Resiteanul Postat Martie 31, 2010 Autor Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Agricultura 4x4. Prezent VII. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Martie 31, 2010 Autor Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Agricultura 4x4. Deci gata podeaua,integral. Mâine o aşezăm pe o ,,dungă" să o vedem şi pe dedesupt. Tot mâine, acţiunea spray-zinc, şi acţiunea Kelfos. posibil şi antifonarea. După Sfintele Paşti, urmează Capitolul ,,Mecanică". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Aprilie 2, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Agricultura 4x4. Prezent VIII: Iat-o şi pe ,,dungă"! Cu tratamentele cunoscute,binenţeles. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Aprilie 2, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: Agricultura 4x4. În paralel, au inceput pregătirirle şi pentru Etapa II-a, Mecanica. Încălzirea a debutat cu eşapamentul. Deşi vroiam unul nou,băieţii m-au convins să merg pe mâna lor, şi să păstrăm banii pentru repere ce trebuie ,,musai" cumpărate. Şi iată ce ieşit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Agricultura 4x4. În paralel, au inceput pregătirirle şi pentru Etapa II-a, Mecanica. Încălzirea a debutat cu eşapamentul. Deşi vroiam unul nou,băieţii m-au convins să merg pe mâna lor, şi să păstrăm banii pentru repere ce trebuie ,,musai" cumpărate. Şi iată ce ieşit! faina treaba domn'director la esapament eu as renunta la catalizator care oricum nu cred ca mai are ,,organe'' pe dinauntru,as pune o teava ca cea de dupa:y am sa trec pe la resita in turneul meo sa o vad live. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Aprilie 3, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Agricultura 4x4. Lumina Sfântă a Învierii să vă lumineze viaţa, să vă aducă sănătate şi iubire şi multă linişte în suflet! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Aprilie 9, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: Agricultura 4x4. Prezent IX: astăzi s-a dat primul strat de insonorizant sub platformă. Mâine se acoperă cu al doilea strat. De luni maşina se transfera în Atelierul de mecanică.Din discuţiile purtate azi de echipă, se verifică în prima etapă: -telescoapele; -arcurile-concomitent chitul de înălţare faţă-spate; -plăcuţe frână; -tamburi; -bucşe; -planetare şi MRL-uri -grupuri, cutie viteză, cutie transfer; -ansamblu de conducte de sub platformă; -cardanele. Ce poate fi recondiţionat şi oferă garanţia funcţionării se recondiţionează; ce trebuie schimbat, se schimbă! Postez pozele cu antifonarea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Aprilie 9, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: Agricultura 4x4. Şi altele, tot cu antifonarea.Următoarele,miercuri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: Agricultura 4x4. Felicitari! Mai ai nervi? :grin:Oricum, sa nu-ti para rau de timpul pe care-l pierzi! Faci o treaba foarte buna! Succes! :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Aprilie 10, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: Agricultura 4x4. Mulţumesc Zippo! La vârsta care o am, un lucru ştiu sigur despre mine: nu-mi abandonez pe drum nici proiectele, nici prietenii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Aprilie 13, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Agricultura 4x4. Prezent X. În aşteptarea componentelor ce trebuiesc schimbate, băîeţii mi-au pregătit mici surprize.Mici, dar plăcute. Prima ar fi că au făcut o echipare cu un scut grup faţă pentru off-road uşor. La prima vedere este asemănător cu scutul consacrat pe acest forum. La o privire mai atentă, se observă că este confecţionat dintr-o tablă mai subţire(2mm,cred) şi că are ,,gâtul" din faţă mai lung cu 7-8 centimetri. Pentru o buna informare o să-mi fac mâine timp şi o să fotografiez cele 2 scuturi alăturat. De asemenea, cred că are mai multe şuruburi de prindere(5, faţă de 3) şi parcă şi prinderea anterioară este mai sus. Recomandarea specialiştilor Preda şi Aurel, este ca scutul de 4mm consacrat pe acest forum să-l utilizez doar în ,,expediţie". O a doua surpriză ar fi că echipa pregăteşte un scut pe tot restul podelei maşinii, care să nu micşoreze garda la sol şi care -atenţie-să fie montat între toba de eşapament şi podeaua maşinii, repet, pe toată lungimea maşinii. Avantaje scontate: -protecţie sporită la loviri; -izolare fonică mai bună, -protecţie noroi,pericol mai mic de rugină.După înverşunarea ,,combatanţilor", scutul se va realiza. Mi s-a prezentat o schiţă, fiind însă prea multă ,,dispută", după ce ideea se va decanta, vom vedea rezultatele.De aceea, toba este montată doar provizoriu şi îi lipseşte partea finală. Ataşez pozele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Agricultura 4x4. Cu ce ai aplicat Kelfos? As aplica preventiv un tratament vara asta si voiam sa stiu cum ai facut tu. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Aprilie 13, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Agricultura 4x4. Pentru Iulianul. Cu pensula, 2 straturi la 16-18 ore. Rugina e bine să fie ,,zgândărită" cu o perie de sârmă, pentru un contact mai bun. Nu înmuia pensula în toată soluţia, ci utilizează cantităţi mici într-un borcan.Peste Kelfos s-a aplicat insonorizantul. Kelfosul poate fi aplicat şi la pistol. Pe tabla curata, nouă, neruginită şi pe snurul de sudură proaspătă s-a aplicat mai întâi un spray-zinc. Imaginile de mai sus prezintă maşina după ultima aplicare a insonorizantului. Cu stimă! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Agricultura 4x4. Multumesc. Am mai folosit kelfos si l-am dat la pensula. Dar la pistol ma gandeam, pentru ca vreau sa dau toata masina pe dedesubt si e suprafata mare. Nu am rugina, masina are 3 ani, dar vreau sa dau preventiv, inainte de insonorizant. La masina pe care am dat in trecut, a facut minuni. Iulian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Aprilie 14, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Agricultura 4x4. Pentru Iulianul:Vei primi mâine răspunsul la această problemă. Rog băieţii să facă o probă la pistol, pentru că mai am un rest de Kelfos. Cu stimă! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.butean Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Agricultura 4x4. Pentru Iulianul:Vei primi mâine răspunsul la această problemă. Rog băieţii să facă o probă la pistol, pentru că mai am un rest de Kelfos. Cu stimă! Ma pregateesc si eu saptamana viitoare de operatini grele ( sudura , izolare , vopsire , reconditionare etc ) :uameni Imi spui te rog de unde pot cumpara KELFOS ( din ce ziceti voi este extraordinar ) si la ce pret . Am mai auzit ca peste sudura se da cu zinc . Exista spray ?! Daca da va rog un pret si de unde se poate achizitiona . Multam !!! :tk Vitara - 80 cai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Agricultura 4x4. Ma pregateesc si eu saptamana viitoare de operatini grele ( sudura , izolare , vopsire , reconditionare etc ) :uameni Imi spui te rog de unde pot cumpara KELFOS ( din ce ziceti voi este extraordinar ) si la ce pret . Am mai auzit ca peste sudura se da cu zinc . Exista spray ?! Daca da va rog un pret si de unde se poate achizitiona . Multam !!! :tk kelfos gasesti pe la supermarketurile tahnice spray de zinc deasemenea sau la magazine auto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Aprilie 15, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Agricultura 4x4. Pentru Bogdan Butean: Kelfosul l-am comandat telefonic de la firma Maergroup( vezi şi http://www.maergroup.com), l-am primit prin Fancurier, in bidon de 5 litri şi în pozele mai vechi este fotografiat recipientul.Pentru 5 litri, cu taxa Fancurier cred că am plătit 234 de lei.Comanda a fost onorată în 3 zile. Pentru Vitara, tratament din belşug, n-am consumat mai mult de 2 litri. Practic, un bidon de 5 litri ajunge pentru 3 maşini. Intradevăr reclama produsului (,,mâncătorul de rugină") se adevereşte. Rămâne de văzut care va fi efectul ca mentenanţă. Spray-zincul, ca cel din poza de la Soso-bum, l-am luat de la un magazin normal de piese auto, un recipient de 400 ml a costat 18 lei. Am avut multe suduri şi am folosit 2 tuburi,acoperit fără zgârcenie. Pentru Soso-bum: Bună ziua! Te-ai întors din turneu?. Eşti bine? N-ai mai ajuns la Reşiţa?!?... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Agricultura 4x4. Pentru Bogdan Butean: Kelfosul l-am comandat telefonic de la firma Maergroup( vezi şi www.maergroup.com), l-am primit prin Fancurier, in bidon de 5 litri şi în pozele mai vechi este fotografiat recipientul.Pentru 5 litri, cu taxa Fancurier cred că am plătit 234 de lei.Comanda a fost onorată în 3 zile. Pentru Vitara, tratament din belşug, n-am consumat mai mult de 2 litri. Practic, un bidon de 5 litri ajunge pentru 3 maşini. Intradevăr reclama produsului (,,mâncătorul de rugină") se adevereşte. Rămâne de văzut care va fi efectul ca mentenanţă. Spray-zincul, ca cel din poza de la Soso-bum, l-am luat de la un magazin normal de piese auto, un recipient de 400 ml a costat 18 lei. Am avut multe suduri şi am folosit 2 tuburi,acoperit fără zgârcenie. Pentru Soso-bum: Bună ziua! Te-ai întors din turneu?. Eşti bine? N-ai mai ajuns la Reşiţa?!?... vorbim pe privat sau la telefon vrem poze cu utilajul:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Agricultura 4x4. IAU SI EU 1L. si asa nu mai are nevoie,la ce treaba buna a facut. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Aprilie 15, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Agricultura 4x4. Pentru Bogdan Butean şi pentru Soso bum: întradevăr, cred că mai sunt 2,5-3 litri de Kelfos în bidon,dar e şi o mică problemă. Băieţii de la atelier aveau şi ei un oarece interes faţă de soluţia rămasă. Dacă ei nu-l vor solicita, atunci pe principiul ,,primul venit,primul servit", va-ţi adjudecat Kelfosul rămas. Însă dacă băieţii îl vor solicita, va fi al lor fără nici o problemă. Sunt totuşi băieţii din echipa care-mi prepară maşina! Vineri seara sper să vin cu poze,astăzi n-am trecut pe la atelier. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retty75 Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Agricultura 4x4. IAU SI EU 1L. si asa nu mai are nevoie,la ce treaba buna a facut. :tk Nu vinzi restul de KELFOS ? Am discutat unde m-ai indrumat tu dar nu au pe stoc decat la inceputul lunii viitoare . Mar ajuta o cantitate mai mica nu 5 litri ( 1 litru am nevoie ) Hai sa luam toti trei un bidon de 5 l ! Tel 0747423654 muntean_cristian@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Agricultura 4x4. Prezent X: Astazi Aurel mi-a prezentat proiectul scutului ,,a la long", şi pe care după nişte explicaţii sumare o să-l arăt în câteva fotografii. Este vorba de trei rame-cadru, fixate cu şuruburi cu cap,,înnecat" pe nişte aripioare sudate pe partea interioară a şasiului, neafectând garda la sol.Independent, fiecare ramă-cadru poate fi demontată. Ţeava de eşapament rămâne în exterior. Avantaje:-izolare fonică mai bună; -protejare la apă-noroi; -protejarea ,,măruntaielor" de pe sub maşină contra agăţărilor şi lovirilor. Dezavantaje:-creşte greutatea maşinii; -toba de eşapament trebuie demontată când vreau să dau scutul jos.Luni voi posta pozele cu tot scutul montat.Pentru Bogdan Butean: Kelfosul rămâne la băieţi la atelier.Iată pozele: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Agricultura 4x4. Când am plecat de la atelier am dat nas în nas cu ,,arătarea" asta! Ptiu, drace! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Agricultura 4x4. era parcat langa service,ii prieten cu adi mitroi baiatul asta cu "aratarea" ii neamt,si eu chiar acum seara am vazut la petrom v....super masinaria,motoru de 1800 :grin: 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate