milescusilvian Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 (edited) http://www.220.ro/faze-tari/Hummer-Caleasca/Da2EBzIOYD/ Cred ca trebuia sa postez la rubrica modificari :ha::ha::ha::ha::ha: hybrid solutie pentru a reduce consumul 2 cai putere Edited March 21, 2010 by milescusilvian :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfman Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Re: HUMMER caleasca 8x8 permanent, 2 manete de frana de mana-astea ar fi punctele forte. Parteile proaste: daca lovesti "diferentialul" nu il mai opresti nici cu frana, evacuarea trebuia dusa pana in spatele atelajului pentru evitarea gazelor:ha::uameni "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinti Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Re: HUMMER caleasca numai niste plictisiti puteau face asa ceva ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfman Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Re: HUMMER caleasca Eu zic ca daca esti plictisit te duci la 'fete cuminti', sau dai o tura prin padure cu acaretul din dotare, sau stai la un pahar cu prietenii, dar nu te apuci sa faci chetii d-astea. Cred ca ata e un exemplu concludent al unei vorbe din popor care zice ca banul prosteste. Cred ca au bagat vreo doi lei in 'proiectul' asta. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts