Land Niva Luci Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 buna ziua!am si eu o problema: nu mai se cupleaza centralul pe pozitia st sus,st jos poate sa fie ceva rupt acolo?inainte mergea si se apindea si un bec rosu la bord cu puntile motoare.Am avut tampoanele cutiei de transfer rupte,le-am schimbat (cutia se deplasase(invartise) vreo 3-4 cm intr-o parte).si niumic(am crezut ca aceea era cauza,timoneria dereglata):tk.poate sa fie ceva rupt in ea de nu mai cupleaza?in mod normal daca era ceva rupt ..nu trebuia sa intre pe pozitie dar sa nu mearga(sa se invarta in gol)?pana anul trecut nici nu am fol diff-lock,dar am fost la tat trophy2009(deva)ca spectator si am vorbit cu Mugur si copilotul care mi-au explicat cam cum stau lucrurile cu discovery.De atunci pana acum nu cred ca am cuplat diff-lock mai mult de 10 ori.Ce poate sa fie?mai demult intr-un viraj pe loc cu spatele a pocnit planetara dreapta fata dar nu s-a rupt nimic,nu mai stiu pe ce pozitie era maneta mica?....sa fie asta cauza?ce ma sfatuiti sa fac?:tk Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: central blocabil LR discovery 4000 v8i 1998 se poate inchide.Multumesc!:h5 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: central blocabil LR discovery 4000 v8i 1998 Si care a fost problema ? Cum ai rezolvat-o ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobi.bv Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: central blocabil LR discovery 4000 v8i 1998 Am citit tot postul......macar pt asta ...zi-ne si noua care era problema si cum ai rezolvat-o...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: central blocabil LR discovery 4000 v8i 1998 Am citit tot postul......macar pt asta ...zi-ne si noua care era problema si cum ai rezolvat-o...! +1 Ne lasi chiar asa cu ochii in soare? Poate mai suntsi altii care au probleme cu fiarele. Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: central blocabil LR discovery 4000 v8i 1998 ...Problema nu e rezolvata:dr3...merg cu ea mai rar,:y si nu folosesc decat 4x4 pe usor si pe greu e suficient pentru deplasari pe forestiere sau la actiuni caritabile cu clubul din valcea,mai merge "batranu la paine"Acum trag de o niva pe coclauri,e mai potrivita pt padurile valcii,mai mica...etc.Cand ajung in anglia poate o sa gasesc un central si o sa-l montez pe discovery..sau cumpar unul diesel cu totul...dar pana atunci numai bine:h5:tk scuze...:pl sa ramana deschis pana la rezolvarea defectiunii:tk Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: central blocabil LR discovery 4000 v8i 1998 Baga-te sub masina si roga pe cineva sa cupleze/decupleze CDL-ul iar tu baga mana la "spigot"-ul de pe cutia de transfer sa vezi daca ajunge sau nu comanda acolo( bagi mana pe langa cardan din partea dreapta fata si e deasupra...vezi aici sa-ti faci o idee cum arata...prima poza din dreapta "difflock spigot" http://www.discovery2.co.uk/diff_lock.html )....daca primeste comanda de la timonerie( si se si invarte) atunci ai o problema cu mecanismul din cutia de transfer(ceea ce-i mai nasol).....daca nu atunci e ceva cu timoneria sau poate doar cu sistemul ala de prindere pe spigotul ala....eu cred ca mai degraba asta-i baiul, daca astai atunci vezi in tutorialul de mai sus cum ajungi acolo(in poza a doua din dreapta de sus in jos se vede cum arata sistemul cu cablu, mai este un sistem cu parghii, fara cablu, depinde de care ai tu dar ideea e aceeasi, trebuie sa transferi miscarea din maneta in cutia de transfer...poate ai noroc si e undeva in partea de sus la maneta desfacut sau destrans ceva. Identifica inainte care-i baiul ca sa nu cheltui bani degeaba. Hai noroc NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: central blocabil LR discovery 4000 v8i 1998 Ai cutie automata sau manuala? Eu cred ca totusi nu se cupleaza de la pirghie. Daca se cupla iti aparea martorul pe bord. Am eu o pirghie care nu se potriveste la mine. Daca ai nevoie suna-ma 0741333015/0722352986. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: central blocabil LR discovery 4000 v8i 1998 Cunosc un mecanic fff bun in Bucuresti.Cunoaste Discovery si Range-ul ff bine.Daca te pot ajuta da-mi un PM. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: central blocabil LR discovery 4000 v8i 1998 multumesc baieti:2dr.Cutia e manuala si discovery e t-300 ,mai exact ultima generatie de t-300 1998.O sa o urc pe o rampa si o sa vad de unde vine "defectu" si o sa va tin la curent.Inca o data multumesc de sfaturi:h5 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: central blocabil LR discovery 4000 v8i 1998 multumesc baieti:2dr.Cutia e manuala si discovery e t-300 ,mai exact ultima generatie de t-300 1998.O sa o urc pe o rampa si o sa vad de unde vine "defectu" si o sa va tin la curent.Inca o data multumesc de sfaturi:h5 Atunci cutia de transfer e exact ca in tutorialul ala(atat doar ca acolo e cutie de viteze automata dar asta in cazul tau e irelevant).....eu am presupus ca e D2 din prima generatie......TB-ul tre sa fie LT230 si la asta al tau.........oricum eu nu stiu ce cod e asta t-300 pentru Discovery(spre rusinea mea) NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: central blocabil LR discovery 4000 v8i 1998 Facelift-ul Discovery 1 este cunoscut ca fiind 300 TDi (varianta diesel) si varianta pre facelift 200 TDi. Cutia de viteze este R380. Asa cum spunea si Marius, verifica totusi sa nu fie din parghie. Din cunostintele mele poti sa montezi orice cutie de transfer de pe Discovery 1 sau Defender. Atentie, cutia de trasfer este nesincronizata ceea ce inseamna ca trebuie sa dai un pic drumul la ambreiaj si sa o fortezi un pic. Bafta. Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate