Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

folosire statii cb in afara romaniei

GeorgeB

Postări Recomandate

Re: folosire statii cb in afara romaniei

Daca te limitezi la 4W nu o sa aiba nimeni treaba cu tine

In austria daca depasesti 4W ti-o gaureste .....nimic mai mult

Never stop exploring
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator ioaneugen

Cu bormasina. :ha:

E "pe bune".

eu fac italia cu masina cu un bmw si la vama la romani sau luat de mine,zice ca este lege care interzice folosirea statiei si pe teritoriul romaniei la masinile mici.si la intrare in italia ma oprit politia si am avuto data jos si au zis ca daca era montata ma amendau ca nu am voie la ei cu statie.

Link spre comentariu

Si eu circul prin Europa cu camionul dar nu am auzit sa nu fie voie prin Italia cu statie ! Stiu ca localnicii trebuie sa le declare la primarie dar acest lucru nu se aplica la strainii care sunt in tranzit ! Tiristii circula fara probleme prin Italia cu statiile.

P.S. Daca vrei sa circuli fara probleme prin Europa , ia o statie care are in setari posibilitatea de a selecta o tara cu legi speciale ( vezi Austria sau Polonia ) , selectare prin care se respecta reglementarile din tara respectiva. Eu am o asemenea statie ( Albrecht 6690 , luata de la @atar ) de care sunt foarte multumit !

0745634366
Link spre comentariu

stie cineva regulile de folosire a statiilor in afara romaniei ?

in principal ungaria unde o sa fac o vizita foarte curand .

George, mai tii minte antena aia mare de pe Subaru, la care te-ai uitata cu oarece dispret la euroring asta primavara....:grin: era de la CB....si nu am avut vreo problema nicaieri cu ea in Europa...

Vezi ca mai e o discutie si aici:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=40566

In pdf-ul postat e tot ce trebuie sa stii legat de reglementarie CB din Europa!

Link spre comentariu

bobita, nu m-am uitat cu dispret ... era, un pic nelamurit :D dupa aia a venit asta :

Brava, da ce antena e aia, pare cam ciudata pentru Cb, pare mai degraba ca cele de pe taxiuri dupa dim bobinei de la baza.Presupun ca ai montat-o si ai reglat-o la cineva care se ocupa de asa ceva.

Link spre comentariu

Vizitator ioaneugen

Si eu circul prin Europa cu camionul dar nu am auzit sa nu fie voie prin Italia cu statie ! Stiu ca localnicii trebuie sa le declare la primarie dar acest lucru nu se aplica la strainii care sunt in tranzit ! Tiristii circula fara probleme prin Italia cu statiile.

P.S. Daca vrei sa circuli fara probleme prin Europa , ia o statie care are in setari posibilitatea de a selecta o tara cu legi speciale ( vezi Austria sau Polonia ) , selectare prin care se respecta reglementarile din tara respectiva. Eu am o asemenea statie ( Albrecht 6690 , luata de la @atar ) de care sunt foarte multumit !

nu la camion,la masini mici am zis,cand mai iesi afara intreaba la vama daca ai voie cu statie cb pe masina mica si sa vezi ce o sa iti zica.

Link spre comentariu

De masina mica(turism) nu stiu nimic dar eu pe jepp si autocar am avut si am iesit pe la Nadlac si Nu ma intrebat nimeni si nici Nu sau luat de mine,este adevarat ca statia era oprita,dar la vedere!

Kia Sportage,2005,albastru

Toyota LC 120,job car

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare