Brutaru Cristian Ionut Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 e cineva interesat sa ne scoatem masinutele la o plimbare pe le cheia (muntele rosu ) sau prin bucegi pe ruta moroieni pestera ? va astept!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alegros Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: plimbare pe 4 aprilie!!!!!!!!!!!! e cineva interesat sa ne scoatem masinutele la o plimbare pe le cheia (muntele rosu ) sau prin bucegi pe ruta moroieni pestera ? va astept!:cl OK!...las un nr de tel pentru contact:0751066207...da nu am copilot:hw...poate o iau pe nevasta-mea desi face urat la namol:al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: plimbare pe 4 aprilie!!!!!!!!!!!! Parca m-as incurca...! Sa vorbesc si cu baietii cu care ies de obicei in jurul Galatiului! Poate facem o iesire cu prelungiri...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: plimbare pe 4 aprilie!!!!!!!!!!!! Sunteti siguri? In acel weekend este Pastele.... most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Martie 25, 2010 Autor Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: plimbare pe 4 aprilie!!!!!!!!!!!! salut nr meu de tel 0751340396 sau0761367413 va astept !!!!!!!!eu sint nou pe aici , am cumparat de curand un isuzu trooper 2.3benzina si sant pasionat de plimbari in natura . si daca e pastele ne intanlim facem un gratar bem ceva si poate gasim ceva liber si ne cazam in zona !!!!daca aveti si alte propuneri va astept.:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Martie 25, 2010 Autor Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: plimbare pe 4 aprilie!!!!!!!!!!!! atentie mancare si bautura luam de acasa!!!!!!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: plimbare pe 4 aprilie!!!!!!!!!!!! salut nr meu de tel 0751340396 sau0761367413 va astept !!!!!!!!eu sint nou pe aici , am cumparat de curand un isuzu trooper 2.3benzina si sant pasionat de plimbari in natura . si daca e pastele ne intanlim facem un gratar bem ceva si poate gasim ceva liber si ne cazam in zona !!!!daca aveti si alte propuneri va astept.:cl Mai domn' Cristi, La cat esti de hotarat, cel putin la taste, tare imi doresc sa ne intalnim si sa punem putin tara la cale. Nu e gluma, tine-o tot asa most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Martie 26, 2010 Autor Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: plimbare pe 4 aprilie! Silvile lasa si tu un nr de tel!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: plimbare pe 4 aprilie! Silvile lasa si tu un nr de tel!:cl Il gasesti la cartea de telefon a forumului, sau in user profil. Sau si mai simplu in posturile de la Isuzu. Daca nu a mers nici asa, atunci incearca la 0740080008 most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: plimbare pe 4 aprilie! mi-am rezervat de pe 3aprilie la cabana Bolboci , care vreti sa veniti ancercati sa va rezervati de pe acum !!!!!!!! .Am fost duminica 28 martie e foarte frumus : noroi, zapada ,gheata perfect pentru :cl care vreti sa veniti ne putem vedea in fata la sanatoriul Moroieni pe data de 03-04-2010 ora 06 00.:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate