Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Agricultura 4x4.

Resiteanul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 257
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Agricultura 4x4.

Prezent XXV: Maşina a fost astăzi vopsită.Pentru că descărcarea pozelor îmi va lua mai mult timp încerc să comentez mai puţin.Dacă vor fi întrebări, voi răspunde punctual. Deci după ultimul şpriţ-chit şi şlefuirea de rigoare, maşina a fost împachetată pentru vopsit. S-a dat un strat de alb, maşina complet. După uscare, s-a aplicat şablonul autocolant. S-a dat stratul de verde. S-a evidenţiat conturul(discret) cu negru. După uscare, s-a aplicat un strat de lac.Maşina rămâne până sâmbătă în cabina de uscare. Consider vopsitul o adevărată reuşită, şi felicit intreaga echipă.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte frumoasa lucrare.Lucrare facuta cu multa daruire si profesionalism, si ma refer nu numai la vopsit.:br

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Astăzi maşina a fost ,,prezentată" electricianului Vali. Totodată am arătat ce echipamente primeşte maşina şi în ce codiţii de exploatare.

Pentru început,s-au conturat două idei principale, după care se va derula programul de reabilitare electrică:

Primo:Maşina va fi adusă la configuraţia electrică standard,toate echipamentele stocK să funcţioneze( oglinzile,închiderea centralizată, reglajul farurilor,martori lumioşi bord,etc);

Secundo:Echiparea cu noile dotări să asigure dezafectarea rapidă a acestora, ţinând cont că maşina are soft-top.Vă voi ţine la curent.Tuturor sănătate la maxim.

Link spre comentariu

Până la ora 21 Vali şi Lucy au finalizat următoarele:

-montat bară şi mască faţă;

-montat faruri;

-montat triple;

-montat baterie;

-montat panou frontal interior;

-montat bord cu ceasuri;

-montat mâner deschidere capotă în torpedo;

-montat senzori deschidere uşi în stâlpi.

Au pus în stare de funcţionare:

-claxon,

-faruri(faza de întâlnire,faza lungă);

-semnalizari stânga-dreapta;

-lumini avarie;

-oglinzi electrice;

-martori luminoşi bord(funcţioneazp toţi)

-ceas;

-brichetă şi iluminat brichetă;

-iluminat scrumieră frontală;

-semnal sonor atenţionare uşi deschise(sau cheie în contact,n-am înţeles prea bine)

-iluminat bord ,cu funcţionarea reglajului de intensitate;

-stergătoare parbriz;

-stropitori parbriz.

Au pregătit pentru mâine:

-Geamurile electrice;

-feţele de uşi cu comenzile pentru geamurile electrice;

-iluminat plafon

-centurile de siguranţă;

-avertizări centuri faţă neprinse.

Iată şi câteva poze, pentru că e târziu!

Link spre comentariu

Prezent XXVIII: Şi astăzi,Vali şi Luci au lucrat cu îndârjire. S-a avansat mult.

Aurel mi-a dat de la nişte BMW-uri dezmembrate covoarele insonorizante, din care am decupat covoare pentru Vitara. Tot astăzi s-a spălat la o spălătorie tapiţeria scaunelor şi mocheta. Vali şi Aurel au rezolvat mai intâi o problemă la semnalele luminoase de marsh-arier, apoi au montat broaştele la uşi, geamurile, au rezolvat cu inchiderea centralizată, cu inchiderea electrică a geamurilor,au pus folii insonorizante de tip A la uşi şi stâlpi, au montat sistemul de susţinere al prelatei,apoi prelata, au vopsit cu negru mat plasticăraia şi feţele de uşi, iar eu personal m-am ocupat de confecţionarea covoarelor insonorizante şi de lipirea lor.Au fost multe de făcut, iată şi câteva poze.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare