KeO Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Pentru cei din sau in trecere prin Bucuresti, dornici sa ne cunoasca, sa cunoasca ARO ca masina, precum ca si club, pentru membrii si simpatizanti, pentru oricine interesat de 4x4 cu sau fara ARO, ne puteti gasi in fiecare joi la Parcul Carol, intrarea principala, la fantana (sau farfurie, cum i se mai spune). ora intalnirii este 18.30. pe timpul iernii ne mai retragem la coliba, La Nave, pentru una pitza, mic, sau ce bere o mai fi acolo, dupa gusturi si posibilitati. fara fitze, fara pretentii, doar din placere si pasiune. nu avem culoare politica, cel mult negrii pe maini ( nu in cerul gurii, asa cum poate gresit s-a mai inteles :grin: ) acum, ca vine vara, probabil ca discutiile se vor muta in umbra parcului, pe la terase. va asteptam cu placere! p.s.: pentru Petre Niteanu, in special :top ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 (editat) Re: ARO CLUB ROMANIA - Intalnirea de joi Vine Petre Niteanu sa faca striptease? :topSa ma sunati ... :grin:ca in 10 min sunt acolo! :ha: LE - Localul este foarte misto, accesibil, linistit, mancare buna si preturi cumsecade! :h5 Editat Martie 18, 2010 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Martie 18, 2010 Autor Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: ARO CLUB ROMANIA - Intalnirea de joi Vine Petre Niteanu sa faca striptease? :topSa ma sunati ... :grin:ca in 10 min sunt acolo! :ha: nu stiu...dar io l-am invitat, sa nu mai aiba scuze... :banana ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: ARO CLUB ROMANIA - Intalnirea de joi Beeeei...ma platesti daca imi scot bucile marmoreene pe catwalk?:hw Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: ARO CLUB ROMANIA - Intalnirea de joi Petre, vrei ARO???? Te-ai saturat si de Mitsu??? :2dr Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Martie 19, 2010 Autor Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: ARO CLUB ROMANIA - Intalnirea de joi Beeeei...ma platesti daca imi scot bucile marmoreene pe catwalk?:hw in natura, Petre?! :pt ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Iunie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: ARO CLUB ROMANIA - Intalnirea de joi dupa cum spuneam mai sus ca este posibil, venind caldura, acest lucru s-a intamplat. si anume, locul "de bere" s-a mutat la terasa in parcul Carol. locul adunarii ramane acelasi, precum si ora. 18.30, fantana Zodiac sau "la farfurie" ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate