ancuta_laurentiu Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: Agricultura 4x4. Felicitari pentru proiect si sa o folosesti sanatos! Eu as recomanda o caroserie metal top,e o diferenta mare atat d.p.d.v. al caldurii cat si zgomotului. eu am avut soft top si acum am metal top. caldura baga la fel de mult ambele. pe loc cea cu prelata se raceste mai repede. in ceea ce priveste zgomotul exterior are dreptate alex. daca tot am faut offtopic, soft topul imi place mai mult. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Agricultura 4x4. Buna seara.Poate am noroc la atelierul service iarna aceasta. Deocamdata am dat jos anvelopele de noroi si am trecut la cele de iarna( Cooper). Masina merge bine. Tuturor, sanatate la maxim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Agricultura 4x4. Ma bucur sa-ti vad iar scrisu'. Respectele mele . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Decembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Re: Agricultura 4x4. Mutumesc, Cos. Citesc cu regularitate forumul. Rolul acestuia este totusi pentru dezbateri folositoare tuturor membrilor( si nu numai). Neavind noutati despre vitara, decit faptul ca merge brici de un an si jumatate , m-am rezumat doar la lectura forumului. Tuturor, sanatate la maxim! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Februarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2014 (editat) Re: Agricultura 4x4. Buna ziua. Am primit o intrebare de la Opinion-Timisoara referitor la efectul Kelfos la trei ani de la aplicare.Raspund aici: tratamentul cu kelfos aplicat peste rugina a avut efect pozitiv,dar repet, acolo unde a fost aplicat peste rugina.Aplicat pe zone neruginite, eventual curatite de rugina, a facut initial o pelicula care ulterior s-a scorojit. Peste kelfos-ul aplicat peste rugina, s-a facut de atunci o antifonare in 2012, si masina era in ordine. Daca tot am postat acum, comunic ca vitara prezentata aici s-a vandut in luna octombrie 2013, iar la inspectia facuta de cumparator a luat la starea caroseriei nota foarte buna. De atunci vitara repectiva a fost inlocuita, binenteles tot cu o vitara, dar in 4 usi, din 1994 care a trecut (si mai trece inca) prin chinurile( si bucuriile) prepararii. Intr-o saptamana sau doua voi face o scurta prezentare, tot pe acest topic. Editat Februarie 5, 2014 de Resiteanul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: Agricultura 4x4. Multam mult de raspuns si sa stii ca asteptam cu nerabdare prezentarea noii masini. Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Februarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Agricultura 4x4. Cu placere. O sa fie o prezentare ,,de final", cam peste 2 saptamani.Pentru ca vitara actuala a trecut cam prin aceleasi etape ca si cea prezentata aici, n-avea rost sa le repet,deci prezentarea va fi ,,la gata". Pot spune ca s-a lucrat cu acelasi entuziasm,dar cu mai mult profesionalism.Tuturor,sanatate la maxim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Agricultura 4x4. Fiind vorba de o alta masina, poate ar merita si ea un topic dedicat, neamestecat cu cel de aici, nu-i asa ? :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Agricultura 4x4. captivanta povestea,am urmarit cele 26 de pagini,excelent,speram la o poveste noua cu vitara cea noua,cu o micaa precizare:daca tot se lucra cu atata meticulozitate,pune o electronica mai de doamne ajuta.spor Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate