claudiu mar Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Buna ziua turturor, de ceva timp ma uit pe forum si nu gasesc ceea ce caut de aceea m-am hotarat sa va cer o parere, doresc sa-mi iau un grand cherokee 5.2 v8 dar inainte de al cumpara vreau sa stiu daca se poate baga flexu in el sa iasa doar cu doua locuri, cu rollcage exterior, ceva in gen Buggy, daca cineva a facut asa ceva va rog atasati ceva poze si dati niste detalii, multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu mar Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Grand Cherokee 5.2 v8, doua locuri Ca sa fie mai clar cam asa ceva as vrea sa iasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Grand Cherokee 5.2 v8, doua locuri Aici nu am vazut asa ceva, dar poate gasesti ceva interesant prin parti mai specializate cum ar fi: http://www.nagca.com/forum/ "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 (editat) Re: Grand Cherokee 5.2 v8, doua locuri Marius Lupu are un Cherokee pregatit, care seamana cu poza ta ! Cauta-l la Brasov si sunt convins ca vei primi toate informatiile dorite. Editat Martie 30, 2010 de Dok Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Grand Cherokee 5.2 v8, doua locuri Da, dar aia e un Cherokee cu foi pe spate si motor de 4L, iar Granul are elicoidale si motor 5.2L V8 Dar tot Marius te poate ajuta si cu Grandul. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Grand Cherokee 5.2 v8, doua locuri Aici este masina despre care este vorba in posturile de mai sus: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=47532 Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu mar Postat Martie 30, 2010 Autor Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Grand Cherokee 5.2 v8, doua locuri Acesta lam vazut, dar eu vreau sa modific un grand cherokee 5.2 v8, 4 usi, oricum mersi mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Grand Cherokee 5.2 v8, doua locuri Daca cherokee a mers apoi mere sigur si GC-ul. Si beta cel mai mult de la Marius primesti. Si sunt sigur ca ar vrea si sa te ajute, contra unei sume modice bineinteles. (un tir de bere :2dr) Si ilifantu lu' Marius are elicoidale, nu-i pe foi... EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu mar Postat Mai 3, 2010 Autor Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: Grand Cherokee 5.2 v8, doua locuri Rog un moderator sa inchida topicul, am renuntat la idee, raman la samuraiul meu deocamdata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate