Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Modificare caseta directzie ARO pe IMS

cotizo

Postări Recomandate

Re: Modificare caseta directzie ARO pe IMS

se poate face asta si pe aro1o cel cu caseta in spatele rotilor?

prima data treci pe la sectiunea de prezentare a membrilor, pune acolo cine esti, apoi daca ai aro 10, prezinta piesa aici

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Teoretic caseta ar merge si in spatele rotilor. Trebuie pus levierul de directie intors in spate nu in fata cum e normal la aro.Dar din cate stiu eu e cam problema cu spatiu la Aro 10 si caseta asta e destul de mare......

Link spre comentariu

nu caseta e problema ci unghiul de bracare, acela e vinovatul pentru aparitia unui punct de hipervirare necontorlat

nu ai ce face decat sa montezi limitatoare de viraj si sa ai capetii de bara f buni tot timpul

caseta si semicaseta sunt foarte bune si foarte solide

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

i-mi cer scuze ,pe la prezentare nu trecut caci nu am ce prezenta.Ce pot sa va spun e ca-mi doresc mult un aro 10 numai ca am tot auzit zeci de variante si ma interesau opiniile cunoscatorilor referitoare la problema directiei .

Link spre comentariu

te poti prezenta, ca esti un om, nu trebuie sa iti prezinti masina... e chestie de politete

directia la aro 10 cu bara in spate e fara speranta

poti sa o folosesti dar niciodata nu va fi ok si mereu o sa iti faca probleme

solutia sa prelungesti viata e sa folosesti roti foarte inguste

Link spre comentariu

Scuze,nu vreau sa fiu off-topic,dar cu o adaptare de la alta masina nu se poate rezolva nimic ?Alta caseta mai solida sau poate ce spuneati dvs cu limitatoarele de directie,n-ar ajuta ?Sunt asa insistent pentru ca financiar 10-le e singura masina pe sasiu pe care mi-o pot permite si chestia asta ma cam sperie sincer sa fiu.Mai ales ca vreau sa o folosesc ca masina de zi cu zi nu pentru off-road.

Link spre comentariu

bogdan, nu ai ce sa adaptezi

sistemul nu e bun, de aceea a si fost modificat de fabrica, din 1994 aro 10 are directia in fata puntii, si sistemul e foarte fiabil, unele mai noi au si capeti de bara de aro244, care sunt pe treaba lor...greu de distrus

sistemul de pana in 94 are ca si parti bune, caseta si semicaseta foarte tari, dar are un punct in care raota dreapta supravireaza si se blocheaza, iar sistemul de directie nu mai o poate controla in acea pozitie

se intampla la viteze mici pentru ca se intampla la viraj maxim, dar e cam nasol, pt ca smulge tripoda de la planetara si se duc repede capetii de bara

mie mi sa intamplat de cateva ori cand aveam aro 10

cum zic, nu e grav dar neplacut

cel mai rau a fost cand a facut figura pe o coborare urata pe o ravena, cand roata dreapta fata sa dat peste cap si sa pus la 90 grade fata de directia de mers... 2 masini au trase de mine in spate sa o pot debloca, si nici atnci nu sa putut, doar dupa ce am ridicat cu hiliful botul masinii pana peste marginile ravenei

daca poti, cauta un aro 10 cu directia in fata puntii nu in spatele puntii

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare