Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Croatia Trophy 2010

Postări Recomandate

• Răspunsuri 85
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Croatia Trophy 2010

Dupa prima zi de concurs, ai nostri stau asa:

locul 1 = Roberto Mazega Sbovota - Moreno Segat (Italia-Jeep TJV8)-4.07.91 min

locul 16 - Marius Lupu-Worldscape - 5.02.03

(locul 18 - Borosh Czaba- Zoltan Konya) - 5.05.44

locul 31 - Trooper-Rasvan Lascu - 5.42.94

locul 47 - Bogdan Oprea-Rasty - 7.52.20

locul 51 - Museteanu-Pisi - 8.50.00

Doua abandonuri pana acum. Traseu mai mult de rallyraid.

Lungimea circuitului de 2,5 km-prolog-speciala: o bucla cu inclinari laterale, urcari de 40 grade, intoarceri in S pe inclinare laterala. Teren uscat si sleauri de TAF.

Despre organizare: cica e mai proasta decat orice organizare din Romania. Hrana proasta, nix bude, bautura pe bani grei!:grin:

corespondenta de la worldscape preluata de io!:ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aha....deci se poate si mai rau decat la noi.....

felicitari la ai nostri....mai ales echipajului de pe locul 16 :grin:

Garantat se poate mai rau decat la noi.

Noi comentam pentru niste taxe de participare iar acolo, pe langa taxa de participare mai ai de platit inca o gramada de taxe.

Daca ai platforma mai platesti pentru bagarea ei in parc o suma de bani (nu mai retin cat dar am impresia ca era minim 50 de euro)

Daca ai camion, fara 150-200 de euro cred ca nu scapi. Si asa mai departe.

Abia astept sa se intoarca baietii si sa ne spune exact cum e.

:grin:

Link spre comentariu

Eu tin pumnii la "locul 47" in special pilotului Bogdan Oprea care dupa ce a avut un incident destul de urat, din cate am inteles de la Laur, inainte de plecare, a continuat sa creada in sansa lui ...Asa curaj mai rar!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

[ATTACH]74560[/ATTACH]

[ATTACH]74561[/ATTACH]

[ATTACH]74562[/ATTACH]

[ATTACH]74563[/ATTACH]

[ATTACH]74564[/ATTACH]

:br

Link spre comentariu

Hrrr...hrrr....corespondenta de la Worldscape din Croatia....fiti pe faza...ascutiti-va urechile....

SAMBATA!

"Frate...sambata a fost macel, manca-ti-as! Lungimea traseului a fost de 35 de km. Naviagatia foarte exacta si usoara, dar....au pus 4 (PATRU) mlastini care ne-au rupt! Macel, frate! 800 de metri fiecare mlastina! Am rupt toate plasmenele e la Unimog, adica toate 4 (patru), noi am rupt si de doua ori cablul de otel asa ca am ajuns la finish cu doar 8 metri de cablu. In ultima mlastina ne-a luat foc troliul (un Warn sa ma :ce) asa ca am trecut finishul cu spatele, adica acolo unde mai aveam un troliu care functiona!"

Dupa ziua de sambata, echipele noastre stateau asa:

locul 21 - Bogdan Oprea

locul 28 - Museteanu

locul 37 - Trooper

locul 38 - Marius Lupu

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu

Continuam corespondenta din Crotia, reporter bullbar relateaza pe larg (worldscape a promis ca ma suna dmineata, cand termina traseul. O s-o pun pe Luna sa raspunde la tel asa ca nu garantez maine justetea relatarii).

Dar sa revenim:

"Ba vere, a fost trial pe echipe. Loturi de cate 5, (n.red. adica snopuri) noi am picat cu Trooper in echipa :grin: (n.red. precis le-a traiat trooper plasma din nou sau le-a dat foc la troliu, le-a pus zahar in benzina...ceva:ha:), cu doi belgieni si cu un echipaj din Olanda! Ideea era ca daca nu aveai troliu mecanic....n-avea sens. Traseul era ca un fel de B...stati asa ca va desenez sa nu ziceti ca nu-ntelegeti. Imaginea de mai jos arata primul trial.

Cel de al doilea trial avea o urcare de 45 de grade unde daca nu aveai troliu mecanic iti dadea cu virgula iar din 5 masini se alegea una care sa urce, celelalte patru fiind obligate sa treaca printr-un rau de 1 metru adancime. Erau obliati sa formeze un pod din busteni ca sa poata trece apa si masina care urcase panta, dupa care erau obligati sa aseze bustenii la loc. Deci trial de trolii!:y

Cel de al treilea trial a fost individual si era de viteza in bucla! In bucla aia, Marius si Worldscape au constatat ca au nevoie de o cutie de transfer noua!:grin: Adica au fu:ce-o! Au ajuns in camp, au rasturnat masina, au schimbat-o si sepregatesc de sectiunea de noapte care incepe fix la ora 00.00! Acolo, acum, ploua!:y Cica au un traseu pe roadbook de 15 km si ma suna cand il termina! La cum dorm eu....o las pe Luna la aparat!:hw

VINE CLASAMENTUL!

Link spre comentariu

Inainte de plecarea in aceasta seara in traseu, echipele noastre stau asa:

Locul 9 - Bogdan Oprea

Locul 21 - Museteanu

Locul 42 - Marius Lupu

Locul 43 - Trooper

A...mi-a mai zis ceva: "Ba frate, astia la sportivitate sunt zero! (din gura lui worldscape inseamna zero absolut daca si el a ramas mirat:ha:) In afara echipajului din Malta, care nu mai fusese in offroad pana acum, toti ceilalti te lasau sa mori si nu te ajutau. Fiecare pe pielea lui!" Mda...melteni, ce sa zic?:hw

Link spre comentariu

Continui eu corespondenta cu baietii.

Ieri la ora 23.00 a inceput circuitul de noapte.

Ultimul din echipa romana a terminat la ora 3 dimineata.

Total parcurs circa 18 km

Clasamentul etapei

Locul 15 - Bogdan Oprea

Locul 17 - Museteanu

Locul 33 - Trooper

Locul 34 - Marius Lupu

Atentie mare, toate clasamentele mentionate sunt clasamente zilnice si reprezinta ordinea de start in urmatoarea etapa.

Probleme a fost la primul CP. Din cauza Road book-ului incomplet au stat intre o ora si 3 ore pana au gasit primul CP.

Somn de voie pana azi la ora 13.00 cand s-a dat startul la etapa Racing Day.

Traseul de la prologul din prima zi, aproximativ dublat ca si marime.

40 de km format din 12 ture.

La una din ture, la alegere, fiecare masina trebuia sa se opreasca langa start si sa schimbe intre ele, contra cronometru, rotile de pe o parte a masinii.

Circuitul a fost macel

Vreo 9 masini au cedat, inclusiv masina lui Boros Csaba

Clasamentul dupa etapa Racing Day

Locul 20 - Marius Lupu

Locul 24 - Trooper

Locul 28 - Bogdan Oprea

Locul 33 - Musetean

Din 62 de masini au mai ramas 46 inainte de tura de azi, din care azi au terminat 36.

"Neregula" din Regulament

Daca iei startul si dupa start mergi acasa, ai timp maxim plus o ora.

Daca intri in circuit, il termini, si iti lipseste unul sau 2 CP-uri, ai la timpul zilei, timpul maxim plus 2 ore ore pt fiecare CP lipsa.

Daca nu te prezini la cursa in ziua x, pt ziua urmatoare ai timpul maxim plus 3 ore.

Multi erau revoltati din aceasta cauza.

Rusii au zis remarcat faptul ca romanii fac parte din categoria competitorilor redutabili.

Cam atat pentru azi.

Bafta in continuare!

:h5

http://killerinc.voce.ro/wp-content/uploads/2008/06/romania.jpg

Link spre comentariu

Am preluat transmisiunea:grin:

Zi nefasta pentru baietii nostri: 3 abandonuri!

In etapa de astazi, care inca nu s-a incheiat, Marius Lupu, Trooper si Bogdan Oprea au rupt masinile. Museteanu a ramas in concurs, dar basietii pun la cale un plan tactic de revenire.Potrivit regulamentului nu sunt OUT OF CONTEST, ci doar in etapa de azi. Revin pe seara cu detalii!

Link spre comentariu

si am ajuns acasa...

pe scurt dupa cele relatate de Bullbar si MAX,

in urmatoarea zi au luat startul:

Andrei Museteanu pe 27 si Marius pe 37 ...

dupa primul CP Marius a renuntat... iar Andrei a continuat pana pe la ora 22 ( adica aproape 12 ore ) ca sa nu reuseasca sa treaca de al 4-lea CP... si "i-a iesit din cap offroad-ul" ( glumind, asa a recitat cand s-a dat jos din masina dupa 12 ore de condus )

dupa ziua de Miercuri mai erau 11 masini in cursa... urma ziua de Joi si cea de Vineri...

Decizia care pe de o parte ne-a durut pe alta a fost cea mai inteleapta...

aveam de ales sa distrugem si celelalte 2 masini ( Cherokee-ul si G-ul ) sau sa ne chinuim ca dracu sa inaintam din 10 in 10 metrii in comparatie cu x say y care cu troliu mecanic pur si simplu se teleporta pe langa noi ( ex: Boros Csaba ) ... si sa terminam pe ultimul loc daca nu ne scoteau din concurs datorita timpului....

un alt gust amar ne-au lasat regulamentul si penalizarile, respectiv o mica intamplare in ziua de miercuri: Tropper a plecat cu masina de strada pe drum sa se uite daca poate sa-si dea seama pe unde o fi iesirile pe Drum asfaltata sa vada ce fac baietii, moment in care ii face semn o englezoaico-elvetianco-olandeza ( nici el nu a retinut ), care il roasa sa o duca in CP-ul X pe baza unui RoadBook de presa ( asa am aflat ca se dau si astea daca le ceri fara sa ai nevoie de vreo acreditare ).... au ajuns in CP..iar fata scoate GPS-ul , iPhone-ul si incepe sa dea SMS-uri...

si uite asa am luat si noi un RB de presa si am inceput sa ne plimbam cu masina de strada prin toate CP-urile sa vedem pe unde e traseul...

DE FAPT CARE ESTE ADEVARUL:

Baietii astia nu fac offroad pe intelesul nostru ci concurs de trolii macanice, care troliu e mai rapid PUNCT.

ce fac ei, daca este sa scoatem din ecuatie mlastinile si vaile cu noroi de 1-2 m si lungi de Km...., este un standard spre open... sau cu alte cuvinte este un alt tip de Offroad pentru care masinile noastre nu sunt pregatite, si cu care noi inca nu ne-am inatlnit, este dificil si una peste alta este un alt tip de competitie.

am ramasi interzisi cand la o coborare de 20m la cca 45% concurenti seriosi si pusi pe dat orice din ei si din masini, se asigurau de troliul spate, laterale unde se ancorau si in trolii si in sufe.... pur si simplu parerea mea personala ca experienta lor pe alocuri se rezuma la "teleportat" masinile prin noroaie cu troliile mecanice".... in rest in materie de coborari si inclinari... nema, lucru care s-a vazut si la Racing Day, unde oameni cu experienta au dat masinile de-a dura in curbe banale...

O foarta placuta impresie ne-au facut-o insa multi participanti care ba au fost la TAT, Carpat Trophy sau Supercarpata.... si care doreau informatii despre concursurile din Romania si materiale informative....

... restul si pozele incep de maine (azi) ca acum am ajuns acasa, Mariusica inca este pe drum spre Brasov.

Editat de worldscape

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Mie mi-a placut. :ypu

Aia cum ca i-ar fi iesit off road-ul din cap lui Andrei este o licenta poetica marca worldscape.

Este un altfel de off road, sunt altfel de masini. Alta liga. Nu se poate spune ca daca n-am facut noi fata este un concurs de rahat. Eu nu vad lucrurile asa.

Link spre comentariu

Da , dar cel mai important este ca v-ati intors sanatosi acasa si nu ati avut accidente , si felicitari inca odata pentru participare . Intr-o asa competitie chiar daca nu castigi , castigi ceva, o gramada de experienta .

:br:br:br:br poate data viitoare ii :dr3

Just Love Nature , Love 4x4

[/color][/size][/b][/color]

[/size]

Link spre comentariu

Da , dar cel mai important este ca v-ati intors sanatosi acasa si nu ati avut accidente , si felicitari inca odata pentru participare . Intr-o asa competitie chiar daca nu castigi , castigi ceva, o gramada de experienta .

:br:br:br:br poate data viitoare ii :dr3

:tk

Din cauza oboselii am si uitat sa va multumesc pentru sustinere. scuze. :tk:tk

Cine stie, data viitoare poate vom fi mai multi si mai pregatiti

Link spre comentariu

Alex

A tinut masina lui Andrei? Ati abandonat pentru ca s-a rupt masina sau pur si simplu v-ati dat seama ca o distrugeti?

Ionut, masina a tinut si inca foarte bine. Noi n-am tinut :grin:. Fizic. Am iesit din traseu la ora 10 seara in conditiile in care am facut 10 km in 8 ore si mai aveam de facut inca 40km.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare