boldwhich Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Salut tocmai am inlocuit tot ambreiajul ( volanta disc placa rulment) cu unul HD pt ca pe cel dinainte lam prajit ,totul merge bine cu exceptia unor mici vibratii la turatii mici , care cred ca sant din cauza volantei . Zgomotul il face la relanti ,iar daca calc ambreiajul nu mai face , cunoaste cineva acest simtom, sa fie rulmentul de presiune ? cineva mia zis ca sar putea sa fie si furca , dar am dat jos cilindrul receptor si am impins cu mana in ea si tot face si nici nu vibreaza. zgomotul se aude doar de afara si seamana cu cel al unei table groase care zbarnaie, poate a mai intalnit cineva problema asta sau poate sa imi dea cineva un sfat :sc i-asi fi recunoscator discovery td5 '02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 (editat) Re: zgomot ambreiaj disco 2 Salut tocmai am inlocuit tot ambreiajul ( volanta disc placa rulment) cu unul HD pt ca pe cel dinainte lam prajit ,totul merge bine cu exceptia unor mici vibratii la turatii mici , care cred ca sant din cauza volantei . Zgomotul il face la relanti ,iar daca calc ambreiajul nu mai face , cunoaste cineva acest simtom, sa fie rulmentul de presiune ? cineva mia zis ca sar putea sa fie si furca , dar am dat jos cilindrul receptor si am impins cu mana in ea si tot face si nici nu vibreaza. zgomotul se aude doar de afara si seamana cu cel al unei table groase care zbarnaie, poate a mai intalnit cineva problema asta sau poate sa imi dea cineva un sfat :sc i-asi fi recunoscator Salutari. Primul rand un sfat mic. Trebuie sa citesti regulamentul si sa faci ce zice acolo cu prezentarea si chestiunile celelalte. Depinde ce fel de kit HD ai pus. Disco 2 a fost facut cu volanta dubla ceea ce in engleza se numeste dual mass flyweel. Rolul acesteia este sa preia cea mai mare parte din vibratii. Poti sa ne spui ce fel de kit HD ai pus? Eu, din cate stiu kitul HD vine cu volanta simpla si nu dubla. Daca ai pus volanta simpla tind sa cred ca de acolo este. Posibilitatile de zornait sunt cateva: 1. Volanta 2. Furca 3. Capul de la electromotor care este in contact cu volanta. 4. Suruburile de pe volanta nestranse corect. (Eu am gasit pe masina cumparata din Anglia volanta fixata cu prezoane de roti si nu cu suruburile speciale). 5. Alte chestii din jur foarte simple, dar la care nu te gandesti pe moment. Un considerent neavenit din experienta si ce am mai studiat si eu: Discovery 2 are 6 chestii care ajuta la preluarea vibratiilor (inafara de bucsi): 1. Volanta dubla. 2. Rotoflexul de la cardanul din spate. 3. Cardanul cu articulatii duble din fata. 4. Isolatoarele de la arcuri. 5. Tampoanele de la motor, cutie de viteze si cutie de transfer, 6. Greutatile de la axa din spate. Cand simti vibratii in masina verifici in ordinea urmatoare: 1. Sub scaun tau ( nu stii niciodata). :3 2. Echilibrarea rotilor. 3. Punctele din paragraful anterior. Un pic neavenit dar poate iti e de ajutor. Editat Martie 29, 2010 de Mihail From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boldwhich Postat Martie 30, 2010 Autor Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: zgomot ambreiaj disco 2 salut din nou si scuze ca nu m-am prezentat de la inceput :hw. chitul de ambreaj hd este de la britpart si da volanta este simpla , dar am fost la un service specializat in LAND ROVER din ciolpani, la Costin si m-ia spus ca sar putea sa fie ori furca ori rulmentul dar ca nu e nimic grav si pot merge asa incontinuare dar sa fiu atent sa nu se accentueze( zgomotul nu e puternic). am aflat acum despre britpart ca nu e o firma foarte stralucita asa este ? discovery td5 '02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: zgomot ambreiaj disco 2 Costin se pricepe. Stie el ce zice. Cat despre Britpart asa se zice. Eu inca nu am folosit nimic de la ei. Depinde ca peste tot de produs. From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boldwhich Postat Martie 31, 2010 Autor Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: zgomot ambreiaj disco 2 da costin se pricepe , acum sper sa nu fie nimic grav , oricum multumesc mult pt sfaturi discovery td5 '02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate