Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

servici offroad in brasov

Dudas Adrian

Postări Recomandate

precum spune si titlu,as dori sa stiu ce parere aveti de serviciile de ajutor acordate in offroad de firma lui lazar...cine a avut deaface cu el..sau cine il cunoaste personal....ca sa nu-mi formez eu o parere gresita despre el dupa...eu am apelat odata la el pentru o platforma si un prieten la apelat azi ca sa il scoata din padure si nu am fost nici unul prea multumiti....platforma nu am primito...si in padure s-a dus o masina dupa el abea dupa 2 ore....si cu un sofer care saracu habar n'avea cei ala reductor...nu vreau sa supar pe nimeni vreau doar sa stiu daca a mai avut si altcineva experiente legate de firma lui sau daca il cunoste cineva mai bine si ma poate contrazice...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: servici offroad in brasov

Adrian, firma lui Lazar nu e specializata in recuperari offroad deci nu poti sa ii acuzi (prea tare). Pentru ajutor in zona Brasovului cauta numerele de telefon ale celor din Club4X4 Brasov si sunt convins ca nu vei astepta 2 ore in padure decat daca esti infipt bine pe undeva.

P.S. Tu ai sunat asta-seara cu un Defender ramas in padure?

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

nu eu,un prieten:)...pentru ca din pacate a fost cam singura solutie care a avut-o....da stiu ca nu sunt specializati ...dar daca iti cer niste bani macar sa te poti baza pe ajutorul lor...

:ha: Da ce man, doar pe bani crezi ca se ajuta in tara asta? :uameni

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Pentru a scoate o masina si din sant uni nu sunt dotati ; dapai sa o scota din zapada ; la ora actuala in BRASOV sunt zone unde zapada depaseste 50cm ; dar vreau sa spun regula offrodului este niciodata singur in padure si ne dotat ; ca prietenul tau sunt destui :ha: care nu au decit un 4x4 si vor sa vada ce poate dar intra in teren necunoscut si atunci ramin acolo ; apoi apeleaza la ajutorul unor firme de asistenta care din pacate nu sunt dotate pentru recuperari din padure ; Eu sunt unul din cei care traiesc si imi intretin familia din oameni ca si prietenul tau ; dar sigur am facut si voi face pentru colegii CLUBULUI 4X4 si munca de voluntariat ; daca vei avea nevoie apeleaza cu incredere la Membri Clubului:h5

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

gabi,asai stiu ca nu pleci singur...numa ca de data asta nu a fost vorba de cineva care sa se duca sa vada ce poate masina...intradevar masina nu e echipata cu troliu lucru de care el avea nevoie ieri...drumu il cunostea ca a mai mers pe acolo de cel putin 3-4 ori ...problema a fost ca i-a cedat masina...si nu era nici departe..cine e prin brasov zona din racadau de la iepure...si mersi,daca voi avea vreodata nevoie nu voi ezita sa va contactez :)...

Link spre comentariu

stai linistit ca nici Lazar nu-i departe de ce ati patit voi...in toamna eu l-am scos dintr-o rapa pe valea Carbunarii .....era cu una din masinile lui....dar cred ca era singura care nu avea troliu:ha:...

asa ca nu trebuie sa ai asteptari prea mari.....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare