mackie Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Stie cineva cum se comporta si daca merita investitia? Este ceva diferenta spectaculoasa sau doar au viata mai lunga? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: Buji cu Iridium Salut .... am folosit pe ATV , Polaris Sportsman 800 .... iar acum le folosesc pe Samurai ....si daca ar face si pentru diesel probabil as folosi si acolo :h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 (editat) Re: Buji cu Iridium Stie cineva cum se comporta si daca merita investitia? Este ceva diferenta spectaculoasa sau doar au viata mai lunga? Cele cu platina le-am schimbat la 120.000 km.(motor KV6) Se spune ca cele cu iridiu sunt putin mai bune. Merita. Cai in plus nu primesti, asa ca daca vinzi masina luna asta nu merita. NGK e o marca buna. Cea mai buna, zic unii. Editat Aprilie 16, 2010 de workaholic_ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: Buji cu Iridium Salutare majoritatea ''racerilor'' cu turisme tunate recomanda bujiile cu iridium sau alte metale din astea ''rare''.Se spune ca NGK este numarul 1 in bujii mi-am luat si eu dar inca nu le-am montat.Pe siteul lor poti vedea exact ce cod are bujia in functie de modelul masini.Avantajele sunt multe comparativ cu bujiile ''normale'' dar si pretul este pe masura. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: Buji cu Iridium recomand 100% ! Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Buji cu Iridium Eu am schimbat bujiile vechi, cu irium, cu altele, normale, noi....! N-are vlaga masina si parca mi-a crescut si consumul...! Le-am pus din nou pe cele vechi si toarce acum ca un motan somnoros...! Eu votez pentru iridium...sunt ok...! Dai un ban da` merita...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Buji cu Iridium Recomand, sunt foarte bune, au viata !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate