TyH_vl Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Dupa cum spune si titlul , ce parere aveti de acet turbo electric ??? .... Se merita pus pe motoarele benzinare mici .... ex : min 1.0 cm - 1.6 cm ??? eu l as incerca pe un Samurai ..... dar mai intai de toate astept parerile voastre ... :tk Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jolly Roger Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Magnum Turbocharger , Turbo Electric Universal !!! Hai ca eu pun link-uri: http://www.srz.ro/pagini/Turbocharger%20universal%20electric.htm http://www.amazon.com/Mimio-Electric-Supercharger/dp/B000J5SPHQ%3FSubscriptionId%3DAKIAJ5CHXQTOWS2KGFSQ%26tag%3Dottopedia-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB000J5SPHQ Si versiunea mai scumpa (doar ca trebuie sa va plimbati prin meniuri): http://www.boosthead.com/home.php ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Magnum Turbocharger , Turbo Electric Universal !!! Hai ca eu pun link-uri: http://www.srz.ro/pagini/Turbocharger%20universal%20electric.htm http://www.amazon.com/Mimio-Electric-Supercharger/dp/B000J5SPHQ%3FSubscriptionId%3DAKIAJ5CHXQTOWS2KGFSQ%26tag%3Dottopedia-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB000J5SPHQ Si versiunea mai scumpa (doar ca trebuie sa va plimbati prin meniuri): http://www.boosthead.com/home.php alea ieftine din primu link sunt niste kkturi garantat ,la banii aia si la cum arata ...in schimb am vazut pe net o masina sport cu vreo 2 compresoare actionate electric ca cel din ultimul link ...dar avea porbagajul plin cu baterii pt ele ...e ca si cand ai avea inca 2 electromotoare in plus care merg intruna ...asta as putea sa zic ca ar fi ceva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Martie 25, 2010 Autor Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Magnum Turbocharger , Turbo Electric Universal !!! Mai nou am inteles ca unele masini cu motorizari mici , vin din fabrica cu ceva gen Turbo Electric ... si ma gandeam .... A folosit cineva ??? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costa Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Magnum Turbocharger , Turbo Electric Universal !!! Daca ar fi ceva de capul lor ar fi puse pe toate masinile. Sunt multe chestiuni de rezolvat. Nu cred ca poate sa scoata o presiune destul de mare, si daca o scoate ar consuma f. mult curent. Sa zicem ca scoate si presiune si nici nu consuma, cum faci sa suplimentezi volumul de combustibil care ajunge in motor? Pt ca daca ai aer mai mult, tebuie sa fie si benzina mai multa. Din cate mai stiu si eu un carburator pt un motor turbo e diferit fata de unul pt un motor aspirat deci ar trebui sa-l schimbi si pe ala. Daca e pe injectie este posibil ca ecu sa compenseze cantitatea mai mare de aer, desi m-as mira. O.K. sa zicem ca rezolvam toate problemele de mai sus, dar motorul face fata la presiune in plus? Din cate stiu trebuie "decomprimat". In concluzie nu se merita. Poate se monteaza pe masinile mai noi (chiar, care-s alea) dar motorul ala asa a fost proiectat, deci toate problemele astea au fost rezolvate. Parerea mea. "O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Magnum Turbocharger , Turbo Electric Universal !!! Nu vreau sa se supere cineva pe mine dar eu consider ca astea sunt frectie la picior de lemn. Chestii facute pentru oameni destul de nestiutori ca sa nu zic fraieri care arunca banii pe asa ceva. Aceeasi treaba cu magnetii care se pun pe conducta de alimentare si economisesc combustibilul. Explicatii de genul ca "descompun moleculele de combustibil si in felul acesta combustibilul ajunge mai pur si mai eficient in motor" ma dau pe spate de ras. Din pacate sunt si ....nestiutori care pun botul la asa ceva. :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: Magnum Turbocharger , Turbo Electric Universal !!! Salut! o chestie asemanatoare am facut artizanal pe un ARO10 cu care am fost in africa ,( cu papuci prin desert 2000). La vremea respectiva am citit un articol dintr-o revista (autoforistrada) care descria aceasta solutie ca fiind buna pentru montarea celui de al doilea filtru in cazul expeditiilor in africa (lucru pe care l-am facut si noi pe toate cele 5 masini). Din experienta iti confirm ca solutia ,cel putin din prisma consumului a functionat(masina mea alimenta cu cca 5-7 l mai putin la fiecare plin in conditiile in care era cea mai grea din cele 5 ARO-uri care aveau acelas regim de mers) Ca si putere sincer nu cred ca modifica foarte mult , singurul loc unde am vazut o diferenta mare a fost traversarea muntiilor unde masina mea tragea mai bine. In principiu explicatia este ca " ventilatorul" face ca motorul sa aspire mai usor , compensind resistenta data de filtrul de aer . In articolul respecti ( si in realitate pe masina mea ) acest dispozitiv era montat intre cele doua filtre si alimentat cu plus dupa contact . La mersul in relanty tebuia reglat carburatorul in asa fel incit sa ii cobori turatia , pe semne ca influenta ceva . Daca cineva se hotaraste sa monteze sunt curios de rezultat , eu unul as fi tentat sa il incerc daca pe masina de concurs o sa montez filtrul in spatele masini . Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Martie 26, 2010 Autor Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: Magnum Turbocharger , Turbo Electric Universal !!! Salut! o chestie asemanatoare am facut artizanal pe un ARO10 cu care am fost in africa ,( cu papuci prin desert 2000). La vremea respectiva am citit un articol dintr-o revista (autoforistrada) care descria aceasta solutie ca fiind buna pentru montarea celui de al doilea filtru in cazul expeditiilor in africa (lucru pe care l-am facut si noi pe toate cele 5 masini). Din experienta iti confirm ca solutia ,cel putin din prisma consumului a functionat(masina mea alimenta cu cca 5-7 l mai putin la fiecare plin in conditiile in care era cea mai grea din cele 5 ARO-uri care aveau acelas regim de mers) Ca si putere sincer nu cred ca modifica foarte mult , singurul loc unde am vazut o diferenta mare a fost traversarea muntiilor unde masina mea tragea mai bine. In principiu explicatia este ca " ventilatorul" face ca motorul sa aspire mai usor , compensind resistenta data de filtrul de aer . In articolul respecti ( si in realitate pe masina mea ) acest dispozitiv era montat intre cele doua filtre si alimentat cu plus dupa contact . La mersul in relanty tebuia reglat carburatorul in asa fel incit sa ii cobori turatia , pe semne ca influenta ceva . Daca cineva se hotaraste sa monteze sunt curios de rezultat , eu unul as fi tentat sa il incerc daca pe masina de concurs o sa montez filtrul in spatele masini . Frumos , in regim montan e clar ca o sa se simta ceva diferenta ... cu un filtru de aer K&N si o evacuare sport sau flow + aceasta turbina electrica o fii o mica diferenta pe acolo ... E clar ca nu face minuni din moment ce se foloseste curent de la baterie si alternatorul o sa munceasca in plus ... Am un prieten care este mecanic la o reprezentanta auto din Valcea , are un ford focus din 2002 pe benzina , motor 1.4 75cp ... a pus o turbina electrica pe masina lui ... el zice ca a simtit ceva diferenta ...asta in cazul ca nu avea nici filtru k&n , nici evacuare sport .. NUmai bine , Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: Magnum Turbocharger , Turbo Electric Universal !!! Teoretic treburile stau asa, zic eu: 1 atat turbina pe gaze cat si cea electrica sunt in esenta doua ventilatoare; 2 un ventilator este caracterizat in mare de 2 parametri principali presiunea de refulare si debitul de aer vehiculat la ''x'' debit; 3 cand pui doua ventilatoare in serie, adica unul dupa altul, ideal ar fi ca cele doua ventilatoare sa functioneze sincronizat si cu aceiasi parametri. Acest punct este dificil de realizat tehnic datorita principiului de functionare diferit; 4 pt ca sa aibe un minim de eficienta turbina electrica ar trebui sa fie capabila sa introduca un debit de aer mai mare decat cel al turbinei pe gaz. Dpdv al presiunii... cat "baga" atata "baga" orice nivel de presiune introdus in plus este practic o pierdere de presiune scazuta din pierderea totala pe filtru galerii etc Prin urmare cred ca o turbina electrica trebuie vanduta cu specificarea celor 2 parametri 1 Debitul 2 Presiunea disponibila la debitul "y". Practic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Magnum Turbocharger , Turbo Electric Universal !!! Poti comprima aerul cu orice: gaze, aburi, electric sau cu roata cu hamsteri. Doar sa-i dai putere destula, care-i de ordinul kilowatilor, la motoare mari chiar multi kw. Alea din link-uri sunt uscatoare de par. La 1,0 - 1,6 cmc o sa mearga, dar ai vrut sa spui probabil 1,0 - 1,6 litri, iar acolo nu. Nu cred ca avea sens sa resuscitez un subiect mort, doar asa de siguranta daca intre timp nu te-ai linistit... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: Magnum Turbocharger , Turbo Electric Universal !!! Eu am magneti pe masina :banana Nu ma duce capul daca sigur modifica "ceva" dar cand m-am gandit sa ii dau jos subconstientul a spus un ""NU"" hotarat. " Masina a devenit mai ""vioaie"" dupa ce au fost pusi magnetii , aceasta constatare este pur SUBIECTIVA . Daca magnetii merg cu siguranta ajuta si un ventilator . http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 (editat) Re: Magnum Turbocharger , Turbo Electric Universal !!! ....aceasta constatare este pur SUBIECTIVA . Daca magnetii merg cu siguranta ajuta si un ventilator . Termenul corect este AUTOINDUSA, dar daca subconstientul a zis NU, lasa-i acolo ca nu fac nici un rau. Ventilatorul nu ajuta, ba mai mult, poate incurca, morisca aia, care sigur nu asigura debitul dat de lacomia unui motor, e o restrictie in calea aerului aspirat. Cam cum ai adauga o clapeta partial deschisa. Conditia de baza ca sa nu fie restrictie este, ca pe curba caracteristica a ventilatorului debitul sa fie superior celui aspirat normal cel putin pentru o depresiune nula, daca nu pozitiva. Pentru nula ai pierderi de debit zero, de castig vorbim pe partea pozitiva. Singurul compresor improvizat dovedit ca avand rezultate e suflatorul de frunze (gugaliti dupa "leaf blower turbo charger", n-are rost sa dau link). Dovedit pe dyno, nepractic insa, din motive de instalare si gabarit si mai ales imposibilitatea controlului presiunii. Altfel spus, motorul tau va crapa in 5,4,3,2... Incercari de a pune la punct un compresor electric fundamentat fizic, nu sufliciuri d-alea de pe eBay, se fac de mult, sunt ceva variante comerciale, da-s pe bani adevarati nu pe nasturi si nu pentru motoare mari. Daca cineva e chiar interesat, o sa sap dupa link-uri. Se pot dezvolta multe teorii, dar pe un site 4x4 subiectul tinde sa devina poluare. Edit: uitai sa zic, s-a constatat ca sufliciurile de pe eBay produc acest efect :ha: Editat Aprilie 17, 2010 de workaholic_ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate