Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

serie sasiu samurai

boss2real

Postări Recomandate

Buna ziua,

Seria de sasiu pe veverita mea este urmatoarea: VSE0SJJ4C00115046 iar cei de la B&S Motors mi-au spus ca baza lor de date mi e updatata si m-au trimis la suzuki-radacinu unde mi-au zis acelasi lucru!

Stie cineva sa "traduca" seria de sasiu sau vreo metoda prin a afla codurile pieselor pentru ea?

Astept raspunsurile vostre cu mare nerabdare!

Merci,

Andrei

Ori la bal, ori la spital!!!

Suzuki samurai 1,3 carburatie '92 spaniol

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: serie sasiu samurai

Treaba cu mersul la importator este cam tzeapa, cel putin in cazul nostru, cu Samuraie.

Am incercat si eu. La Radacini mi-au zis ca nu au soft dupa care mi-au cerut 1000 (o mie) Euro pe un cap de bara, iar la B&S m-au intrebat ce motocicleta este aia Samurai, ca la ei in program nu apare :ha:

Pt piese incearca la Unix acolo cauti in functie de anul masinii si de motorizare.

Daca ai nelamuriri da-mi un pm si incerc sa te ajut

Bafta si s-o stapanesti sanatos

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

PositionRaw DataDecoded DataRegion: 1 V Europe Country: 1-2 VS Spain Manufacturer: 2-3 SE Suzuki España Model Specific: 4-8 0SJJ4 Unknown Check Digit: 9 C Invalid Year: 10 0 Unknown Assembly Plant: 11 0 0 Serial Number: 12-17 115046 115046

http://www.analogx.com/cgi-bin/cgivin.exe?Mode=Decode&VIN=VSE0SJJ4C00115046&Submit=Decode

Suzuki Jimny , Ironman suspension
Link spre comentariu

Daca masina e fabricata in Spania, in majoritatea programelor de cautare piese nu merge. Valabil doar la Samurai si Vitara.

Nu stiu de ce.

Incearca sa cauti piese dupa tipul, an fabricatie, motor, kw.

:cl

Suzuki Jimny

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare