Vizitator nr. 150 Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Poate posta careva legile ce vorbesc despre ce modificări pot fi aduse maşinilor? Nu de alta dar pare-mi-se că e o nebuloasă totală în zona asta din câte am vorbit mai cu unul mai cu altul. Vreau să citesc negru pe alb despre problema asta şi să văd cât de interpretabil şi ce scăpări are textul legii. Trebuie să fie o portiţă cel puţin pe undeva, pentru că nu ar fi corect pentru drepturile mele de a face ce doresc cu proprietatea mea. Nu mă gândesc acuma să pun ţepuşe pe caroserie....... Pe urmă, cine mă poate ajuta cu următoarele: pentru un vehicul înmatriculat pe primărie, tot la fel nu ai voie să-ţi modifici coteţul cum doreşti? Şi pt un vehicul înmatricculat pe primărie, se poate circula în ce perimetru? Saaau... mă mai gândesc la o variantă. Şi aşa la arolică 10 al meu nu mai găsesc piese aşa că-mi bag cenzurile-n privatizarea uzinii lor, dacă o radiez, o modific şi o rebag în circulaţie cu omologare individuală... Sper că am fost cât de cât coerent că mi-s tare năcăjit. Chiar îmi place maşinuţa asta şi r fi păcat să o dau la programul rabla ca să iau o maşină de oraş. Îmi place noroiuuuulllllll!!!! :cr1 Daţi-mi, rogu-vă, idei, sugesti, orice. Că nici mecanici care să se bage la aro nu găsesc. Fug toţi ca dracu de tămâie. :sc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: omologari si alte prostii d'astea Daca vrei sa fii in legalitate, omologarea este o chestie utila. Orice modificare a masinii (cauciucuri, troliu, rollcage, bari fata-spate, lumini) ar trebui normal trecuta in cartea masinii. Asa cand te opreste RAR-ul la un control de rutina, nu iti da o amenda care sa coste cat masina. Se poate circula si fara, cum o fac destui, dar nu e necesar sa te opreasca decat o data pentru verificare si amenda. Un alt punct ar fi ITP-ul care la fel vor cere toate cele trecute si masina legala. Nu stiu exact legislatia dar noi am trecut troliu+bari+cauciucuri+diverse altele in cartea masinii si la ITP a ajutat. E timp pierdut la RAR si tras putin, dar merita sa stai fara griji. Sper ca a ajutat. R. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudas Adrian Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: omologari si alte prostii d'astea la ce masina ai facut astfel de omologari si la ce RAR? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: omologari si alte prostii d'astea la ce masina ai facut astfel de omologari si la ce RAR? Asta e durerea cea mare. În ţara asta nu avem legi ci toane. În unele judeţe se poate, în alltele nu. În SV e unul la rar chiar cu ceva maşină 4x4 care am înţeles că e un c*c*nar şi jumătate, o japiţă de om. Când am aflat de el mă gândeam că avem şi noi un sprijin, dar degeaba. Tocmai de aceea doresc să citesc legea negru pe alb pentru că trebuie să existe o portiţă. Problema e că nu am găsit-o. Decât să arunc la gunoi maşinuţa, prefer să o modific încât să fie bună pentru că-mi place de ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: omologari si alte prostii d'astea la ce masina ai facut astfel de omologari si la ce RAR? au fost facute la un Defender 110 din 99, RAR din Bucuresti. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudas Adrian Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: omologari si alte prostii d'astea asai cu legiile astea in romania si cu oamenii la fel...in brasov nam reusit sa fac nimic cu un samurai si umblu asa..politisti nu au zis inca nimic chit ca am dat de o gramada ...dar sper sa nici nu am probleme atata timp cat merg civilizat in trafic.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate