Vizitator lones Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Stie cineva ce dimensiuni are vitara scurt la interior? ma intereseaza daca se poate dormi in el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popamihai Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Vitara 2 usi depinde cum vrei sa dormi,in fund poti sau daca ai 1.50 inaltime :) Offroad Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Vitara 2 usi eu am 173 , 0,1tone si incap :banana vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Vitara 2 usi Daca tii picioarele afara poti dormi linistit in masina.:ha: VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: Vitara 2 usi Stie cineva ce dimensiuni are vitara scurt la interior? ma intereseaza daca se poate dormi in el. :uameni :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator lones Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Vitara 2 usi m-ati lamurit:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
triquetrix Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Vitara 2 usi am asa ceva si am reusit sa dorm o noapte in ea, extrem de chinuit. am 1,87m... spatarul scaunelor, chiar daca le demontezi tetierele, nu formeaza cu sezutul si bancheta din spate o suprafata plana. triquetrix Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator lones Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Vitara 2 usi multam de informatie......cineva imi spunea ca doarme lejer intr-un jimmy,care pare mai mic decat vitara swb si de aceea eram curios cam ce dimensiune ar avea vitara scurta in interior. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Vitara 2 usi cauta-ti banchete spate pe sine, date la maxim in spate si cu tetierele scoase ajunge fata la nivel ku spatele 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator lones Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: Vitara 2 usi deci se poate..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Vitara 2 usi Da se poate! Nu e tocmai recomandabil dar merge pt o noapte, doua. vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Vitara 2 usi Urmatoarea intrebare "se poate face sex in Vitara?"... Da, si cel mai indicat e modelul cu soft top... Te mai uitzi la stele, te mai intinzi... :ha: Scuze dar nu m-am putut abtzine. Incearca sa iti faci un cort de plafon. E simplu de montat si foarte bun. Banuiesc ca nu vrei sa dormi in mashina la 0 grade. Si mai sunt si alte solutzii destul de simple si ieftine. Ai nevoie de un pom si de bull bar pe mashina. http://www.military-shop.ro/Echipament-Camping/Hamace/Hamac-cu-Protectie-Ploaie-si-Plasa-Tantari-US-Jungle/ Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate