Vizitator nr. 150 Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Iată ce am găsit eu azi într-o plimbare pe net. E o frumuseÅ£e! (din punctul meu de vedere) http://www.offroaders.com/directory/custom/TLC-Icon.htm Ce părere aveÅ£i? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Super! Intr-adevar o bijuterie! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 m-as casatori cu acte cu asa o bijuterie !!! :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 eu nu....mi-ajunge una cu acte.....nu mai vreau :P :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 eu nu....mi-ajunge una cu acte.....nu mai vreau :P :grin: :grin: :grin: Mariuse asta sta cuminte ea afara si nu tu ! si nu te croncane toata ziua ! iar cand iesi cu ea maraie ca o pisicuta ! :ga :ga :ga Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Sper ca o sa am satisfactia de a fi primul de pe forum care va avea asa ceva. Anul viitor, si daca imi vand un plaman, doi rinichi si vreo 10 metri de matze si tot imi iau o Toyota BJ40 sau FJ40. V-am zis ca am deja un motor de 4000cc cu cutie de viteze si cutie de transfer pentru ea. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Max...sa fie cum spui tu :grin: Kato......sa faca cum vrea ea....da tot n-o i-au cu .....verigheta....nu-mi sta in obicei sa fac aceeasi greseala de doua ori :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Max...sa fie cum spui tu :grin: Kato......sa faca cum vrea ea....da tot n-o i-au cu .....verigheta....nu-mi sta in obicei sa fac aceeasi greseala de doua ori :P se pare ca te-ai saturat de stat pe presu de la usa :ha Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 mie-mi spui.....din capu locului mi s-a spus ca ...masina de teren=divort....da vad ca inca rezista :grin: .......asta pana o sa vada Nissanu in fatza blocului :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 mie-mi spui.....din capu locului mi s-a spus ca ...masina de teren=divort....da vad ca inca rezista :grin: .......asta pana o sa vada Nissanu in fatza blocului :P si cand o sa icepi cu anvelope ,troliu si alte blocabile sa vezi cum spune ea, masina de spalat ,combina frigorifica,mobila noua si alte jaluzele :P :ga :ga :ga Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 ... sa vezi cum spune ea, masina de spalat ,combina frigorifica,mobila noua si alte jaluzele :P :ga :ga :ga Asta e bine ca sunt obiecte de uz comun dar daca se apuca sa spuna blanuri, haine, posete, pantofi, parfumuri, farduri...atunci e bai... :grin: Ca nu incapi in chiloteii ei... :grin: Si nu cred ca iti sta bine cu ruj rosu... :bi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Corect Max....astea-s vorbe de om patit :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 Marius C alias Turagmes, in loc de Nissan in faÅ£a blocului, îţi propun să aduci aÅŸa ceva: :lol: http://www.blogiseverything.com/files/p ... ruck01.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 18, 2007 Partajează Postat Noiembrie 18, 2007 e buna....nu-i diferentza mare...nici la impozit....nici la lungime.....doar la inaltime :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Marius C alias Turagmes, in loc de Nissan in faÅ£a blocului, îţi propun să aduci aÅŸa ceva: :lol: http://www.blogiseverything.com/files/p ... ruck01.jpg Nui problema mai trage o foaie de cort peste ea si sigur sta fara probleme :lol: , mai ales ca tevile de caldura le are in tavan ( cam acela-si lucru o sa-l intampin si eu in primavara cand imi voi lua masina( inca nehotarat Nissan Sau Toyota) ca de trebe si la aia una alta) :h5 "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
guerilla Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Sper ca o sa am satisfactia de a fi primul de pe forum care va avea asa ceva. Anul viitor, si daca imi vand un plaman, doi rinichi si vreo 10 metri de matze si tot imi iau o Toyota BJ40 sau FJ40. V-am zis ca am deja un motor de 4000cc cu cutie de viteze si cutie de transfer pentru ea. :grin: max, eu am incercat anul asta sa aduc un bj40 dar nu am putut fenta taxa de inmatriculare (sare de 9k euro) si am renuntat. daca se reduce taxa imi voi aduce si eu una. Mitsubishi Pajero 3.2 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate