ria auto trans Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 la un service s-a constatat ca semicaseta dreapta la pajero meu,e uzata.o cunostinta mia zis ca mai bine ii fac bucsa sau ceva de genu,dintr-un material mai dur,decat sa iau una noua.spune ca cea noua nu rezista f mult.poate sa ma sfatuiasca cineva?:tk Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: probleme semicaseta pajero 2 Fa-ti din teflon, la mine a mers. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: probleme semicaseta pajero 2 130-150 ron pe milner Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ria auto trans Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: probleme semicaseta pajero 2 salutari imi poti spune te rog de unde sa o iau aia la 130 -150?multumesc Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ria auto trans Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: probleme semicaseta pajero 2 tavi nu uita de husa roata rezerva:) Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: probleme semicaseta pajero 2 http://www.milneroffroad.com/Default.asp?c=291126 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: probleme semicaseta pajero 2 vorbeste cu gepetto ca el mi-a comandat-o Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobita Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: probleme semicaseta pajero 2 salutari imi poti spune te rog de unde sa o iau aia la 130 -150?multumesc Poti face comanda si singur pe milneroffroad, plata cu cardul, ajunge intr-o saptamina aprox la tine acasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: probleme semicaseta pajero 2 Sa specifici ca e pentru MK2 (la MK1 si galloper are alte prinderi pe sasiu -cu 3 gauri. La MK2 e cu 4 gauri) Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ria auto trans Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: probleme semicaseta pajero 2 salutari sefulik.pe site-ul de anglia pe care am intrat intampin 2 probleme:nu cunosc engleza,nu stiu cum arata semicaseta drepta.daca te rog poti sa imi dai um mesaj cu linkul exact de la caseta si eu doar sa dau "buy"?te rog frumos:tk Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: probleme semicaseta pajero 2 salutari sefulik.pe site-ul de anglia pe care am intrat intampin 2 probleme:nu cunosc engleza,nu stiu cum arata semicaseta drepta.daca te rog poti sa imi dai um mesaj cu linkul exact de la caseta si eu doar sa dau "buy"?te rog frumos:tk Trebuie sa-mi spui anul de fabricatie al masinii si motorizarea si daca e din Europa,import sau Anglia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: probleme semicaseta pajero 2 Din ce am vazut in poza ta si ce am scormonit eu,am gasit asta! STEERING IDLER (R/H/D) http://www.milneroffroad.com/categories.asp?cID=11171 35lire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ria auto trans Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: probleme semicaseta pajero 2 2,8 td,an 1996.e cu volan pe stanga,swb.engleza nu e Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: probleme semicaseta pajero 2 Deci ala e. Mai bine ia legatura cu Gepetto ca el are mai multe informatii despre comanda si plata de pe Milner. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ria auto trans Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: probleme semicaseta pajero 2 ok.multumesc mult Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: probleme semicaseta pajero 2 Cu placere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ria auto trans Postat Martie 30, 2010 Autor Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: probleme semicaseta pajero 2 am gasit pe japanparts,la 200 ron.o iau pe asta. Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: probleme semicaseta pajero 2 salut, se poate o adresa de net ?, http://www.japanparts.ro nu functioneaza si vreau si eu o semicaseta pt pajero 2, merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verssatu Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: probleme semicaseta pajero 2 eu am apelat la cristiblondu pentru semicasete. Mai scumpe, dar fara comparatie cu e prin comert... Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate