cos Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 (editat) La toate patroalele -si nu numai - se pierde lichidul de spalare din cauza supapelor de retinere de pe furtun care au devenit inutile . Problema e cu atit mai acuta la mine , care ma pipi masina pe pantofii de bal , atunci cind cobor oblonul (cacofonia sempre in flores ). Inainte sa fac si o supapa - ce naiba , si pe asta s-o fac ...???!!!... Cum ati rezolvat ? Deja sint la treia inlocuire ...Si nu mai pun din aluminiu , ca nu e bune ... Editat Ianuarie 29, 2011 de Yonutz ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: Supapa de retinere cand am scapat intr-un parc de dezmembrari mi-am luat cel putin 10 supape ... orice model ... de la orice masina .... .... totodata am schimbat si furtunele de la haion spate cu unele siliconice mai moi , se mai pot crapa la indoituri si pica si pe acolo ... vezi ca si stropitoarele de la parbiz au supapa .. fa schimb intre ele ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate