Zaoane Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Salut. Am un Mio Digiwalker H610 si nu reusesc sa-l conectez la un PC. Ma ajuta cineva cu un soft? Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Soft conectare PC pentru GPS MIO Digiwalker Pai nu ai DVD-ul care a venit in cutie cu jucaria? Instaleaza driver-ul USB de pe DVD si ce mai e p-acolo. In caz ca n-ai DVD-ul, poti lua driver-ul si ce mai e de instalat de AICI iar manualul de AICI. Sau deblochezi jucaria cu una din metodele ce le poti gasi pe net (inclusiv la primul link) ca s-o treci in modul obisnuit de sincronizare al S.O. Dupa care nu mai ai nevoie de driver, merge direct cu ActiveSync (cel putin 4.5 - cred). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zaoane Postat Martie 23, 2010 Autor Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Soft conectare PC pentru GPS MIO Digiwalker Nu am DVD si iti multumesc pentru linkurile trimise. O sa incerc astazi sa vad daca functioneaza. Mersi fain Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Theo Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Soft conectare PC pentru GPS MIO Digiwalker incearca cu Mio Transfer Hack. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rubi Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Re: Soft conectare PC pentru GPS MIO Digiwalker 1. Pt conectare folosesti ActiveSync. Il iei de aici, desi cred ca a fost inclus in pachet: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=9e641c34-6f7f-404d-a04b-dc09f8141141 2. Pt a folosi Mio ca receptor GPS pt un eventual laptop conectat la el folosesti Franson GPS Gate instalat pe ambele (si pe Mio si pe PC) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate