Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Springuit arcuri foi - cine face ?

alegros

Postări Recomandate

Re: Springuit arcuri foi

Dupa RAR Grivita spre podul Grant este o statie GPL intr o curte Tot acolo este si un atelier care face arcuri

Multumesc! Am fost acolo: springuit o pereche de arcuri la rece cu tot cu demontat si montat la loc pe masina, 5 mil...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stie cineva in cluj unde se pot springui....? eu tot am cautat si nu am gasit nicaieri:hw

Daca va ajuta stiu pe cineva de la severin care si-a facut si va dau nr lui si sigur va rezolva...

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

si eu am fost pe calea grivitei in bucuresti chiar ieri dar nu am avut noroc pt ca tipi nu vor sa se bage la demontat la un cherokee zic ei ca e prea complicat deoarece bulonul care le prinde e infiletat in sasiu si risca sa se rupa iar eu vreu un serviciu complet nu sa stau sa ma plimb cu foile in sacose prin bucuresti de aceea doresc daca stiti un altul in bucuresti care e mai tupeist sa postati.multumesc

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

si eu am fost pe calea grivitei in bucuresti chiar ieri dar nu am avut noroc pt ca tipi nu vor sa se bage la demontat la un cherokee zic ei ca e prea complicat deoarece bulonul care le prinde e infiletat in sasiu si risca sa se rupa iar eu vreu un serviciu complet nu sa stau sa ma plimb cu foile in sacose prin bucuresti de aceea doresc daca stiti un altul in bucuresti care e mai tupeist sa postati.multumesc

salut,

vii la dreamservice srl

DEM/MONT. SPRINGUIT 800 RON

ridicat masina de acasa si adusa inapoi pt clienti din bucuresti

0731 322593 dan (ciolpani)

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Si eu am nevoie dar oare cat tin? Oare nu exista pericolul sa se rupa si sa raman in drum?

la o masina au tinut 10 ani pana am vandut-o iar la alta deja le am de 5 ani si nici o rupere

Link spre comentariu

In cazul in care se face springuirea cum trebuie, insemnand, incalzire, ducerea la forma dorita, racire + tratare termica (corecta), neaparat trebuie fie facuta de o firma cu dotari foarte bune (ca sa iasa o lucrare ca lunea)... tine fooooarte mult.

Eu am facut pentru al meu Samy la o firma din Brasov (pe centura brasovului) a costat 100 Ron/Arc, merge foarte bine, nu se lasa, nu se rup...

Spor la springuit.

Suzuki Samurai '95

1.3 69CP

bodylift 5 cm (homemade)

suspensionlift 5 cm (homemade)

cauciucuri simex 215/80/R15

si multe altele :)

Link spre comentariu

multumesc mult pentru sfaturi dar am 150 000 km si in curand trebuie sa ma pregatesc si de amortizoare asa ca mai pun o foaie pentru moment si cand vine timpul schimb cu OME ca am gasit la pret bun

NISSAN NAVARA D40
Link spre comentariu

am facut arcuri si la bv si pe grivita, din intamplare, cei din bv au facut o lucrare si buna si ieftina inca am arcurile pe samurai si sunt ok, cu arcul facut pe grivita nu sunt tocmai convins, parerea mea :2dr arcul a fost prea moale si puntea o ajuns in sasiu si uite asa trebe sa fac rost de o punte :hw

Mishu 0729 963 330
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Re: Springuit arcuri foi - cine face ?

Brasov - Str. ZIZINULUI 123 i--- VAZOMI srl

Tel 072279o816

0722790836

Dn-ul MICU

Marele Alb

Off-Road Runners Team

BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari

"Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..."

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am facut la el arcurile la un Samurai si am fost multumit raport calitate/pret.

De cand le ai facute?

Intreb pentru ca mi se pare cel mai relevant si sunt interesat

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

sal in cluj napoca stie careva unde pot springui si eu niste arcuri .

mar interesa si pe mime la o frontera mersi astept :grin:

Link spre comentariu

De cand le ai facute?Intreb pentru ca mi se pare cel mai relevant si sunt interesat

la atelierul de pe fizicienilor am springluit eu arcurile de la samurai. au implinit un an de la operatie. impresii. in mod clar omul e de meserie, stie ce face.

am facut intai arcurile de pe fata si le-am mai adaugat o foaie. am fost singurul client in ziua aia, a avut timp si au iesit bine. nu s-au lasat, nu au crapat.

400 ron demontarea si montarea pe masina, operatia de curbare si fabricarea cele-i dea patra foi.

dupa doua saptamani am fost sa faca si arcurile de spate. un arc l-a facut bine, unul nu. ma grabeam si eu si el. unul din arcuri l-a indoit gresit, torsionand usor urechea mare de prindere pe sasiu. rezultatul? arcul tine sub tensiune bucsile mari si le toaca imediat. in 8000km am schimbat de 3 ori bucsele respective. nu sunt scumpe, cam 10 ron perechea, dar nu cheltuiala e problema ci deranjul. plus ca arcul cu probleme s-a lasat in mod vizibil fata de celalalt. ca e arcul prost, ca a fost prelucrat necorespunzator asta e mai greu de determinat.

300 ron demontarea si montarea si operatiunea de curbare.

acuma stau in dubiu daca sa dau jos arcul buclucas si sa-l duc sa-l mai faca odata, daca sa iau doua arcuri de wrangler si sa le pun pe spate sau sa trec la elicoidale (doar pe spate, 3 link), ca tot nu prea am activitate si ma plictisesc.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare