Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Croatia Trophy 2010

Postări Recomandate

Re: Croatia Trophy 2010

Domnilor, va felicit pentru hotararea de care ati dat dovada!

Pentru noi, voi sunteti echipa Romaniei!

:Gr

:no11:no11:no11:no11:no11

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 85
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumesc mult, Max. Sper sa fiu si in asentimentul baietilor. Nu stiu daca noi suntem chiar echipa Romaniei. Poate ca altii ar fi fost mai buni, ar fi facut mai mult. Da, na, vorba aia, tre' sa si participi:grin::grin:

Mersi, baieti.

Link spre comentariu

Este un concurs care se poate termina, dar cu foarte multa munca.

Sa te bati pentru podium este foarte greu, diferenta o face troliu.

In rest ca trasee nu sunt dificile si nici periculoase.

FOARTE MULT NOROI SI APA.

Admosfera de acolo este foarte OK, sunt concurenti din multe tari, sunt foarte amabili si foarte comunicativi.

Concursul nu are experienta unu-i regulament foarte bun, are doar niste reguli generale care in anumite situati nu sunt corecte.

Traseele s-au desfasurat pe o raza de maximum 20 km si la o altitudine de maximum 300 m

Mie personal mi-a placut ca experienta. Sunt foarte bucuros ca majoritatea concurentilor stiau de Romania.

Noi ca echipa romaneasca am facut o impresie foarte buna si vreau sa spun ca am stat de vorba mult timp cu organizatorul principal al cursei despre regulamentul nostru de campionat.

Ei inca nu se lovise de atatea spete in teren si a fost foarte interesat de solutiile gasite de noi in regulament.

Au ramas surprinsi ca am reusit sa creem off-road-ului un cadrul legal de sport.

Si la ei ca si in restul europei lucrurile sunt mai dificile cu legalitatea accesului in terenurile de off-road.

Recomand si altora sa participe la aceasta competitie, iar daca vor sa castige sa ia in calcul in mod obligatoriu troliu mecanic si un buget cam de 2.000 EURO de persoana.

Multumesc tuturora care au fost alaturi de noi si care s-au gandit ca niste romani merg la o copetitie internationala sa reprezinte Romania.

Va salut cu respect

Rasty

Link spre comentariu

Bravo voua baieti,ati ajuns acolo,ati facut ceva si ati ajuns cu bine:h5acasa!

Felicitari,sunt foarte invidios:ang4:1

Viva 4x4!:grin:
Link spre comentariu

[attach]75698[/attach]

[attach]75699[/attach]

[attach]75700[/attach]

[attach]75701[/attach]

[attach]75702[/attach]

Link spre comentariu

[ATTACH]75703[/ATTACH]

[ATTACH]75704[/ATTACH]

[ATTACH]75705[/ATTACH]

[ATTACH]75706[/ATTACH]

[ATTACH]75707[/ATTACH

Au acum un ten de invidiat:y

Link spre comentariu

Un mare kkt de concurs. Mai bine luau Warn-ul ca sponsor si faceau WARN TROPHY CROATIA.

nu stiu despre ce kkt vorbesti.

eu cred ca tocmai in asta consta frumusetea offroad-ului, in diversitate. si a probelor, a terenului, a masinilor, chiar si a regulamentului. dac'-ar fi toate la fel, sigur nu mi-ar placea. m-as da in jurul blocului.

eu as merge la toate kkt-urile de concursuri, in toate kkt-urile de tzari :ooo

Link spre comentariu

A fost un super concurs de off road. Felicitari organizatorilor. Felicitari participantilor. Daca noi nu am reusit, asta nu inseamna ca nu a fost off road in adevaratul sens al cuvantului. Baietii de acolo daca au reusit, inseamna ca se poate. La anul poate vom reusi mai mult. Aprecieri de genul "concurs de trolii" nu-si au rostul...iar tara este minunata!!!! Felicitari si echipajelor din Romania, sincer, nu cred ca ne-am facut de rusine... asa sper.

Link spre comentariu

nu stiu despre ce kkt vorbesti.

eu cred ca tocmai in asta consta frumusetea offroad-ului, in diversitate. si a probelor, a terenului, a masinilor, chiar si a regulamentului. dac'-ar fi toate la fel, sigur nu mi-ar placea. m-as da in jurul blocului.

eu as merge la toate kkt-urile de concursuri, in toate kkt-urile de tzari :ooo

Daca pleci ... ia-ma si pe mine ... daca pleci ...

BRAVO, super tare kktul asta de concurs, va invidiez la modul cel mai "constructiv"!

Mai puneti poze!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Daca voua v-a placut sa stati n zile in apa si noroi ....treaba voastra. Sincer ma asteptam la mai multa diversitate, nu atata mocirla. Fiecare cu obiceiurile lor, de ex in Italia aia fac mai mult rock crawling, iar troliile le folosesc sa urce pereti verticali. Parerea mea e ca tot TAT-ul ramane cel mai misto concurs.

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

nellule...., adevarul e ca esti plictisit de atatea concursuri...

Tastatura, bat-o s-o bata de troliere....

Stii cantecul : lasa-neeee, lasa-neee...

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Daca voua v-a placut sa stati n zile in apa si noroi ....treaba voastra.

circula un zvon cum ca , in plina mlastina, unul dintre concurentii nostri (nu dau nume...) a vrut sa faca pipi si din gresala a pus mana pe un serpalau:grin: ...a vrut si worldscape sa faca pipi si...din gresala a pus mana pe o lipitoare:ha::ha::ha:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare