Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

indicatorul de combustibil din bord la pajero mk2

ria auto trans

Postări Recomandate

buna dragi colegi de suferinta:).nu prea mai indica ceasul de la motorina cum trebuie.daca ii fac plinul arata ca am aproape 3 sferturi de rezervor,iar dupa ce merg 100-150 km,am mai putin de jumatate.sigur e de la ceas.pt ca motorina are.becul rosu se aprinde f rar,palpaie cateodata.ce sa se fi dus la el?sorbul oare?
Nissan terrano r20
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: indicatorul de combustibil din bord la pajero mk2

buna dragi colegi de suferinta:).nu prea mai indica ceasul de la motorina cum trebuie.daca ii fac plinul arata ca am aproape 3 sferturi de rezervor,iar dupa ce merg 100-150 km,am mai putin de jumatate.sigur e de la ceas.pt ca motorina are.becul rosu se aprinde f rar,palpaie cateodata.ce sa se fi dus la el?sorbul oare?

Plutitorul probabil...

Poate o fi si vreun fir bagabont la sonda

Link spre comentariu

salutari

sefulik stii cumva daca trebuie sa dau rezervorul jos?sau unde se afla?

- scoate motorina pe la buson

- rezervoru jos (are 4 suruburi + furtunele de la combustibil + tubu de la buson + mufa sonda)

- sonda jos (6 suruburi)

- verifica plutitorul

Succes!

Link spre comentariu

La pajero (cel putin la modelul mk2 scurt diesel) ai acces la plutitor si toate cele prin portbagaj, nu trebuie sa dai rezorvorul jos (munca multa si inutila)

Deschizi usa portbagajului

Desfaci cele cateva holsuruburi care tin plasticul care fixeaza mocheta in portbagaj (exact la cheder)

Dai mocheta peste cap (poti chiar sa rabatezi cele doua scaune sa ti fie mai usor sa lucrezi), si o sa vezi un capac cu cateva surubele, le dai jos, scoti capacul si ai acolo fereastra de vizitare care ti permite sa faci absolut tot ce vrei.

Link spre comentariu

Ai dreptate, de aia ii zice "gura de vizitare". Il desfaci si vizionezi. Ca sa poti lucra linistit si in voie, mai ales cu suruburile ruginite de la sonda, mai degraba dai jos rezervorul...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

exact aceeasi problema o am si eu. am umblat la sonda de motorina (foarte lejer pe la capacul de deasupra rezervorului) si am testat-o manual cu contactul pus si cu ochii pe bord, aratandu-mi ca functioneaza normal, insa dupa ce am montat-o la loc aveam aceeasi problema ca la inceput. poate ma ajuta cineva.....

Pajero II, 2.5 td, 1991

Feelander 1.8, 1998

Link spre comentariu

Poate e tija indoita. Sau plutitorul spart.

totul era in regula....am sa mai demontez o data sonda si daca tot asa face inseamna ca trebuie schimbata.

Pajero II, 2.5 td, 1991

Feelander 1.8, 1998

Link spre comentariu

Nu trebuie dat rezervorul jos e foarte greu si complicat mai ales ca are un scut peste el , usita din portbagaj face accesul simplu la sonda cat si la sorb. Daca suruburile sun putin ruginite dai cu un WD40 Sprei de contact lasi cateva minute si se rezolva problema, Multa bafta !

De ce trebuie sa te complici cand lucrurile se pot rezolva pe calea cea usoara ?

Link spre comentariu

Buna,exact aceeasi problema o am si eu la a mea si nu am reusit sa-i dau de cap,cred ca solutia e sa schimb tot ansamblul de acolo cu altul la mana a doua si sa vad atunci cum se manifesta...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare