Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme semicaseta pajero 2

ria auto trans
 Share

Recommended Posts

la un service s-a constatat ca semicaseta dreapta la pajero meu,e uzata.o cunostinta mia zis ca mai bine ii fac bucsa sau ceva de genu,dintr-un material mai dur,decat sa iau una noua.spune ca cea noua nu rezista f mult.poate sa ma sfatuiasca cineva?:tk
Nissan terrano r20

Re: probleme semicaseta pajero 2

salutari

imi poti spune te rog de unde sa o iau aia la 130 -150?multumesc

Poti face comanda si singur pe milneroffroad, plata cu cardul, ajunge intr-o saptamina aprox la tine acasa.

Sa specifici ca e pentru MK2 (la MK1 si galloper are alte prinderi pe sasiu -cu 3 gauri. La MK2 e cu 4 gauri)

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

salutari sefulik.pe site-ul de anglia pe care am intrat intampin 2 probleme:nu cunosc engleza,nu stiu cum arata semicaseta drepta.daca te rog poti sa imi dai um mesaj cu linkul exact de la caseta si eu doar sa dau "buy"?te rog frumos:tk

Nissan terrano r20

salutari sefulik.pe site-ul de anglia pe care am intrat intampin 2 probleme:nu cunosc engleza,nu stiu cum arata semicaseta drepta.daca te rog poti sa imi dai um mesaj cu linkul exact de la caseta si eu doar sa dau "buy"?te rog frumos:tk

Trebuie sa-mi spui anul de fabricatie al masinii si motorizarea si daca e din Europa,import sau Anglia

• 2 years later...
  • 2 months later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use