romeo Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Te rugam sa folosesti formularul de inscriere din link. La categorie poti selecta "trial de voie" si la cazare "fara cazare" multumesc, am completat si formularul de pe site. taxa de participare (trial de voie) se plateste anticipat sau duminica la locul faptei? romeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie PLATA pentru TRIALUL DE VOIE se poate face si la FATA LOCULUI!!!!!! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Daca termin masina pe care o am acum in lucru, vin si eu. :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Daca termin masina pe care o am acum in lucru, vin si eu. :y Am fii onorati Max!Tinem pumnii sa termini masina!:y NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Max sper sa te vad si la ochi....ca multa vreme a trecut de cand ne-am vazut :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 (editat) Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Se confirma una bucata Albastrozaur + ce haita so mai strange la trialul de voie. Este posibil sa venim de sambata dat vom anunta ulterior ... :grin: Si Negrotaurul, Negrotaureasa + Andrei Bodor confirma participarea in proportie de 90%. Depind numai de niste chestii tehnice minore si rezolvabile ... :h5 Editat Aprilie 14, 2010 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie sunteti bineveniti.....:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 (editat) Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Lista inscrisi oficial pe site 1. Sauliuc Radu 2. Pinto Pedro 3. Jantea Romeo 4. Georgescu Adrian 5. Toth Lorand 6. Negre Adriana 7. Negre Nicu 8. Andrei Bodor 9. Bucur Ionut 10. Radu Jitaru/ Adi Tudose 11. Bogdan Hrisca( Fritz)/ Alex Negulescu (NAUI) Lista inscrisi neoficial 1 Cristi Chiscop 2 Lucian Munteanu 3 Budai Emanuel 4Pinti 5 SamuraiBZ 6 AdrianZuz 7 Romeo 8 Dacosul 9 Max Alti 11 concurenti ptr TRIALUL DE VOIE Editat Aprilie 16, 2010 de zolameister NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Vezi Zoli ca raduok1 este defapt cealalta personalitate a lui Radu Sauliuc, cea de pe forum. Oricum ei se inscriu numai o singura data, concurand impreuna :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Ok am rezolvat! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Haideti baieti si fetelor, inscrieti va, ca sa fim mai multi Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Sper sa nu fim victimele scandalului de la Sighisoara.....:ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Venim si noi, DGR-eiiii. DGR 1 Radu Jitaru/ Adi Tudose DGR 2 Bogdan Hrisca( Fritz)/ Alex Negulescu (NAUI) Fara cazare si plata la fata locului Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Va asteptam!Sa completati si formularul sa stim unde va incadram!:y NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Sper sa nu fim victimele scandalului de la Sighisoara.....:ha: ptr prima zi...sunt sanse mari......dar ptr a doua....nu vad de ce am mai fi?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie ma anuntz ca participare, m-am inscris si pe formular victor suzuki vitara fara cazare cu inca ceva spectatori pe urme :) Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie si tu si spectatorii sunteti bineveniti :grin::h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 18, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Sper ca nu v-am lipsit , dar acum am revenit Un nou concurent cine n-a stiut de noi Sergiu Milutinovici Timisoara 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos nivaru Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Sal! Intentionez sa particip si eu in ambele zile. Voi completa si formularul. Plata o pot face la fata locului atit pt etapa cit si pt trialul de voie??? yo9gdj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie Se poate face plata si la fata locului dar nu purem garanata cazarea. Cine doreste de altfel poate sa vina si cu rulota , cortul etc 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos nivaru Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie OK! Multumesc de raspuns! Cazare am in Bran. Eu o sa ajung de vineri si voi plati atunci! yo9gdj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mihaifri Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie salutare ,cum se ajunge in locul cu pricina?vin sa fac galerie .:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie cum vii dinspre Paraul Rece si cobori serpentinele,vezi indicator dreapta "spre Glejerie"tot acolo gasesti si o sageata "catre Eurotrial" NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie salut.eu am masina neinmatriculata si am permisul suspendat.pot sa vin sa ma dau ???? mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Eurotrial Romania Etapa II Brasov+Trial de voie salut.eu am masina neinmatriculata si am permisul suspendat.pot sa vin sa ma dau ???? Nu poti participa decat ca copilot,sau spectator........:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate