Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

plimbare pe 4 aprilie!

Brutaru Cristian Ionut

Postări Recomandate

Re: plimbare pe 4 aprilie!!!!!!!!!!!!

e cineva interesat sa ne scoatem masinutele la o plimbare pe le cheia (muntele rosu ) sau prin bucegi pe ruta moroieni pestera ? va astept!:cl

OK!...las un nr de tel pentru contact:0751066207...da nu am copilot:hw...poate o iau pe nevasta-mea desi face urat la namol:al

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut nr meu de tel 0751340396 sau0761367413 va astept !!!!!!!!eu sint nou pe aici , am cumparat de curand un isuzu trooper 2.3benzina si sant pasionat de plimbari in natura . si daca e pastele ne intanlim facem un gratar bem ceva si poate gasim ceva liber si ne cazam in zona !!!!daca aveti si alte propuneri va astept.:cl

Link spre comentariu

salut nr meu de tel 0751340396 sau0761367413 va astept !!!!!!!!eu sint nou pe aici , am cumparat de curand un isuzu trooper 2.3benzina si sant pasionat de plimbari in natura . si daca e pastele ne intanlim facem un gratar bem ceva si poate gasim ceva liber si ne cazam in zona !!!!daca aveti si alte propuneri va astept.:cl

Mai domn' Cristi,

La cat esti de hotarat, cel putin la taste, tare imi doresc sa ne intalnim si sa punem putin tara la cale.

Nu e gluma, tine-o tot asa

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

Re: plimbare pe 4 aprilie!

Silvile lasa si tu un nr de tel!:cl

Il gasesti la cartea de telefon a forumului, sau in user profil. Sau si mai simplu in posturile de la Isuzu.

Daca nu a mers nici asa, atunci incearca la 0740080008

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

Re: plimbare pe 4 aprilie!

mi-am rezervat de pe 3aprilie la cabana Bolboci , care vreti sa veniti ancercati sa va rezervati de pe acum !!!!!!!! .Am fost duminica 28 martie e foarte frumus : noroi, zapada ,gheata perfect pentru :cl

care vreti sa veniti ne putem vedea in fata la sanatoriul Moroieni pe data de 03-04-2010 ora 06 00.:2dr

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare