florinrazvan Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Salut, Eram interesat daca exista un canal de comunicatie intre posesorii/utilizatorii de vehicule 4x4 off-road, bineinteles in CB (27 MHz) sau PMR (446 MHz). De ceva timp sunt utilizator de Toyota Hilux si, din nefericire, la o escapada in zona Cheia, PH, datorita lipsei de experienta, am ramas impotmolit intr-un sant cu zapada si noroi. Bineinteles ca privitorii au fost distrati de incercarile mele de a iesi din impas, esuate de altfel. Avand la bord o statie emisie-receptie CB, am facut apel catre un eventual ajutor de la un coleg de "suferinta", posesor de autovehicul 4x4, dar in canalul 22, fara efect, din pacate. Am dres-o cu un tractor de la drumuri, contra "supra-taxei" de 100 RON. Ma gandesc ca, in cazul unui incident asemanator, un "coleg de suferinta" ar putea da o mana de ajutor, in cazul unui apel SOS in acest canal "dedicat", sa zicem......:cl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Canal folosit de 4x4 pt. comunicatii.....off-road canalul 16 Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Canal folosit de 4x4 pt. comunicatii.....off-road canalul 16:hl :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Canal folosit de 4x4 pt. comunicatii.....off-road Te-ai uitat si tu, asa, macar de curiozitate , atat pe la Regulamentul forumului,dar si pe la celelalte topicuri din aceasta sectiune? Nu prea cred, pt ca altfel ti-ai fi facut si tu o prezentare la topicul dedicat, ai fi vazut ca scrie in Regulament ca inainte de a deschide un nou topic se recomanda sa se utilizeze functia "Cautare" si ai fi si gasit raspunsul la intrebarea ta.....:uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Canal folosit de 4x4 pt. comunicatii.....off-road Si din Nou 16,eu merg in capitala pe 16 si 22 :wink: Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate