gaganul Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE Pune maine inainte sa faci schimbul 1 litru de motorina in ulei degreseza foarte bine , il lasi 5 minute sa mearga in relanti fara sa-l accelarezi ,sa nu ramana mazga . MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link to comment Share on other sites More sharing options...
adipsc88 Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE Poate si un metabond ceva ar fii ok cred...:wink: 0720059999 0756545953 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE Scoate-i releul de la stergatoare si usucal. De asta iti mergeau in gol:wink: Daca la fel e si cu semnalizarile, fa acelasi lucru ! OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted March 28, 2010 Author Share Posted March 28, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE :h5 Asta operez miine! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE Dupa ce se usuca, sa nu uiti sa dai cu niste spray de contacte in el, ca sa nu rugineasca interiorul (been there, done that :grin: ). Aa... si o intrebare.... erai beat ? :2dr OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinti Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE cumpara un sonar :h5 bafta si asteptam vesti bune ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE Ce sa mai zic...inca odata "felicitari". Avem toti de invatat din asa ceva ! Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE :ha:Mai Adi ....nu esti sanatos....acu un an erai novice acu esti la "extrem":ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
nellorunner Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE Daca tot nu prea sunt dealuri pe acolo pt un offroad adevarat, eu zic sa modifici masina in submarin. Ii pui si o tulumba de aia de submarin, ii mai agati un navod ceva........... si poate asa ne chemi si pe noi la un peste proaspat. :ha::ha::ha:. acu fara caterinca, am patit si eu ceva asemanator, in apa curgatoare. Am dat sa trec, era cam umflata,m-a luat la vale de ziceai ca merg cu vaporul. Totusi nu am ajuns la performanta ta. A intrat apa doar pana sub bord. P.S. - nu fii ingrijorat , masina va functiona, doar ca o sa apara ceva rugina la interior. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE Hai ca asta`i de`a rasu`-plansului :y Adi, cum nu intru putin pe forum, cum vi cu cate o trasnaie si asta o numesc BIG BUBA :al Este o "CapodoperA" ... ce sa mai ... bine ca nu fumezi si iti ti respiratia bine :h5 Succes la reconditionare :wink::2dr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE Daca aveam sonarul la mine(dar era pe barca) sigur faceam un peste la gratar dupa ce scoteam masina:h5:x:2dr Cu rugina....doar sa apara din interior spre exterior....dar tot uleiul din motor va ajunge underbody si veverita va face o baie de motorina peste tot. Am observat ca spray-urile de vaselina folosite,au rezistat foarte bine . @KLEZ-Nu beau cind conduc:h5.....De fapt nu prea beau de obicei. Ma gindesc sa mai iau o masina...si sa o fac amfibie:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE Ce ma ingrijoreaza pe mine la ce am vazut filmat este ca (dupa parere mea), spectatorii au stat prea mult sa se uite inainte sa reactioneze :-( In rest, bine ca ai scapat... O sa tot tragi cu masina o vreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusteru Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE nene, esti tare, n-am mai vazut asa ceva de la tura din islanda. matale ai avut noroc, aia acolo au recuperat masinile un km mai incolo, ce-a mai ramas din ele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE In aceeasi zi: Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
staetu gigi Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE Cu rugina....doar sa apara din interior spre exterior....dar tot uleiul din motor va ajunge underbody si veverita va face o baie de motorina peste tot. Am observat ca spray-urile de vaselina folosite,au rezistat foarte bine . :h5 din proprie experienta iti spun ca mare succes au avut si la mine spray-urile cu vasilina peste tot inclusiv in contactele electrice...doar o parere ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE Am luat niste spray-uri care curata contactele electrice si lasa un ulei transparent de protectie.Miine ma ocup incet de fiecare mufa.Nu prea imi place capitolul asta...dar asta este. Azi i-am refacut+intarit bull-bar-ul si miine sper sa am timp sa il si vopsesc. Am inlocuit uleiurile in grupuri cu CASTROL 80W si in motor MOBIL 10W40. Tot miine vreau sa schimb uleiul in reductor si cutie.Probabil 75w90. Turometrul si ceasurile lucreaza ok acum.Doar releele si sigurantele trebuie sa le iau si pe ele la curatat.... Cea mai tare porecla pe care mi-a dat-o un prieten:"Scufundac 4x4":ha::ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudordodo Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE Foarte tare filmul dar si comentariile! Eu zic sa ai mare grija cand treci pe la Aqualand cu Sami sa nu-ti vina pofta sa sari de la trambulina! :ha: Lasand gluma la o parte,periculoasa treaba,puteai sa te ineci,noroc ca ai reflexe bune si ai iesit la timp.Bafta lu` Sami la reconditionare si....La mai multe,ca la mai mare nu cred ca se poate!:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted March 30, 2010 Author Share Posted March 30, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE Un coleg a observat foarte bine-si mi-a amintit ce am scris-,ca acum un an cind am luat Samuraiul am promis ca" il voi uda si la propriu si la figurat":2dr:ha: Se pare ca mi-a reusit din plin...neintentionat. Sunt bune emisiunile educative de pe diversele posturi in care ne mai invata ce si cum sa facem in situatii limita. Multumesc tuturor de urari si de sprijin.Am tras tare si samuraiul e aproape gata de alta scufundare:ha::ha:...glumesc...de alta tura de off-road:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 (edited) Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE coane esti tare ( de bafta ) ... am ras aseara cu lacrimi cand am vazut filmuletul pe Youtube.... bine macar ca ti-a scapat motorul.... era buna porecla de "Scufundac4x4" daca mai si ieseai cu ea.... dar fara troliere si pe o parte... dar ar fi o idee sa-i montezi Snorkel ?! PS: ce draq cautau actele in masina ? :ha: Edited March 30, 2010 by worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted March 30, 2010 Author Share Posted March 30, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE Nu aveam nici o sansa sa ies de acolo.La iesire peretele era aproape vertical. Un snorkel o sa ii fac...ma gindesc la unul din teava....cind ma apuc de roll-cage-ul interior. Pentru mine este o enigma cum de nu a facut soc hidraulic...ca nu am oprit eu motorul...eu stiu doar ca din reflex am bagat mars-arriere...si cind l-am auzit ca nu mai merge...am stiut ca tre sa ies afara...ca nu ii mai pot face nimic:grin: Ma bucur daca lumea s-a distrat:ha:...si cred ca toata lumea va trage invatamintele necesare. Actele erau la mine....si de la vreo 4 masini+platforma:ha: Cele de BG nu au avut nici pe dracu...Mai nasol cu taloanele romanesti ca s-a dizolvat cerneala si tusul stampilelor. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE Adriane ... ce sa mai zic. No comment. Sau tu ai vrut sa faci ceva de genul http://www.youtube.com/watch?v=apvJpZu1Ub0&feature=related Vezi ca aia au motoare nu gluma ... I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted March 30, 2010 Author Share Posted March 30, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE Frumos ce au executat baietii aceia:h5 Si la mine daca era apa la doar 1 metru...treceam... Cine dracu s-a gindit ca acolo este ceva cev baraj si groapa de 3 metri:hw Dar ce m-a surprins cel mai tare este ...masina.Nu se lasa cu nici un chip:y Pe zi ce trece imi este mai draga:banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 (edited) Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE 13. CAND AI CEL MAI MIC DUBIU .... Cu siguranta ... nu a avut nici cel mai mic dubiu! Abia ce trecuse pe dig, a intors ... a asteptat sa treaca toti si-a luat avant (Kamikaze Team) si a atacat ... fara dubii! Daca studiati filmul: http://www.youtube.com/user/Forte4x4#p/u/0/jvhmH4Ae6ew La 3.40 studiem trecerea, ascultati comentariile; la 4.30 trec eu - la limita de canal, am luat-o mai in stanga pentru ca am vazut ca acolo unde era Gabi, apa facea un vartej si am zis ca este un obstacol; la 5.00 trece Asfalttango - mai in dreapta decat am trecut eu la 5.25 se intoarce si ataca direct canalul ... nu a avut nici cel mai mic dubiu! In tot acest timp, Mihai de 8 ani ... a tropait in cizme de cauciuc pe acolo ... dar fara sa ajunga in canal! Edited March 30, 2010 by Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE :g Super tare:ha::ha: Daca aveam cel mai mic dubiu ca este mai adinca de 1 metru....nici nu ma gindeam sa trec...Asa am avut parte de ......Surprize,Surprize!:ha::ha: Ce inseamna sa ai un aparat de filmat:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipoveanu Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Re: Veverita DALE-Astazi SUBMARIN ALB-VERDE un schimb te intereseaza .... suzuki + diferenta NUME: yellow submarine cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts