CataSib Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 N-am cuvinte pentru a descrie satisfactia pe care ti-o poate oferii o plimbare pe o vreme superba, asa ca pun poze ! Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Plimbare de duminica in jurul Sibiului Si pozele....????? Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flo.1203 Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Plimbare de duminica in jurul Sibiului asteptam pozele SUZUKI VITARA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CataSib Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 (editat) Re: Plimbare de duminica in jurul Sibiului Si filmuletele ! Editat Martie 21, 2010 de CataSib Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CataSib Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Plimbare de duminica in jurul Sibiului Si ultimul : Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Plimbare de duminica in jurul Sibiului Si ultimul : Foarte interesant !!! :cl jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Plimbare de duminica in jurul Sibiului Cam in 2-3saptamani vin si eu. Caut cauciucuri in continuare.... pe 15''.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luci45 Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Plimbare de duminica in jurul Sibiului Final fericit nu este? l-ati lasat suspendat,va-ntoarceti dupa ce se usca dupa el? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Plimbare de duminica in jurul Sibiului Pana la urma a fost ”extras” de un Wrangler, este ”uscat” si pregatit pentru duminica viitoare! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wyner Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: Plimbare de duminica in jurul Sibiului Iar suzetele?!:hl V-am spus sa va cumparati masini!!!:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: Plimbare de duminica in jurul Sibiului Iar suzetele?!:hl V-am spus sa va cumparati masini!!!:ha: Catalin, nu ai inteles nimic.... Radu nu avea mainile pe volan, ca statea cu "degetele in nas" :ha::ha: Bravo! Va fie de bine, faina iesire! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: Plimbare de duminica in jurul Sibiului Eu numai azi am vazut filmuletele!!!!!!!!!!Oaaaaaaaaauuuuuuu,.....al 2-lea e cel mai cuuuullll:2dr Faina iesire a fost.!!!!!!!!!!!! OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate