Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfaturi

emilianno

Postări Recomandate

1.Cine imi poate spune si mie cum fac alegerea corecta in ceea ce priveste achizitionarea unui troliu?Imi trebuie pt un Mitsu Pajero 2,8tdi varianta lunga (7 locuri).Unde si cum il montez?

2. Vreau sa-mi iau doua anvelope pt spate,de noroi...pt aceeasi masina. Ce ma sfatuiti sa-mi iau?

Multam

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: sfaturi

1.Cine imi poate spune si mie cum fac alegerea corecta in ceea ce priveste achizitionarea unui troliu?Imi trebuie pt un Mitsu Pajero 2,8tdi varianta lunga (7 locuri).Unde si cum il montez?

2. Vreau sa-mi iau doua anvelope pt spate,de noroi...pt aceeasi masina. Ce ma sfatuiti sa-mi iau?

Multam

1. Poti sa pui un troliu de minim 9000 lbs. Modelul: in functie de buget. Exista trolii si cu 300 de euro si cu 2000 de euro. Unde il pui? Pe fata. :)) glumeam.

Daca nu ai atelier specializat in Pitesti, poti sa mergi in Bucuresti la @cfantana, @nissan4x4, @miron sorin @nike@patrol sau la multi altii pe care ii gasesti aici pe forum sau poti ajunge in Brasov la @Unimog

2. Anvelopele la o masina de teren se cumpara in set de 4 bucati la fel. Daca pui anvelope diferite, poti solicita necorespunzator transmisia masinii.

Link spre comentariu

Re: sfaturi

Si la montaj depinde ce vrei...vrei sa fie cat mai util, sa arate mai bine (adca cu troliu mai ascuns)..bara fata taiata si pus troliu finut..bara afn?

Uite un link cu una ce mi-a placut mie:h5

http://www.lepaj.co.uk/Modifications%20-%20bumper.htm

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare