drag Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Sunt intr-o dilema si am nevoie se sfatul vostru. Dilema este alegerea intre un landcruiser 300 diesel 1997-1999 sau un mercedes g 300td din 88. G-ul e in 2 usi, motor schimbat si pus turbo diesel pe el, iar landcruiserul inca nu e ales, dar se incadreaza in aceiasi bani. 5000 euro. ambele sunt cu volan pe dreapta. Nu fac off road extrem, merg mai mult la vanatoare dr sunt si momente in care ma duc pe unde altii nu au fost cu masinile, doar cu taful. va rog, pareri, sugestii, etc... orice.. mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: dilema Eu as merge pe Toyota sau altceva japonez. G-ul pentru extrem, pentru a fi modificat etc. Parerea mea:2dr Later edit: si mai e problema spatiului, este adevarat ca ceva in 2 usi se descurca mai bine in offroad dar cu spatiul de depozitare e mai dificil. Poate un l200 sau hilux cred eu ca si-ar face treaba la vanatoare. Eu pe astea as merge, este doar parerea mea. Succese Cu respect, mirciulika Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Martie 22, 2010 Autor Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: dilema Nu vreau masina cu bena, deci tot intre astea 2 trebuie sa aleg. Toyota e mai noua, dar g-ul e g, chiar nu stiu mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: dilema Atunci , toyota ar fi mai indicata dupa parerea mea. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: dilema Daca vrei sa muncesti masina ia-ti G si nu o sa-ti para rau. Daca renunti la bancheta spate iti ramane si loc suficient pentru mistret. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doktor4carz Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: dilema Dat fiind faptul ca G-ul a fost transformat, cred ca trebuie dat atentzie si la cit de bine a fost facuta modificarea; in cazul in care optezi pentru el sa nu te trezeshti cu surprize datorate unor solutzii tehnice prost alese la dieselizare. Atit am de zis, nu ma hazardez sa recomand "x" in detrimentul lui "y". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
low gear Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 (editat) Re: Dilema Din poze reese ca nu a pus doar turbo ci si intercooler, iar daca inainte de schimbare avea benzina, mai ai un mare avantaj si anume: grupurile reduse din diferentiale. Si eu am un G cu volanul pe dreapta, sa stii ca nu este un impediment cum pare la prima vedere. Dupa ce conduci efectiv nu ti se mai pare nimic deosebit. Era sa uit, (eu) nu as cumpara masina pt utilizare in tren cu bascule la puntea din fata. Puntile rigide nu au moarte:y Bafta la cumparaturi Editat Martie 26, 2010 de low gear G 300GD W460 short - for sale G 300TD W463 long - for rides KTM 525 EXC - sold Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Martie 26, 2010 Autor Partajează Postat Martie 26, 2010 (editat) Re: Dilema Inainte a avut tot 300 diesel, cum adica cu bascule? Asta are asa ceva? Editat Aprilie 12, 2010 de doktor4carz mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Dilema inainte a avut tot 300 diesel, cum adica cu bascule? Asta are asa ceva? eu personal, daca nu are altre probleme, MERCEDES G ! the best am folosit G pt asistenta la concurs, am tractat masina de concurs si am carat peste 500 de kg plus 4 persoane in off road cu viteza mare mii de km si nu am avcut nici un fel de problema cu G ( am facut 300.000 km) este un tank!!! tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
low gear Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 (editat) Re: Dilema cum adica cu bascule? Asta are asa ceva? Toyota are bascule la puntea din fata Si nu uita ca G-ul are diff blocabile fata si spate din fabrica:h5 Editat Martie 29, 2010 de low gear G 300GD W460 short - for sale G 300TD W463 long - for rides KTM 525 EXC - sold Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristicreatec Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Dilema G-ul. Nu te mai gandi. Face exact ce iti doresti si chiar mai mult. Ideea e sa fie prietenul tau (G-ul desigur). Mercedes G 230- W463 /1991(instrainat, cu durere...) Suzuki Vitara 1,6 automata, atasata la nevasta. Citroen C4 coupe 1,6 benzina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Biggy Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: Dilema G -ul in cazul unei furtuni electromagnetice, sa ce-o mai fi prin 2012 :hl sigur n-o sa-i crape calculatorul de injectie :banana Cat mai putzina electronica in teren :ha: "Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil. Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile. Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Aprilie 12, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2010 (editat) Re: Dilema m-am decis la g, am gasit unul in 4 usi din 90 diferntial doar spate si central, 3000 diesel, saptamana viitoare ma duc dupa el. Multumesc celor care m-au ajutat cu sfaturi Editat Aprilie 13, 2010 de drag mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Dilema m-am decis la g, am gasit unul in 4 usi din 90 diferntial doar spate si central, 3000 diesel, saptamana viitoare ma duc dupa el. Multumesc celor care m-au ajutat cu sfaturi ce g ai gasit numai cu diferential central si spate? 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Dilema ce g ai gasit numai cu diferential central si spate? exista , dar doar V8 de 5000, cand s-a facut trecerea de la 460 la 463 daca are alt motor, probabil i l-a schimbat cineva... Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Dilema Sunt si Puch-urile de armata care au blocant central si spate. Alea cu 2 usi si bena acoperita cu prelata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Aprilie 13, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Dilema este un g 300 w 463 http://i386.photobucket.com/albums/oo303/harjoabadragos/diverse/P4103586.jpg http://i386.photobucket.com/albums/oo303/harjoabadragos/diverse/P4103633.jpg mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
low gear Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 (editat) Re: Dilema Sunt si Puch-urile de armata care au blocant central si spate. Alea cu 2 usi si bena acoperita cu prelata. Puch-urile de armata sunt, W461 indiferent de an, (mecanica identica cu W 460) adica nu pot avea blocant central, pt ca nu sunt cu tractiune permanenta. Cand inserezi fata sunt deja blocate 50/50. Dar pot avea intr-adevar doar blocant spate. La W463 blocajul pe fata a fost optional, de serie dupa nu stiu ce an, asha se explica masina prezentata mai sus. Care "by the way" e super masina, felicitari:h5 Editat Aprilie 16, 2010 de low gear G 300GD W460 short - for sale G 300TD W463 long - for rides KTM 525 EXC - sold Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Aprilie 17, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: Dilema daca totul decurge ok, vineri plec dupa ea, poblema e cu actele ca irlanda nu are nr provizorii., duminica am feribot spre franta si pe joi ar trebui sa ajung aici. mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Dilema foarte tare! extrem de ciudata ! 463 fara overfendere? diesel fara blocant fata? foarte tare! Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Aprilie 20, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: Dilema tocmai a fost cineva si a vazut-o si a spus urmatoarea treaba, masina este lenta, daca bagi pedala de acceleratie in podea nu are vana, sta cateva secunde si pe urma pleaca. Vi se pare un inconveninet? e normal la g-uri? Stie cineva daca potriveste blocantul de la arb pe masina asta? overfendere sunt aripile alea iesite in afara? mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Dilema Motorul tau a avut de nou 113CP si un cuplu maxim de 191Nm/2700 rpm. Atingea o viteza maxima de 135kmh. Masina are peste 2 tone, cu aerodinamica unui sifonier. Nu are cum sa fie decat lenta. Daca o vrei mai rapida, trebuie sa te orientezi spre motoare TD (300TD sau 350TD) sau benzina (de 3000). Cu blocantul fata poate rezolvi mai usor / ieftin cu un blocant original. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Dilema Da, poate ca se gaseste pe undeva si asa ceva, ca arb nu face. Din pacate zborul meu de vineri e anulat asa ca trebuie sa mai astept pana o vad. mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate