Unimog Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Conform calendarului competitional 2010 1-2 mai Etapa CN Eurotrial organizat de Brasov In cadrul aceluiasi eveniment in 2 mai se va organiza ca si concurs independent Trial de Voie adica poti sa te dai pe un traseu special amenajat fara sa fii constrans de rigiditatea regulamentului. Acest concurs se va desfasura pe o singura clasa pe sistem cel mai bun din 3 manse Concursul se va desfasura pe raza orasului Rasnov. Mai multe detalii in continuare 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie trialul de voie sau voiosie...,va fii: duminica 2 mai intr-un cadru muncitoresc cu mici si bere multa!!!!!!! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie duminica o sa merg pe acolo....sa vad cam cum se prezinta terenul dupa ultimele ninsori :grin: daca in weekendul ....,,muncitoresc"....va fi vremea de azi....va fi ceva cu adevarat frumos....:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie am fost azi...ca vremea a fost superba....se lucra la trambuline intr-o veselie....iar traseele au inceput sa se usuce....deci numai bine ptr trial....cateva imagini :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie si inca cinci.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie ultimele doua :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Suna periculos, dar cred ca o sa fie foarte tare! :2dr consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie o sa fie....ziua...dar mai ales ...seara ....stii si tu cam cum e :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 22, 2010 Autor Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Na de acum intram in actiune s-a terminat la Cluj prima etapa urmam noi. Marius n-ai prins paraul din Valea Carbunari acolo vreu sa executam hitlereste niste cai puteri:banana 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adina Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie o sa fie....ziua...dar mai ales ...seara ....stii si tu cam cum e :2dr Chefurile de "dupa" sunt cele mai crunte. necesita o etapa speciala de recuperare :y Reusite fotografiile, peisajul e incantator. Abia astept! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Zoli...poze cu paraul nu am facut...dar promit sa fac....de dimineata la prima ora :grin: Adina sa inteleg ca ne propui o etapa speciala....de recuperare?:h5 nu de alta...dar zona are un mare potential :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie spor la treaba baieti:br !!! din ceea ce se vede va fii o etapa pe cinste:x:x:x:x de ce oare recuperarile sunt cele mai ........?????:ha: lasand caterinca... sigur va fii frumos:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adina Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie : Adina sa inteleg ca ne propui o etapa speciala....de recuperare?:h5 Eu pot sa va aduc motivul...un pic de palinca de maramu :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie ei...cu asa motive......sa te tot lupti :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Eu pot sa va aduc motivul...un pic de palinca de maramu :wink: Te asteptam cu drag si ...... ad-o la tata s-o pupe !!!!!:h5 :ha: Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Cu siguranta o sa fie frumos. Nu am mai participat niciodata pana acum la asa ceva, nici nu cred ca intru in concurs, dar cu siguranta am sa fiu acolo sa vad despre ce e vorba. Abia astept..............:bananasa ma recuperez duminica dimineata............:2dr Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie @budaimanuel,,,pentru orice lucru exista un inceput, asa ca te asteptam ca participant, exista si clasa original unde nu trebuie sa-ti faci griji ca strici masina,,,dar vezi tu la fata locului, oricum esti bine venit,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Noi, astia mai de departe, cand venim sa dam o mana de ajutor? Masina mea oricum e la Brasov, asteapta un transplant.. In w-e asta mergeti acolo?? PS Ce buna era sectiunea "undercover" a cluburilor... o sa mai fie oare?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Doctore...dau eu o fuga pana acolo maine dimineata sa vad cum creste iarba....ce mai fac caprioarele...nu de alta dar de la mine de la munca pana acolo...cu repectarea stricta a regulamentului de circulatie fac maxim 5 minute :ha: ma intereseaza sa vad cam ce mai fac testosii aia de pe santier in general....si cei cu Taf-urile...in mod special....:ha: Ps....daca nu uit...fac si ceva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Vinee baiatu', vinee!!!! Abia astept sa vedem despre ce e vorba la fata locului si pe urma mai vedem si cu participarea......sper sa o termin pana atunci...... Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 31, 2010 Autor Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Noutati, Secretariatul concursului : Hanul Lupilor -Rasnov Glajarie http://www.wolfinn.ro Deasemenea pentru cei inscrisi primii tot aici putem asigura si cazare 10 camere in total 30 persoane Daca sunt doritori mai multi pentru cazare toata valea este plina de pensiuni inclusiv Branul este doar la 10 km Va atasez si o poza cu locatia parcului tehnic care este la 100 m de pensiune 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduok Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Noutati, Secretariatul concursului : Hanul Lupilor -Rasnov Glajarie www.wolfinn.ro Deasemenea pentru cei inscrisi primii tot aici putem asigura si cazare 10 camere in total 30 persoane Daca sunt doritori mai multi pentru cazare toata valea este plina de pensiuni inclusiv Branul este doar la 10 km Va atasez si o poza cu locatia parcului tehnic care este la 100 m de pensiune Salut Zoli, cu beutura am intales dar inscrierile unde si de cand se pot face? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Zoli pentru inscrieri si rezervari unde? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Salutare, ceva detalii despre inscriere: pret, echipare auto si ma rog altele... Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chitidinu Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie este posibil si spectatori? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate