ria auto trans Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 am o oferta de la cineva de set flanse din otel.alti colegi spun ca ar trebui sa pun din aluminiu,fiind mai usoare.ce parere aveti.as vrea sa-i pun de 30 sau 40mm,sa iasa un pic rotile afara.va multumesc Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: flanse distantiere din aluminiu sau otel? Otel! Si cat mai profesioniste! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: flanse distantiere din aluminiu sau otel? Eu am avut de la Geppetto de aluminiu si mi s-au parut foarte bune. Erau foarte usoare si le-am probat o zi fara nici o problema. Cand era lumea mai draga m-a lasat pompa de apa si le-am vandut. Erau de 35mm si scoteau rotile exact cat trebuia fara sa-mi frece Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ria auto trans Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: flanse distantiere din aluminiu sau otel? multumesc pentru sfaturi,o sa pun de 30 mm.o sa le scoarta suficient?vreau doar sa se vada frumos Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: flanse distantiere din aluminiu sau otel? Pai atunci, nu mai bine pui niste jenti cu ET negativ ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: flanse distantiere din aluminiu sau otel? Eu tot de la geppe de 3,2mm am si tot de aluminiu . Merg pe sosea destul de des si cu viteza...peste 120km/h . De un an totul este OK . https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: flanse distantiere din aluminiu sau otel? multumesc pentru sfaturi,o sa pun de 30 mm.o sa le scoarta suficient?vreau doar sa se vada frumos 30 e bine,35 e cam la limita. Nu stiu cat de evazate sunt aripile la a ta,s-ar putea sa-ti frece in flexari sau la curbe luate in viteza. Mie cu 35 a intrat perfect si arata beton! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate