Mugur Iacob Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Ma poate ajuta cineva cu schita pentru bara fata Jimny cu dimenziuni exacte???? Vreau sa ma apuc de acest proiectel sa vedem ce iese....va prezint rezultatele si invatamintele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: JIMNY Schita bara fata cu dimensiuni nu are nimeni idee unde pot gasi o astfel de schita? nu a facut nimeni o bara fata pt Jimny? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Martie 24, 2010 Autor Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: JIMNY Schita bara fata cu dimensiuni deci nu stie nimeni...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: JIMNY Schita bara fata cu dimensiuni subscriu ideii... dar astept pe la noi prin urbe ceva planuri... asa ca .... numai cu rabdare... si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
if76puf Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: JIMNY Schita bara fata cu dimensiuni Daca fata nu e, macar spatele si fata poate apare... pipera, patria snobilor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 (editat) Re: JIMNY Schita bara fata cu dimensiuni Incerc sa relansez acest topic. Are cineva un proiect de bara de Jimny ? Mi-ar prinde bine un model vectorial. Ma refer la ceva de genul asta: Editat Noiembrie 4, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: JIMNY Schita bara fata cu dimensiuni eu am facut asa ceva,dar le-am dat nu le mai am. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: JIMNY Schita bara fata cu dimensiuni eu am facut asa ceva,dar le-am dat nu le mai am. [ATTACH=CONFIG]194175[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]194176[/ATTACH] Felicitari. Si ce putem face? Poze pe net sunt multe, eu am nevoie de o numerizare... Daca nu apare de nicaieri cred ca o sa ma apuc de treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Re: JIMNY Schita bara fata cu dimensiuni eu nu am avut nici o schita,am luat un model de pe net si m-am apucat cu un prieten de lucru si a iesit ce se vede in poze,la faruri a fost un pic mai greu dar in rest nu ai de lucru mai mult de o zi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate