renegade Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 (editat) ...asa ca am zis sa vedeti si voi. Imi place cum sta pe masina, e robusta si bine lucrata. Zic eu.http://up4.m5zn.com/9bjndthcm6y53q1w0kvpz47xgs82rf/2009/12/6/04/i4yk0hs2y.jpg Editat Martie 28, 2010 de Astral Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Mi-a placut bara... made in USA...de asta arata intr-un mare fel..dar zic ca mai frumos arata daca era neagra...mai ales mata:wink: 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Mi-a placut bara... Si totusi, despre ce se discuta aici? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Mi-a placut bara... renegade a pus o poza cu un nissan din sua si a cerut pareri despre cum arata,dar vad ca acum nu se mai vede nici o poza...unde a disparut poza ?:top 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Mi-a placut bara... renegade a pus o poza cu un nissan din sua si a cerut pareri despre cum arata,dar vad ca acum nu se mai vede nici o poza...unde a disparut poza ?:top Eu vad poza acolo si e cat China de mare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Mi-a placut bara... Acum o vad si eu dar ieri nu se vedea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Mi-a placut bara... E frumoasa bara insa roller-ul troliului nu este pozitionat cam jos? Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Mi-a placut bara... Eu vad poza acolo si e cat China de mare... Chiar cat china nu ii,dat ieri nu se vedea...:care 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Mi-a placut bara... Este poza cu link la un site. Daca site-ul sta, sta si poza. :hw Asa e mai vizibila! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Mi-a placut bara... sa rezolvat si am vazut toti poza...:) :x 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Mi-a placut bara...Nissan Pathfinder Ideea era ca, printre noi mai sunt colegi care se mai inspira si mai fac cate ceva, cu flexu' si cu sudura, la preturi si calitate mai apropiata de posibilitatile multora. Sincer ma uitam ce preturi sunt la barile ARB, AFN, ASFIR, etc, fata de ce platesc altii prin alte coclauri si ma gandeam sa le dau idei la cei care mai si fac. Cine a modificat titlul mesajului sa stie ca este Nissan Xterra nu Pathfinder. Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Mi-a placut bara...Nissan Xterra ce sa zic, in poze arata bine, dar: 1. design-ul e nereusit, daca te uiti atent o sa vezi ca rolele de troliu nu se aseaza pe frontalul bullbar-ului, o buna parte ramane in aer 2. in partea superioara nu are practicata nici o fereastra, nu ai pe unde sa bagi mana la maneta de decuplare si nici nu vezi ce se intampla cu cablul. In rest e fatoasa si bine vopsita............ ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Mi-a placut bara...Nissan Xterra 2. in partea superioara nu are practicata nici o fereastra, nu ai pe unde sa bagi mana la maneta de decuplare si nici nu vezi ce se intampla cu cablul. Pai, si la unele modele de la ARB e aceeasi problema. Cel putin la Hilux. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Mi-a placut bara...Nissan Xterra asta nu inseamna ca e bine, nu? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Mi-a placut bara...Nissan Xterra asta nu inseamna ca e bine, nu? Bineinteles ca nu e bine. De aia ziceam ce e aceeasi problema. Faptul ca nu ai acces la deblocarea troliului inseamna ca vei consuma degeaba curentul pentru a scoate cablul afara. Plus, ce ziceai mai sus ca nu vezi cum se infasoara cablul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Mi-a placut bara... made in USA...de asta arata intr-un mare fel..dar zic ca mai frumos arata daca era neagra...mai ales mata:wink: Uite colea...important e cum arata......dati-o naiba de gaura....:ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Mi-a placut bara...Nissan Xterra pai la inceput nu a fost vorba de vreo gaura !!! acum a inceput discutia asta domnule astral... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Mi-a placut bara...Nissan Xterra fotografia a fost pusa ca si inspiratie pentru unii dar asta nu inseamna ca este perfecta bara ca si model ,,,,,,,,ca este gri verde negru... omul doar vrea sa ajute asa ca orice opinie este bine venita pentru noi toti fie pro sau contra:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Mi-a placut bara...Nissan Xterra Eu cred ca are camera video pe interiorul barii ca sa se vada pe computerul de bord cum se ruleaza cablul. Iar maneta de acces la troliu este mascata de un capac deasupra. Asta ca sa dau cateva idei in plus cum putem face ca bara sa fie cat mai scumpa :dr3. Ca asta se practica la nivel mondial ca e criza :top! Eu ce am vazut mai altfel este ca nu e destul de ridicata de la sol. Mie mi se pare ca trebuia un kit de ridicare k lumea. Forma e destul de reusita zic eu. Ca nu are acces la maneta sau la cable, cine crede asta poate sa o perfectioneze. Totusi parca cilindrii de ghidare nu sunt la locul lor asa cum se vede in poza. Parca pozitia lor ar merge mai sus...putin... Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate