Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

La cine las masina in Bucuresti o saptamana...

Piratu

Postări Recomandate

Caut o locatie, o parcare, un garaj, sau orice altceva asemanator unde sa-mi las masina pentru o saptamana. Plec din tara ''doar'' pentru o saptamana si ca sa nu o mai duc-aduc as prefera sa ramana undeva in Bucuresti si cat mai aproape de aeroportul Henri Coanda. Multumesc

Piratu' pentru ca lucrez pe mare

Prietenii imi spun Liviu

Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: La cine las masina in Bucuresti o saptamana...

Pai ar fi perfect intr-o curte. Ea stie sa stea sub cerul liber ca-n garaj tin jucariile. Daca nu deranjez ar fi perfect. Lasa-mi un PM cu numarul tau de telefon si am sa te sun cu cateva zile inainte. Plecarea mea este pe 15 Aprilie si revin pe 23. Multumesc

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

Poti suna la aeroport 021-2041000 si cere la Infrastructura sau parcare, si intreba daca au optiunea sa cumperi tichet de parcare pe o saptamana sau pe o luna. S-ar putea sa iesi mai bine. Si sa ai masina la indemana cand revii. Eu ti-as tine-o la mine dar plec si eu tot in perioada aia.

Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/
Link spre comentariu

De obicei ca sa iti lasi masina in parcarea aeroportului te costa extrem de mult , mai bine da o lada de bere la vreun coleg forumist de pe langa aeroport decat sa o lase acolo. Eu m-am interesat odata pentru cluj si mi-a inchis gura cand am auzit pretul.

Never stop exploring
Link spre comentariu

Prietene si coleg de forum iti dau eu detalii daca esti interesat despre parcare,costa ceva se cheama Park&Fly sar putea sa aiba si sait(nu am verificat)preturile din punctul meu de vedere cam mari...se tine cont si de perioada cat sta masina la ei.Daca ai incredere si doresti sa vezi unde iti va fi tinuta masina ma suni in ziua cu pricina si o parchezi la mine la curte.Eu stau in Otopeni,asa ca nu o sa te coste nimic.Eu locuiesc la apartament dar o voi duce la curte la parinti mei care stau la o departare de 300 de metri de mine,nu am garaj va sta in curte.

Daca esti interesat de oferta iti las nr meu si vorbim mai mult la telefon:

0726.653456 Gabi.

ps:si ca sa fie serviciu conplect daca te intorci in tara(avionul aterizeaza) dupa ora 20.00 cand vin eu acasa de la job te iau si de la aeroport si te duc la masina ta!:banana

Kia Sportage,2005,albastru

Toyota LC 120,job car

Link spre comentariu

Tot in zona Fizicienilor-Energeticienilor te pot ajuta si eu cu toate ca este destul de departe de Otopeni.

Link spre comentariu

Multumesc tuturor care s-au oferit si cu parcare si cu informatii.

Am verificat biletul de avion si din pacate ajung in bucuresti la 01.15 si nu vreau sa trezesc pe nimeni noaptea sa-mi iau masina. Cea mai avantajoasa oferta in conditiile de fata este Pensiunea Otopeni unde la 14 ron pe zi mi se pare mai mult decat acceptabil. Ultima data am lasat-o la Hotel Confort unde am platit 30 ron pe zi deci la 14 ron e chiar bine plus ca nu deranjez pe nimeni la 2 dimineata.

@gabikia o sa fie prea tarziu la 2 noaptea si multumesc pentru oferta.

@stane multumesc pensiunea e cea mai buna varianta.

M-am edificat si se poate inchide.

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

leaga si peridocul cu Jet-ul de masina ...si o poti lasa la mine for free si este relativ aproape de aeroport!

chiar daca ajungi atat de tarziu un taxi din Otopeni pana in Mogosoaia nu costa mult si poti pleca cu masina si jet-ul rezolvate!

am paza permanent si loc berechet la fabrica !

Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT

Dodge Ram 1500 -04

Traic BOOM Fighter 2000cmc

Link spre comentariu

M-am gandit si la tine dar ma gandeam sa nu deranjez sau sa te incurc.

Asta e cea mai buna varianta si asa facem. Oricum veneam cu jet-ul sa ti-l las sa-l faci nou. Am numarul tau si te sun dupa ce ajung in tara.

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Masina a stat la Pensiunea Otopeni unde e super bine si foarte avantajos.

Acolo am intalnit niste oameni deosebiti.

Se poate inchide

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare