cotizo Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 La aia de 24 trebuie sa modifici mult? Eu de aia ma gandeam sa-mi pun, mi-am gasit una... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: cumpar caseta de directie de BMW seria 5 La aia de 24 trebuie sa modifici mult? Eu de aia ma gandeam sa-mi pun, mi-am gasit una... nu am avut 24 niciodata, dar eu stiu ca e faorte diferita, atat ca sistem cat si ca sens de invartire in primul rand ca EU STIU ca la aro coloana de directie nu e dreapta ca la ims...deci pozitia ei de lucru e diferita, cea ce duce la o pozitionare diferita a levierului de comanda mai mult, eu stiu ca aro are semicaseta, deci cu totul alta pozitie de lucru nu stiu daca am retinut bine, dar parca si sensul de rotire e inversat pentru ca mobilitatea la roti e in spatele puntii nu in fata ca la ims repet , astea sunt ce am retinut eu din experienta proprie cu un aro 10 si un m la activ, daca vrei sa modifici ceva la ele, ar fi bine sa pui de masini straine, altfel or sa fie mai slabe decat poti sa te tina nervii forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TYK Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: cumpar caseta de directie de BMW seria 5 Singurele modificari ce trebuie facute pentru caseta de aro 24 sunt la suporti. sensul de rotatie este acelasi. Pe ims se monteaza foarte usor caseta de aro. Si unghuil de lucru al levierului de directie este acelasi. Eu urmeaza sa o montez.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Martie 7, 2010 Autor Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: cumpar caseta de directie de BMW seria 5 Asta suna bine. Ce furtune sa folosesc, ca imi lipsesc originalele...? Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cris_luc Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 (editat) Re: cumpar caseta de directie de BMW seria 5 Pt caseta de aro gasesti furtun de presine la magazine de piese romanesti si de tractoare, ca pompa de servo de aro seamana cu pompa de tractor iti trebuie doar unu de presiune, doua fiind furtune simple prin care circula ulei de la vas la pompa si de la vas la caseta. nu prea cred ca merita modificarile pe o caseta de bmv....in primu rand trebuie sati faci suporti cu mana ta .in schimb la aro ii gasesti de cumparat doar sai pui ... -coloana de directie vine taiata dupa ce iasa din caroserie si sudata una de aro cu doua cruci cardanice si care sa culisesze intre ele la o eventuala mica ridicare a caroseriei de pe sasiu (2-3 cm) si la bmv ar trebui facuta chestia asta orcum....sensu nu difera, ii cum traba nu necesita semicaseta. -pompa de servo se poate pune in doua modalitati direct din distributia motorului dar acolo trebuie bagat un pinion care so asctioneze , sau mai simplu o pompa pe curea care vine prinsa deasupra de pompa de injectie cu doua suruburi de la capacul pinionului de la pompa de injectie .daca mai ai intrebari astept :grin: am montat multe casete pe aro si pe ims.......:y Editat Martie 15, 2010 de cris_luc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Re: cumpar caseta de directie de BMW seria 5 [iulian, merci in primul rand pentru cele scrise daca nu am avut bani a iau pe aia disponibila pe forum... iaca am cautat prin arad, si mi-a oferit un nene una cu tot cu pompa la "doar" 700 ron, ca pentru mine la banii astia mai bine imi iau una de bmw sau nu mai pun deloc deci sa vad cand termin ce mai am de pus pe el, si daca mai am bani...caut servo, de care o fi mai eftin dupa caz, am sa revin cu intrebari si probleme velo a spus ca el a dat pe a lui de bmw 100 euro cu to tcu pompa de serv furtunele nu sunt o problema, ca e in arad o firma care imi face de care vreau, dar unde o pun...aia e o problema intradevar caut in continuare, dar nu la scoruri de X5 ci pt aro-ims forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TYK Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Re: cumpar caseta de directie de BMW seria 5 O pui exact in locul celeilalte. Tai suportul original de pe sasiu, decupezi putin in sasiu sa se lipeasca frumos si gata treaba.... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cris_luc Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 (editat) Re: cumpar caseta de directie de BMW seria 5 la 700 de roni ii cam scumpa ......io am cumparat una acum doua sapt de la cineva cu 500 de roni cu toata instalatia completa, trebuie doar sa o montez... cu montatul sar putea sa te ajutam ca urmeaza sa montam una pe ims-ul lui Tik....si avem ceva masuratori de la altul care are servo si ii pusa cum trebuie... o sa apara ceva poze si date in urmatoarele zile....:grin: Editat Martie 17, 2010 de cris_luc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: cumpar caseta de directie de BMW seria 5 Pompa de servo aveam pe motorul Indenor, imi lipseau doar furtune sa fac legatura cu caseta. Zici sa cumpar suporti originali de Aro-24 si sa-i sudez pe sasiu? Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
velum Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 (editat) Re: Modificare caseta directzie ARO pe IMS Cam tot atata lucrezi pt amandoua iar eu cred ca mai fiabila este cea de BMW (din experienta mea) pompa de sevo poti sa o montezi usor chiar si in locul pompei de sevo daca nu o folosesti pt frana ,iar furtunele se pot adapta usor , Umila mea parere Coloana de directie am prins-o ca si la M atat doar ca a mai trebuit decupat din caroserie ca sa mai urce mai sus , nu are cruci cardanice sau altceva .Mai trebuie scurtata dar sincer sa fiu nu mai stiu cat asta se vede la fata locului:tk Editat Martie 19, 2010 de velum Cine salveaza o viata ,salveaza o lume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Modificare caseta directzie ARO pe IMS pe motorul meu se pare ca e un pinion special pentru pompa de servo pentru tractor nu stiu cum arata aia, ca nu am vazut, dar sigur e acolo pinionul deci nu e mai simplu sa iau o asemenea pompa si sa o pun sus direct? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Modificare caseta directzie ARO pe IMS ATENTIE !!! la pompa de servo cind montati furtunul de presiune adica olenderul aferent trebuie avut foarte mare grija ca saibele de cupru sa fie groase ca atunci cint se stringe sa nu impinga sfera din casete ; pentru ca atunci se optureaza orificiul si pompa nu mai face presiune asa ca masurati prima oara adincimea interiorului calculati si apoi stringeti !!!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cris_luc Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Modificare caseta directzie ARO pe IMS pe motorul meu se pare ca e un pinion special pentru pompa de servo pentru tractor nu stiu cum arata aia, ca nu am vazut, dar sigur e acolo pinionul deci nu e mai simplu sa iau o asemenea pompa si sa o pun sus direct? daca ai pinionul gata pus in distributie cautati o pompa de felul ala face treaba mai buna ca una pe cureaua....pompa de pe tractoarele romanesti ii acelasi model. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TYK Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Modificare caseta directzie ARO pe IMS Ceva poze cu caseta de 24 montata azi pe IMS. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cris_luc Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Modificare caseta directzie ARO pe IMS is calde pozele :)) credca m-a prins flama de la sudura :hl cam asa trebuie sa arate o caseta de 24 pe ims...suporti originali de servo de 24 , se taie putin in sasiu si cam asa apare...:2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Modificare caseta directzie ARO pe IMS E ok caseta ,as zice ca este si bine pozitionata pe sasiu...ce nu imi place e sudura care apare in poze....slaba calitate... ce ma intriga e faptul ca nu vad cu ce se tine axa aceea pe sub sasiul...vad arcuri elicoidale... Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cris_luc Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Modificare caseta directzie ARO pe IMS nu baga de vina la sudura ca eu am sudat :ha: tine sudura fara probleme .....si intradevar puntea este pe elicodale cu brate de toyota :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TYK Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Modificare caseta directzie ARO pe IMS O sa vezi si poze cu Tendoanele curand. O sa fac un Topic cu proiectul meu dar vreau sa mai strang ceva poze. PS: Am incredere in sudura lu Cristy. Se ocupa cu asaceva de cand il stiu. Daca cedeaza vreuna avem noi grija......:2dr :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Modificare caseta directzie ARO pe IMS ma.... greu de crezut ca sudeaza demult... uite pt comparatie sudura facuta de un veterinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TYK Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Modificare caseta directzie ARO pe IMS Meserie intr-adevar!! Respect!!:br Nu vreau sa caut scuze da nici aparatu meu nu este chiar asa performant....:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Modificare caseta directzie ARO pe IMS Bravo baeti rectificati unde trebuie si dati inainte cu masuratorile si modificarile dar trebuie tinut cont ca in punctele slabe la fortare maxima cedeaza ; mai ales in padure si atunci o aduci IMSul acasa cu tractorul de lemne sau T.A.F.ul:h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Re: Modificare caseta directzie ARO pe IMS Eu am pus caseta de Bmw si am rezolvat problema,merge ceas Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Re: Modificare caseta directzie ARO pe IMS :less sa vedem si noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Re: Modificare caseta directzie ARO pe IMS :less sa vedem si noi Cautati in topicurile mai vechi am scris acolo si am pus si poze Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat August 21, 2010 Autor Partajează Postat August 21, 2010 Re: Modificare caseta directzie ARO pe IMS Eu am montat o caseta servo de Aro, inca n-am conecatat furtunurile dar si asa mi se pare ca directia merge mai usor decat cu caseta originala... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate