watcher Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 In weekend trecut am avut treaba la Brasov. Dupa mai multe telefoane fara succes ma cam descumpanisem, si credeam ca iarasi bananaiesc aiurea prin zona. Salvarea a venit de la marele maestru Flow, care a renuntat la ziua de drifting si a venit sa ne fie ghid prin padurile din zona. Traseul a fost mult mai lung si mai interesant decat am reusit sa surprindem in poze. Mai sunt si niste filme pe care le voi uploada maine... Iata ceva monstre: http://watcherromano.files.wordpress.com/2010/03/offroad-kdj120-04.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2010/03/offroad-kdj120-05.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2010/03/offroad-kdj120-06.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2010/03/offroad-wcrdirijorul-nebun.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2010/03/offroad-wcr-fun.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2010/03/offroad-wcr-deep-mud1.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: 27 Martie, Brasov Bravo baieti! Foarte tari-s pozele!:1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: 27 Martie, Brasov frumos ca de obicei :br niste instantanee superbe ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: 27 Martie, Brasov Salvarea a venit de la marele maestru Flow, care a renuntat la ziua de drifting ... Soft, vorba lui Flow :ha::ha: Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 30, 2010 Autor Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: 27 Martie, Brasov Pai vorba aia, uscat era, ziua era, ce sa fie greu ? :D Faza cea mai tare a fost in 'proba speciala' care s-a desfasurat in faimosul parau unde au urcat si tractozaurul si bullbar acu ceva vreme, si unde, la fel ca si atunci am mers ce am mers pana am ajuns la concluzia 'si acum trebuie sa ne intoarcem', eu fiind cu autobuzul :ha: Flow rullz :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: 27 Martie, Brasov Si s-a descurcat Watchere Patrolu` :grin: pe "speciala" , ca NOUA ne-a fost destul de greu sa intoarcem utilajele noastre SCURTE cand am ajuns acolo sus, daramite tu cu autobuzu`... :ha: Bine Flow :h5 faci tu cum faci si mai bagi cate un bucurestean pe parau ala, mai mai or ramane mai putini, ai `reaku de "capitalisti" nenorociti! :ha: Hai sa vezi cum m-am intors eu atunci... OMHBdCdQBjk Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 31, 2010 Autor Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: 27 Martie, Brasov Eu am intors altfel :-) , tot urmand indicatiile :-D Nu am film din pacate, dar am intors pe peretele de pe partea soferului, din doua bucati: una in care am dus fata sus (perpendicular pe perete) si una in care am dat mult span pana am ajuns pe roti pe orizontala dupa ce am fost la un moment dat paralel cu raul, inclinat lateral pe perete :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: 27 Martie, Brasov Pana unde ai urcat pe cascada? Ai facut si ultima troliere? Cred ca nu!:grin:Flow are un dar deosebit in alegerea traseelor. Are un dracusor pe umarul stang care-i spune: "Baga-i pe aici, ma! Da-le sa geama cardanele in ei. Sa le moara pistoanele-n blocuri, sa le scrasneasca troliile in sarcina, sa tremure fasolea mancata la restaurant si sa se transforme instantaneu in "budinca" la popou!" :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 31, 2010 Autor Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: 27 Martie, Brasov Nu m-am troliat deloc. Locul unde ar fi fost de troliat era 'sfarsitul' traseului, si daca m-as fi troliat puteam sa urc peretele de 2m, sa ajung pe un mic platou unde sa intorc 'normal' :-) Dar ni s-a parut ca nu merita efortul si ca mai bine o intoarcem cum am povestit :banana Da, mai zic odata, Flow rullz :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: 27 Martie, Brasov Bag numai oamenii de calitate pe acolo (nu pe cei care vreau sa i sperii) In concluzie cei care ati fost cu mine pe acolo va am mai mult la suflet :br decat pe restul :h5 Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudas Adrian Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: 27 Martie, Brasov asta nu-i pe la cheile rasnoavei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: 27 Martie, Brasov Afirmativ :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: 27 Martie, Brasov Bag numai oamenii de calitate pe acolo (nu pe cei care vreau sa i sperii) In concluzie cei care ati fost cu mine pe acolo va am mai mult la suflet :br decat pe restul :h5 Flow :grin::tk:tk de-abia astept sa ne mai vedem in teren!:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 27 Martie, Brasov Si eu cristi :h5 cu cea mai mare placere, mai am cateva etape speciale "soft" in program :banana Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudas Adrian Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 27 Martie, Brasov inseamna ca ne-am petrecut pe drum...eu eram cu un samurai negru....si chiar va admiram masiniile...e foarte faina zona...flow daca ai timp explica-mi si mie un pic unde incepe drumu despre care vorbiti... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: 27 Martie, Brasov Drumul? sau "speciala"? Drumul incepe in cristian si se termina la cabana 3 brazi "Speciala" incepe la al al doilea panou de catarare al alpinistilor (primul dupa cheile rasnoavei, in dreptul bolovanului pe care s a suit colegul watcher, se intra practic in inima padurii (nu e chiar autostrada usor de observat), si in afara de noi nu cred ca a mai urcat cineva pe acolo. (nu ca n ar fi putut doar pt ca nu au vazut sau avut chef.) Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate