FELDGRAU BRONC Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 (editat) ce rapoarte are TAF-ul in cutie / punti ? Editat Martie 19, 2010 de FELDGRAU BRONC Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Intrebare la aia de stiu Must shein(musai) ! MAH... SEZI POTOLIT!!!!! :ha::ha::ha: ar fi interesant de aflat, dar nu stiu de unde se poate, ca nici care le folosesc nu stiu mare lucru si de fabriact...habar nu am daca mai fabrica acum asa ceva forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 (editat) Re: Intrebare la aia de stiu Must shein(musai) ! Se mai fabrica piese..pe la Reghin, pe la Alba Iulia...am sa dau telefon unui amic si am sa aflu exact ce si cum sta treaba cu rapoartele... Hai ca am rezolvat-o grup conic pinion(6) /coroana(41) raport de 6,83 transmisie finala pinion planetar (20) coroana transmisie finala(46) raport de 2,30 Editat Martie 19, 2010 de Nicu N Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Martie 19, 2010 Autor Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Intrebare la aia de stiu Must shein(musai) ! multumim, multumim ! ...numa atat , cam mica crawl ratio , parca se catara mai vioi ?! @Soimu' , hooo mah ca nu-mi iau eram curios, ca deh motoarele sunt cam la fel Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
velum Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Intrebare la aia de stiu Must shein(musai) ! pinionul de atac si coroana identice cu cele de la SR 114 militar (de la grup fata) Cine salveaza o viata ,salveaza o lume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate