaza stutul te-ai scos ieftin si usor .Nu stiu daca e infiletat sau fixat la turnare in corpul suportului . Am si eu pt mine un suport cu pompa de aerisire , ca piesa de rezerva ,da' la ora asta de zi in crestere nu ma duc in atelier sa cercetez (poate fi si alta palarie pe Marie , desi arata la fel ...pina si suportul de fixare ).

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare