Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

deversare reziduuri spalatorie in rau

fastervw

Postări Recomandate

va salut, ca cer un sfat,

o spalatorie auto deverseaza reziduurile din urma spalarii auto si motoare auto cu substante chimice foarte puternice direct in alabia unui rau din apropiere, a fost facuta sezizare la garda de mediu din zona si nu sa luat nici o masura(ca raspuns au zis ca reziduurile sint deversate in bazine si vidanjate dar binenteles nui asa SPAGA), se poate arata si filma contrariul,

intrebare , cei de facut inca o sezizare la garda de mediu din aceeasi zona nu are nici un efect sint minjiti cu bani si nu iau nici o actiune,....

astept o indrumare, sfat,ajutor, tin sa precizez cantitatea de reziduuri este foarte mare, si se intimpla deja de citiva ani...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: deversare reziduuri spalatorie in rau

garda de mediu, corpul de control al primariei si concomitent filmare pe tv si poze la ziar...

trebuie cumva sa se calmeze baietii astia, ca in halul asta ajungem sa bem apa cu reziduuri petroliere

fa scandal mare , ca ai sustinere !!!!!

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

cum nu stii ? la prima televiziune ce iti iese in cale

trimite si pe net...

hai , da-i bataie, ca si eu vreau sa mai incerc odata , dupa ce da firul ierbii

am un ``dulau`` care a taiat un ha de padure fara autorizatie, fara nimic si mi-a mai si aruncat cateva pietre (dintre care 1 buc de vreo 250-300 kg...) direct prin gard si s-a oprit in atelierul meu....

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

au fost facute sesizare la Garda de mediu ... nici un rezultat(musamalizare) singura varianta ar fi filmare video si televiziune, dar nu stiu unde sa o trimit,

vezi ca si protv si antena1 au pe site un loc unde poti uploda filme daca nu ma insel are si realitatea

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare