pinti Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Jeep ZJ Mad Max foarte misto bara, poate un pic cam iesite urechile pt ocheti? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 10, 2010 Autor Partajează Postat Mai 10, 2010 Re: Jeep ZJ Mad Max Multumesc Pinti. Dupa ce am agatat bara din spate la Luana, a inceput de cateva zile lucrul la bara spate HD. Cos si Ionel Dulceanu lucreaza de zor si imi place cum iese. Poate pun ei poze cu stadiile lucrarii "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 11, 2010 Autor Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: Jeep ZJ Mad Max S-a plecat de la 5 poze "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 11, 2010 Autor Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: Jeep ZJ Mad Max Si a inceput munca. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 11, 2010 Autor Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: Jeep ZJ Mad Max Se taie se sudeaza si se ansambleaza printre motoarele de barca. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 11, 2010 Autor Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: Jeep ZJ Mad Max Si s-a ajuns aici deocamdata. Cos si Ionel Dulceanu muncesc de zor. :br "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 Re: Jeep ZJ Mad Max Masina a fost finalizata si Sorin ara acuma o super masina.A fost montat troliu T-max,scutul fata,scutul spate si suportul pt roata de rezerva. Poze mai clare si mai detaliate are Cos si poate le descarca. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 Re: Jeep ZJ Mad Max Poze cu scutul spate Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 Re: Jeep ZJ Mad Max Punem poze cu crocodilu' american verde blindat ...citeva , din fototeca confidentiala . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 Re: Jeep ZJ Mad Max Si pe linga toate astea , nu poate fi lasata deoparte una care contine linoleumul din dotare , la fel de important precum covorasul de rugaciune .Am auzit ca Atar face importanta operatie in pereche strinsa , sa nu piarda esentialul ...naturii umane . Eh , vorbe ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: Jeep ZJ Mad Max :brfoarte frumos domnule ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2010 (editat) Re: Jeep ZJ Mad Max Multumesc. Si noua ne place cum a iesit. Urmeaza fenderele si sliderele si cam gata pana la toamna. Poate doar alte arcuri cu cursa mai lunga. Editat Iunie 14, 2010 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Jeep ZJ Mad Max Foarte frumos, :br Se vede ca acolo, la Galati, sunt multi oameni hotarati... si tabla-i ieftina.. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: Jeep ZJ Mad Max E foarte reusita , sau mai bine zis realizata , pacat ca nu ne putem bucura de masini care sa fie inmatriculate legal , si fara impozite ametitoare ... :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragostuning Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Jeep ZJ - Crocodilul Verde poti sa-mi dai te rog un pm cu pretul barei fata si unde ai facut-o? MS. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: Jeep ZJ - Crocodilul Verde la cum arata drumurile de prin muntii de la noi vad ca-i musai sa-mi fac si eu scuturi zdravene la indianul meu....si la motor si la cutia de viteze ca si aia are baie de ulei :ce..ca si la rezervorul de combustibil Sorine...o sa te toc la cap cu si despre fiarele de pe masina ta :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 11, 2010 Autor Partajează Postat August 11, 2010 Re: Jeep ZJ - Crocodilul Verde Sa-l stapanesti sanatos. Cu ceva munca, iti va aduce multe satisfactii. Motorul ala, daca are si ce trebuie pana la roti:wink:, face toti banii. Tu ai automata, iti va trebui si radiator si scut la cutia aia. Eu am scut doar in "bot" la radiatoare si a rezervor din tabla de 4mm "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Jeep ZJ - Crocodilul Verde Sorine...am renuntat la motorul de 5.2....momentan.....si o sa ma dau cu cel de 4.0.....avand in vedere ca marele indian va fi si de sosea si de offroad,....va trebui sa-i gasesc o solutie de.....2 in 1.... sper ca saptamana viitoare sa ajunga acasa.....sa-i arat plaiurile mioritice....cred ca primul lui drum lung pe la noi va fi pana prin delta....ca m-ati dat gata cu imaginile de la Enisala :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Jeep ZJ - Crocodilul Verde SOLD to @Alex44 !!! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77558-GC-2-5-quot-Crocodilul-verde-quot-continuarea-%29&p=869748#post869748 :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate