ria auto trans Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 bp pneus cross country 31x10,5 r15.ce parere aveti de tipul asta de anvelope?eu vreau sa le folosesc 20% la noroi si 80% asfalt.vreau o parere de la cunoscatori.eu nu ma pricep.multumesc Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: Bp pneus bp pneus cross country 31x10,5 r15.ce parere aveti de tipul asta de anvelope?eu vreau sa le folosesc 20% la noroi si 80% asfalt.vreau o parere de la cunoscatori.eu nu ma pricep.multumesc In regimul pe care il vrei : 20% la noroi si 80% asfalt .... e OK ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: Bp pneus Dupa 70-80 kmh incep sa vuiasca putin, scot un zgomot asemanator semi-remorcilor de camion, tine bine si frana cu ele, nu se tocesc asa de repede precum cele profil simex, dar totusi, mai repede decat un AT. Dacas B&P, cele facute la SV, dupa 3-4 ani incep sa se scorojeasca, sa crape suprafata, dar inca mai merg vreo 2-3 ani. Descarca greu tare noroiul malos. Nu au protectii laterale, deci ai grija la bolovani ascutiti si cioate. Per ansamblu, sunt niste gume de compromis, care reusesc sa indeplineasca ok amblele sarcini (on si offroad). OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ria auto trans Postat Martie 26, 2010 Autor Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: Bp pneus multumesc foarte mult pentru sfaturi.presupun ca iarna nu am ce face cu ele.week-end placut va doresc:tk Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JOE Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Bp pneus Salut,subscriu ceea ce au spus si colegii de forum mai sus si as mai adauga:nu prea se echilibreaza si chiar daca le echilibrezi nu dureaza mult dar merg cu 100km/h -zgomotul pe sosea e acceptabil -franeaza bibisdor pe asfalt fata de simex -merg neasteptat de bine pe zapada afanata chiar daxa e mare dar f prost pe zapada tasata sau gheata -pt pretul lor sunt un compromis reusit SUZUKI VITARA SI MAI NOU MAZDA B2500 si un ATV Linhai 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Bp pneus Am avut si eu pe un grand cheeroke acelasi model,nu le-am putut echilibra si mai mult de 65 70 km/ora nu am putu sa merg,si oricum fac un zgomot da nu insuportabil.... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Bp pneus Bani aruncati ...! :hw Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ria auto trans Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Bp pneus multumesc.nu le mai iau.dati o idee ce as putea sa pun pe masina.mai mult strada dar si putin noroi.sau zapada.multumesc Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Bp pneus bine spus DOK ,cred ca sunt cele mai grele si proaste cauciucuri resapate cele de la BPpneus Romania. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Bp pneus Ai putea pune bfgoodrich mt... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ria auto trans Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Bp pneus da-ti va rog un link de unde sa iau bfg mt,multam Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Bp pneus Da un click in stanga pe GTC auto..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allex.ghise Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Bp pneus BP Pneus am acum pe Pajero 235/75R15, sunt aproape noi si sunt destul de OK atat in teren (nu va asteptati la ceva spectaculos) cat si pe asfalt. Am mai avut acelasi tip de anvelopa si pe un Range Rover, si am observat o problema a profilului: se uzeaza foarte neuniform si deja cand uzura ajunge la 50%, la viteze de peste 50 km/h nu mai poti tine volanul in mana. Pe range am montat ulterior tot resapate, Bp pneus dar profil simex. Am facut cu ele cam 30000, din care 40% pe asfalt si s-au uzat foarte uniform, si dupa km astia mai aveau inca profil considerabil. Club 4x4 Cugir Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Re: Bp pneus Am avut si eu BP Pneus Cross Country pe un Discovery. Niste mizerii. Am bagat carca de plumb in ele si tot nu s-au echilibrat OK. Pe uscatura merg dar, daca dai chiar si de putin noroi, nu faci nimic cu ele. In plus, m-am suspendat o data in niste sleauri, am dat tare in pedala ca sa ies (am iesit doar tras pana la urma) iar una dintre roti a frecat solul destul de tare, ocazie cu care am constatat ca din avelopa aia au sarit cateva crampoane, atata-s de bune. Bani efectiv aruncati la gunoi.... Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Re: Bp pneus buna dimineata :ha: asa e, sint proaste. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate