ria auto trans Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 buna dragi colegi de suferinta:).nu prea mai indica ceasul de la motorina cum trebuie.daca ii fac plinul arata ca am aproape 3 sferturi de rezervor,iar dupa ce merg 100-150 km,am mai putin de jumatate.sigur e de la ceas.pt ca motorina are.becul rosu se aprinde f rar,palpaie cateodata.ce sa se fi dus la el?sorbul oare? Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: indicatorul de combustibil din bord la pajero mk2 buna dragi colegi de suferinta:).nu prea mai indica ceasul de la motorina cum trebuie.daca ii fac plinul arata ca am aproape 3 sferturi de rezervor,iar dupa ce merg 100-150 km,am mai putin de jumatate.sigur e de la ceas.pt ca motorina are.becul rosu se aprinde f rar,palpaie cateodata.ce sa se fi dus la el?sorbul oare? Plutitorul probabil... Poate o fi si vreun fir bagabont la sonda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ria auto trans Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: indicatorul de combustibil din bord la pajero mk2 salutari sefulik stii cumva daca trebuie sa dau rezervorul jos?sau unde se afla? Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: indicatorul de combustibil din bord la pajero mk2 salutari sefulik stii cumva daca trebuie sa dau rezervorul jos?sau unde se afla? - scoate motorina pe la buson - rezervoru jos (are 4 suruburi + furtunele de la combustibil + tubu de la buson + mufa sonda) - sonda jos (6 suruburi) - verifica plutitorul Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ria auto trans Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: indicatorul de combustibil din bord la pajero mk2 multumesc sefulik,sa ai o saptamana frumoasa Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: indicatorul de combustibil din bord la pajero mk2 multumesc sefulik,sa ai o saptamana frumoasa Multumesc, asemenea! Bafta la surubarit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: indicatorul de combustibil din bord la pajero mk2 La pajero (cel putin la modelul mk2 scurt diesel) ai acces la plutitor si toate cele prin portbagaj, nu trebuie sa dai rezorvorul jos (munca multa si inutila) Deschizi usa portbagajului Desfaci cele cateva holsuruburi care tin plasticul care fixeaza mocheta in portbagaj (exact la cheder) Dai mocheta peste cap (poti chiar sa rabatezi cele doua scaune sa ti fie mai usor sa lucrezi), si o sa vezi un capac cu cateva surubele, le dai jos, scoti capacul si ai acolo fereastra de vizitare care ti permite sa faci absolut tot ce vrei. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: indicatorul de combustibil din bord la pajero mk2 Fereastra aia e prea mica si mai rau te julesti la maini,daca iti cade o cheie ceva,ce faci? E mai simplu sa-l ai pe un banc ceva,in fata ochilor,e altceva. Parerea mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: indicatorul de combustibil din bord la pajero mk2 Daca iti cade o cheie o iei pe dedesubt, daca esti neandemanatic legi cheile cu o ata :ha: Am demontat si montat de n ori pe acolo si n am avut nici cea mai mica problema. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: indicatorul de combustibil din bord la pajero mk2 D-aia ii zice "gura de vizitare"! Sa nu dai rezervorul jos daca ai treaba la sonda. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: indicatorul de combustibil din bord la pajero mk2 Ai dreptate, de aia ii zice "gura de vizitare". Il desfaci si vizionezi. Ca sa poti lucra linistit si in voie, mai ales cu suruburile ruginite de la sonda, mai degraba dai jos rezervorul... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ria auto trans Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: indicatorul de combustibil din bord la pajero mk2 multumesc lult de sfaturi.luni ma bag in ea:)).paste fericit la toata lumea Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
taurelli Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: indicatorul de combustibil din bord la pajero mk2 buna dragi colegi de suferinta:).nu prea mai indica ceasul de la motorina cum trebuie.daca ii fac plinul arata ca am aproape 3 sferturi de rezervor,iar dupa ce merg 100-150 km,am mai putin de jumatate.sigur e de la ceas.pt ca motorina are.becul rosu se aprinde f rar,palpaie cateodata.ce sa se fi dus la el?sorbul oare? exact aceeasi problema o am si eu. am umblat la sonda de motorina (foarte lejer pe la capacul de deasupra rezervorului) si am testat-o manual cu contactul pus si cu ochii pe bord, aratandu-mi ca functioneaza normal, insa dupa ce am montat-o la loc aveam aceeasi problema ca la inceput. poate ma ajuta cineva..... Pajero II, 2.5 td, 1991 Feelander 1.8, 1998 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutt daniel Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: indicatorul de combustibil din bord la pajero mk2 Poate e tija indoita. Sau plutitorul spart. Hyundai Terracan 2.9crdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
taurelli Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: indicatorul de combustibil din bord la pajero mk2 Poate e tija indoita. Sau plutitorul spart. totul era in regula....am sa mai demontez o data sonda si daca tot asa face inseamna ca trebuie schimbata. Pajero II, 2.5 td, 1991 Feelander 1.8, 1998 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bassai Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: indicatorul de combustibil din bord la pajero mk2 Nu trebuie dat rezervorul jos e foarte greu si complicat mai ales ca are un scut peste el , usita din portbagaj face accesul simplu la sonda cat si la sorb. Daca suruburile sun putin ruginite dai cu un WD40 Sprei de contact lasi cateva minute si se rezolva problema, Multa bafta ! De ce trebuie sa te complici cand lucrurile se pot rezolva pe calea cea usoara ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radubal77 Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: indicatorul de combustibil din bord la pajero mk2 Buna,exact aceeasi problema o am si eu la a mea si nu am reusit sa-i dau de cap,cred ca solutia e sa schimb tot ansamblul de acolo cu altul la mana a doua si sa vad atunci cum se manifesta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate