cristianfrcs Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Salutari tuturor, am stresat putin cutia de viteza cu o serie de kick down-uri si la un moment dat a inceput sa nu mai schimbe in D.Se comporta cam asa: >>in D se accelereaza instant la 6000 de ture si peste, daca-i dau Kick, >>daca accelerez constant creste in ture fara sa schimbe si merge turat; >>daca las acceleratia o bucata dupa ce masina prinde ceva viteza, atunci schimba treapa superioara, deasemenea daca trec in 2 acelerez ca sa-i cresc viteza si apoi trec iar in D schimba in treapta superioara. Am schimbat uleiul in cutie si curatat filtrul de curand ( 2 luni). Nivelul la ulei in cutie e ok. Stie cineva ce sa intamplat cu cutia? _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Cutia automata nu mai schimba in D s-ar parea ca intra in patinaj pe tr 1 de viteza, e simptom de "prajeala" discuri ambreiere. Cand o bagi in D da sa plece de pe loc ? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Cutia automata nu mai schimba in D Pleaca fara probleme, dar se tot accelereaza, iar daca-i dau kick trece instant de 6000 de ture fara sa miste si masina?!. Chiar am urcat din greu fara nici o problema. Nu imi dau seama ce poate sa fie. _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Cutia automata nu mai schimba in D Mai precis cite viteze schimba? Pentru ca daca schimba 3 viteze nu schimba OD zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Cutia automata nu mai schimba in D Draga Miron cred ca incep sa ma luminez, multumita tie! Ma si duc sa incerc. Adevarul e ca am fost/sunt rupt de oboseala dupa umanitara de ieri si alaltaieri, iar problema a aparut vineri seara dupa prima zi de catarat pe munti. Cred ca am ramas cu OD activat si cum circuitele mele sunt prajite nu am mai judecat limpede. Ma duc sa testez si revin cu feedback. _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Cutia automata nu mai schimba in D Am reverificat: Am mers si cu OD on si off - comportament egal, nici o diferenta si am vazut ca nu schimba decat 3 viteze. Daca accelerez brusc sare in turatie fara sa miste masina. Nu schimba decat daca las gazul aproape de tot dupa ce ia putina viteza masina. Ce poate fi? _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Cutia automata nu mai schimba in D Am reverificat: Am mers si cu OD on si off - comportament egal, nici o diferenta si am vazut ca nu schimba decat 3 viteze. Daca accelerez brusc sare in turatie fara sa miste masina. Nu schimba decat daca las gazul aproape de tot dupa ce ia putina viteza masina. Ce poate fi? o valva blocata, guvernorul sau ii trebuie kit nou, oricum trebuie desfacut creierul la ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Cutia automata nu mai schimba in D Multumesc si tie Gonzo. Maine ii caut un mester. _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: Cutia automata nu mai schimba in D Multumesc si tie Gonzo. Maine ii caut un mester. ce ai rezolvat ?!! eu unul sunt curios :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Cutia automata nu mai schimba in D Sa rezolvat! Am schimbat cutia de viteze. Kitul de reparatie ar fi costat prea mult. Deoarece am gasit una identica am schimbat-o si acum merge perfect. Multumesc celor care sau implicat si mi-au transmis opiniile lor. O zi buna tuturor. _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Cutia automata nu mai schimba in D Nu am avut, inca, curiozitatea sa vad care a fost problema. intentionez sa o trimit la Budapesta, unde, am inteles ca sunt doi ,,mesteri'' priceputi si de incredere. In functie de ce diagnostic imi vor comunica << si costuri>> voi vedea daca o mai repar sau nu. _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate