renegade Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 (edited) EsIFhL3xYa4 sau asa ceva: Multumesc. Edited August 13, 2010 by Astral Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusteru Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? eu am folosit una pentru un weekend. 2 oameni am fost ocupati cam 20min. s-o aranjam in conditiile in care nu mai facusem asa ceva. n-as putea sa spun cum rezista la vreme rea, dar e destul de comfortabila, insa nu-i stilul meu. spre toamna cind se termina plimbarile gasesti una model vechi pe aici citeodata si la 300 euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oube_la Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Eu personal nu am montant nicio data , in privirea rezistenta poate sa va garantez ca e buna, noi avem una montata tot anul de vreo 11 ani, deci rezista, daca i intretini bine, dureaza o gramada, este montanta in Portugalia intru un loc nude aPROAPE NU PLOUA si de vara ajungi usor, aproape zilnic la 40 de grade si mai mult-( Porto Covo)- Alentejo Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfman Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent Noua costa peste 5000 E,ar fi interesant sa o gasesti cu 300 second. Oricum, pentru off-road cred ca cel mai "sfant" e un cort. Ar fi ceva sa vedem cateva d-astea agatate dupa masini prin padure:ha: http://www.blackcountrycaravans.co.uk/stocklist.aspx?id=443 "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent Australienii sunt fani trailer-tent, dar probabil ca asta vine din geografia lor : desert, spatii largi.....La noi e buna doar daca vrei sa inlocuiesti o rulota adevarata si astfel sa ai oarece mai multa mobilitate pt ca altfel relieful nostru te cam incurca...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted June 12, 2010 Author Share Posted June 12, 2010 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent Mai e un argument pentru care as fi interesat si anume greutatea. Nissan-ul meu are 2380kg la care pot sa mai adaug max. 1100. Daca pun masa maxima autorizata, adica 2800 nu mai pot adauga decat 700 in plus. :2dr Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefaniordan Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent Personal prefer un roof tent ( http://autohomecanada.com/file_gb/magg_adventure.html ) sau cort ptr SUV ( http://www.sportzbynapier.com/suv_minivans.html ). Acum depinde de alegerea fiecaruia, dar nu imi place sa am ceva tractat dupa mine. Iar daca ai un pickup truck ar mai fi o solutie ( http://www.rvhotlinecanada.com/newrvresults1.asp?sstatus=%&stype=Truck+Camper&slengthf=0&slengtht=60&sprov=%&sfrom=0&sto=999999&ssearch=&loc=rv-search&input2=Submit+Your+RV+Search+Now! ) daca vrei ceva mai utilat. 2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent F faina ultima...le-am analizat si eu.....al dracului de scumpe chiar si SH ! Sub 9-10mii euro n-am vazut pe nicaieri in UE......mai jos erau praf.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted June 15, 2010 Author Share Posted June 15, 2010 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent De la JAYCO modelul Swan: http://www.jayco.com.au/rvs_cmp_images.html#javascript; Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianZUZ Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent Noua costa peste 5000 E,ar fi interesant sa o gasesti cu 300 second. Oricum, pentru off-road cred ca cel mai "sfant" e un cort. Ar fi ceva sa vedem cateva d-astea agatate dupa masini prin padure:ha: http://www.blackcountrycaravans.co.uk/stocklist.aspx?id=443 Daca stai destul prin padure o sa ma vezi pe mine :ha::grin: Tocmai am achizitionat o remorca cort - Alpen Kreuzer Super GT si sunt chiar incantat, fabricatie 1988, arcuri elicoidale, amortizoare, frana inertiala gestionata de un amortizor istet, frane si mecanica de Trabi ... o bijuterie care se desface pe aprox. 20mp in 30min. Bucatarioara cu aragaz, butelie, chiuveta ... Masa proprie 310, MMA - 500kg ! Toata distractia cam 600 eur inmatriculata la zi! Am si eu o intrebare - Unde gasesc niste solutii bune de impermeabilizare/tratare panza cort? FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent ......... Am si eu o intrebare - Unde gasesc niste solutii bune de impermeabilizare/tratare panza cort? La "Himalaya".......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianZUZ Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent La "Himalaya".......:h5 Merci, bag un ochi maine. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfman Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent @renegade-Eu am un cort de 6 persoane si cred ca are aprox. 100 kg(3 saci-unul cu fiare, unul cu prelata si altul cu doua cusete). Se monteaza in max 30 min. si pot sa spun ca am fost cu ceva vreme in urma la Brusturet si pe o ploaie sanatoasa in timp ce eu stateam pe sezlong si priveam pe geam cum ploua, altii se chinuiau sa-si acopere corturile cu folie. @AdrianZUZ Incearca pe o oarecare bucata de panza sa pui folie, peste ea un ziar si sa o incalzesti cu fierul de calcat (teoretic ar trebui sa mearga), sau...cu seu de oaie:ha: ca sa atragi vanatul. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
maurizio Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent saluate tutulor. Maggiolina, idea italiana :h5, este cela mai buna cu base rigida ....la folosit pe raid si inchiriere ani in sir si toata lumea a fost multumita. dar este un pic mica da ca sunteti mai mul de 2 persoane, chiar da ca exista model asa zis de 3 ..... nu este chiar comod. vezi si corturi de masina ARB tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link to comment Share on other sites More sharing options...
maurizio Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent cam asa arata si are spatiu destul be bun, cu posibilitate sa il maresti cu un living la parter:ha: tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.I.D. Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent Daca te gandesti ca ai confort/spatiu mai mare decat cu un cort clasic; si spatiu pt. depozitare/carat mai mare decat cu un roof-tent (cari si pe remorca cortului si pe plafonul masinii); si mobilitate mai mare decat cu o rulota, plus daca ne mai gandim si la spatiul de depozitare/parcare a cortului-remorca si de ce nu la faptul ca unele masini/soferi sunt mai limitate/limitati la capitolul masa maxima autorizata la tractare/categorie permis conducere, eu zic ca cel care s-a gandit sa inventeze cortul-remorca a avut o idee f. buna. Hai ca mai am 5 revelatii si pot vedea din nou ce masini 4x4 mai apar la vanzari....:ypu AroM461 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragoshel Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent Noua costa peste 5000 E,ar fi interesant sa o gasesti cu 300 second. Oricum, pentru off-road cred ca cel mai "sfant" e un cort. Ar fi ceva sa vedem cateva d-astea agatate dupa masini prin padure:ha: http://www.blackcountrycaravans.co.uk/stocklist.aspx?id=443[/quote subscriu la acest post:grin: Jeep JK Rubicon 2 door Red Rock, 2" lift, 33" BFG AT tires, ARB front bumper, 9500 lbs winch, IPF xenon lights Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefaniordan Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent Salut, Pentru cei interesati de um trailer tent pentru off road, Mopar a scos un camper trailer ptr Jeep. Acesta este disponibil in 2 variante: Jeep® Trail Edition Camper - are o garda la sol de 30.5 cm si o greutate de 386 kg, vine echipat cu cauciucuri BFG de 32 inchi, mud tires. Pretul este de 9.995 USD Jeep® Extreme Trail Edition Camper - are o garda la sol de 38 cm si o greutate de 477 kg, vine echipat cu cauciucuri BFG de 35 inch, mud tires. Pretul este de 11.995 USD. 2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent ................... Iar daca ai un pickup truck ar mai fi o solutie ( http://www.rvhotlinecanada.com/newrvresults1.asp?sstatus=%&stype=Truck+Camper&slengthf=0&slengtht=60&sprov=%&sfrom=0&sto=999999&ssearch=&loc=rv-search&input2=Submit+Your+RV+Search+Now! ) daca vrei ceva mai utilat. Astea pot produce niste chestii neplacute rau : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
suvi Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent @adrianZUZ , si eu sunt pe cale sa cumpar un Alpenkreuzer super GT (1986), la ce ar trebui sa fiu atent? ce baiuri are? poti sa-l descrii? cate persoane pot dormi? aragaz,chiuveta etc. Multumesc. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woodoo Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent AI vazut unul in realitate? Ar arata foarte bine daca i s-ar putea monta roti mai mari decat are el in dotare standard fara sa loveasca lateralele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shy4x4 Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent Eu am un Trigano, este adus din Olanda si l-am cumparat cu 1100 euro acum 3 ani. Este extrem de eficient in locuri greu accesibile cu rulota, il folosesc cand merg la pescuit pe 3-4 zile, ma strecor printre copaci cu el pana la un loc unde este suficient spatiu pentru al desface. Durata montarii variaza in functie de ce sticle se desfac cand incepe camparea :x dar nu mai mult de o ora. Este ideal cand se merge cu copii, este spatiu suficient pentru dormit, si se pot adaposti o multime in caz de ploaie. Pentru montaj sunt necesare doua persoane si dupa ce te obisnuiesti cu pozitia scheletului metalic (eu am notat cu vopsea pe fiecare element un cod de pozitionare) devine usor de intins. Apa nu patrunde daca este bine spanuit. Il consider ca o optiune de mijloc intre cort si rulota cu capacitate si confort mult peste cort si manevrare mult mai usoara decat rulota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiucro Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Re: cortul de portbagaj ... autocortul N-ar fi bun și unul de-ăsta? Cam 600€ SH. Ești deștept dacă nu crezi decât jumătate din ce auzi. Ești înțelept dacă știi care jumătate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.I.D. Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 (edited) Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent Eu am reusit anul asta sa-mi iau unu' de asta: https://www.youtube.com/watch?v=KDXA2q9Cjic Se monteaza in 5 minute de o singura persoana, este semiautomat. Mai exact: Edited August 17, 2016 by V.I.D. AroM461 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiucro Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Re: Cine are sau a folosit asa ceva? Trailer tent Cum ți se pare prin prisma confortului, al rezistenței la apă și la intemperii? Cât a costat cu totul? Mulțumesc. Ești deștept dacă nu crezi decât jumătate din ce auzi. Ești înțelept dacă știi care jumătate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts