Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Victime colaterale

zolameister

Postări Recomandate

Vizitator soso-bum

Re: Victime colaterale

Soso, faci o afirmatie grava ... cine a dat pontul? Asta in cazul ca stii mai multe ...Si eu am auzit multe discutii si zvonuri ... Nu pronunt nume dar se vehiculeaza cateva ... Cei care stiti mai multe, vorbiti fratilor ... sa ne lamurim si noi ... fara frica! ...

@cfantana ... batalia s-a terminat, ce mai conteaza aceasta declaratie ...? :2dr Sunt curios daca erai in locul lui Sorin, mai aveai acum "pofta" de bere?:sht

Ce lula mea ... :smb:al:top

yonutz:grin: nu ma intereseaza deosebit sa fac cercetare administrativa in aacest caz,iar cei platiti pt note informative slujesc politicul acum:y

eu zic sa profitam de fiecare intalnire organizata indiferent ca e acreditata sau nu de asazisi ,,sefi''.

cat despre ,,victima'',daca vedeam vanatorii faceam dreapta pe camp si haideti dupa mine,sau improvizam ceva ad-hoc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 254
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

yonutz:grin: nu ma intereseaza deosebit sa fac cercetare administrativa in aacest caz,iar cei platiti pt note informative slujesc politicul acum:y

eu zic sa profitam de fiecare intalnire organizata indiferent ca e acreditata sau nu de asazisi ,,sefi''.

cat despre ,,victima'',daca vedeam vanatorii faceam dreapta pe camp si haideti dupa mine,sau improvizam ceva ad-hoc

Adica sa devin haiduc in Romania anului 2010? Intelegeampe vremea fanariota, pe timpul otomanilor, dar acum?

Domnilor, asta este Romania, nu?

Link spre comentariu

Cristos a inviat.Sper sa nu fie pentru ultima oara cind va urez asta fara licenta si fara sa fiu membru unei .......afiliate la Federatia celor care ureaza de sarbatori.

Tiriplici

Tiriplicii sunt niste neni mincatori de c...t care merg cracanat din cauza c......r foarte mari nascuti din parinti pe vremuri turnatori la SECU si care acum ne arata ce au invatat acasa(ex Sighisoara).

Link spre comentariu

Cristos a inviat.Sper sa nu fie pentru ultima oara cind va urez asta fara licenta si fara sa fiu membru unei .......afiliate la Federatia celor care ureaza de sarbatori.

Tiriplici

Tiriplicii sunt niste neni mincatori de c...t care merg cracanat din cauza c......r foarte mari nascuti din parinti pe vremuri turnatori la SECU si care acum ne arata ce au invatat acasa(ex Sighisoara).

Dacosule, ce crezi ca demonstrezi folosind limbajul asta de prost gust?

Ai o parere? Spune-o obiectiv. Hai si cu solutii.

Valabil pentru toata lumea.

Link spre comentariu

Tiriplici

este posibil sa ai dreptate, dar eu stiam ca tiriplicul este o lingura mare-mare cu care se maninca c@@@t.

prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
Link spre comentariu

raman la ideea mea de a inchide postul...nu de alta dar pana acum daca aveau ceva de spus in mod oficial....o puteau face....acum e tarziu.....si lumea vad ca a inceput sa urce pe ravene

Eu am o nelamurire...... Cine sa inteleg ca e tradatorul?...... Presedintele ORR? Presedintele CNOR? sau Federatia?

Just Me
Link spre comentariu

Eu am o nelamurire...... Cine sa inteleg ca e tradatorul?...... Presedintele ORR? Presedintele CNOR? sau Federatia?

Am primit un telefon si stiu cine e tradatorul................. sa-i fie rusine...............

Just Me
Link spre comentariu

Serios? Cine e? Hai ca sunt tare curios cate boase aveti in voi. Chiar STII? Sau...e vreun zvon? ZIARISTILOR!

Chiar stiu...o sa va si spun....dar sa devina oficiale niste mutari intre oamenii din diverse cluburi....urmareste asta si vei afla singur de fapt ca doar esti ZIARIST

Just Me
Link spre comentariu

Andrei, diferenta dintre mine si tine este ca eu sunt ziarist iar tu doar incerci sa ne compromiti. Ca ziarist, daca erai platit de mine, te zburam afara pt o stire ca asta difuzata in spatiul public FARA PROBE. Ai vreuna? "Va zic eu mai incolo" este gen Can-Can! Aia nu-s ziaristi! Asa ca ori faci bine si spui ori lasa-ne cu "stiu dar nu va spun ca nu e timpul"!

Link spre comentariu

Vad o gramada de ipocrizie in acest topic.:uameni

Cine e de vina? Pun doar niste intrebari din care fiecare intelege ce vrea.

- Organizatorul care a hotarat sa sfideze intrarea in legalitate a miscarii de offroad si indirect celelalte cluburi care au considerat ca intrarea in legalitate este ceva absolut normal cu avantajele si dezavantajele care pot sa apara?

- Organizatorilor care au permis inscrierea in cursa a unor concurenti cu masini neinmatriculate?

- Participantii care s-au inscris in concurs desi, fiind considerata o cursa ilegala, stiau dinainte de riscurile la care se expun?

- ORR-ul sau, din cate am inteles, clubului de la Tg. Mures pentru ca au vrut sa dea o mana de ajutor? (E drept ca nu cunoastem conditiile acordarii acestei maini de ajutor)

- CNOR-ul (daca ei au facut sesizarea) pentru ca protejaza interesele cluburilor afiliate? (acesta fiind chiar unul din scopurile principale a comisiei)

- Altii?

In lipsa reactiiei celor de la Sighisoara imi permit ca sa fac anumite speculatii.

Sunt convins ca aceasta actiune nu l-a vizat pe Sorin Parvulescu pe care il cunosc si il respect, sau pe orice alt concurent nominal ci pe clubul organizator.

Consider raspunzator clubul organizator. Se stiau cu musca pe caciula, trebuiau sa respecte cel putin intelegerea cu politia. Macar sa fi facut traseele fara sa fie necesara intrarea pe drumurile publice. Stai frate in padure si invarte-te pana ametesti.

Imi pare rau ca vad aici o mentalitate total deplasata ca sa nu zic altfel, in care nu este acuzat cel care a facut "infractiunea" ci cel care a reclamat-o. Vad asta permanent pe la stiri.

Chiar am patit asta cand am prins doi hoti care au spart intr-o noapte o masina din parcarea din spatele blocului iar politia m-a luat pe mine la intrebari ca ce cautam eu noapte la doua ca sa ma uit pe geam?

Link spre comentariu

@ petre: nu sunt ziarist, nu imi doresc sa devin, deci nu voi fi niciodata in pericol sa lucrez la trustul tau de presa si sa ma dai afara:)

@ max: probabil ca stii ca sunt unul din putinii oameni de pe acest forum care am castigat bani de pe urma offroadului si o fac in continuare. deci interesul meu este ca totul sa intre intr-o legalitate. singura mea problema este ca mai intai dam o reglementare si dupa aia cautam norme de aplicare. care e regulamentul OFICIAL dupa care ar trebui sa se desfasoare o competitie de offroad?

In viziunea mea principalii vinovati pt tot ce s-a intamplat la Sighisoara sunt organizatorii. ei au permis masinilor neinmatriculate sa ia startul la concurs. dar sa nu uitam ca anul trecut REA a fost castigat de un minor desi regulamentul zice clar ca pilotul trebuie sa posede permis...dar pentru unii muma pentru altii ciuma ca asta e lumea in care traim

Andrei Ciobica

Just Me
Link spre comentariu

Max nu te supara dar eu nu am vazut nici o reactie oficiala din partea CNOR....ce a spus Rasty a spus in nume propriu....Sighisoara e mucles....personal nu inteleg nimic...toti tac....vb doar pe la colturi

am o jena la stomac vis a vis de cei implicati in aceste evenimente

macar din bun simt putea da un comunicat,....si unii si altii....

in rest sa auzim de bine....daca asa ceva mai este posibil

Link spre comentariu

... ca sa mai imi dau si eu cu parerea asa de final:

consider ca ce era de discutat in acest topic a fost SPUS deja si topicul se poate inchide !

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

@ max: probabil ca stii ca sunt unul din putinii oameni de pe acest forum care am castigat bani de pe urma offroadului si o fac in continuare. deci interesul meu este ca totul sa intre intr-o legalitate. singura mea problema este ca mai intai dam o reglementare si dupa aia cautam norme de aplicare. care e regulamentul OFICIAL dupa care ar trebui sa se desfasoare o competitie de offroad?

Calendarul competitional oficial nu a inceput inca. Asa cum am spus, Regulamentul este necesar etapelor de campionat si cupelor care aspira la statutul e etapa de campionat. Asa ca pana in 22 mai cand incepe Bucovina, este timp pt regulament. Oricum, din cate stiu eu, nu sunt modificari substantiale fata de cel de anul trecut.

In rest, organizatorii de competitii inscrisi in federatie, stiu ce au de facut. Stiu ce acte trebuie sa duca la federatie pentru a obtine permisul de organizare.

In viziunea mea principalii vinovati pt tot ce s-a intamplat la Sighisoara sunt organizatorii. ei au permis masinilor neinmatriculate sa ia startul la concurs. dar sa nu uitam ca anul trecut REA a fost castigat de un minor desi regulamentul zice clar ca pilotul trebuie sa posede permis...dar pentru unii muma pentru altii ciuma ca asta e lumea in care traim

Andrei Ciobica

Absolut adevarat si din pacate nu numai la REA s-a permis intrarea in concurs a unui minor, culmea chiar pe post de pilot. Au fost si la alte competitii.

Eu cred ca, in noile conditii, nimeni nu se va mai risca ca sa faca treaba asta pentru care in mod cert trebuie sa fie sanctionati.

Personal, treaba cu inmatricularea masinilor nu imi convine nici mie , desi masina mea e inmatriculata. Nu ar trebui sa fie o obligatie. Faptul ca trebuie sa platim o gramada de spagi la RAR, impozite aberante la stat, asigurari etc, nu merita pentru o masina folosita doar in concursuri.

La asta ar trebui FRAS-ul ca sa lucreze mult si anume la obtinerea unor derogari in privinta inamtricularii masinilor. Oricum, am inteles ca exista deja pasi facuti in acest sens privind inmatricularea ca si masini de competitie. Sa vedem cum se vor concretiza.

Eventual, in functie de natura zonei sau a concursului, si organizatorii ar trebui sa fata traseele astfel incat concurenti sa nu ajunga pe drumuri publice. Se scapa de mai multe griji in acest fel.

Link spre comentariu

din puntul meu de vedere este imposibil de facut un concurs fara sa se traverseze,foloseasca drum public,iar aici intra drumurile nationale, judetene,comunale si care or mai fi ,asta inseamna ca la intrarea in padure ar trebui sa existe o parcare enorma pentru masinile de tractat,platforme sau alte acareturi de transport a masinilor de concurs,iar di punct de vedere al inmatricularilor acestor masini ,nu vorbin aici de spagi,este chiar imposibil,un singur exemplu -rollcage-ul exterior nu se poate omologa

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

Absolut adevarat si din pacate nu numai la REA s-a permis intrarea in concurs a unui minor, culmea chiar pe post de pilot. Au fost si la alte competitii.

Unde scrie in Regulament ca trebuie sa fi MAJOR ?! Eu stiam ca scrie sa fi detinator de carnet auto ( care se obtine si de la 16 ani in unele tari - de ex: SUA ... )

... deci nu e "culmea" ci e bravo lui ca a castigat locul 1 la REA la 17 ani

Link spre comentariu

Unde scrie in Regulament ca trebuie sa fi MAJOR ?! Eu stiam ca scrie sa fi detinator de carnet auto ( care se obtine si de la 16 ani in unele tari - de ex: SUA ... )

... deci nu e "culmea" ci e bravo lui ca a castigat locul 1 la REA la 17 ani

Pst, pssst, Laure...fii atent: daca inregulamentul ROMANESC zice sa ai carnet, se presupune ca el sa fie recunoscut de autoritatile din ROMANIA! Deci, asadar si prin urmare :grin: la 16 ani nu esti recunoscut drept posesor legal al carnetului de conducere din Zair, SUA, Coasta de Fildes sau Coasta de Azur!:hw in ROMANIA!

Link spre comentariu

Daca ar fi dupa mine, pe langa carnetul de conducere RECUNOSCUT in Romania, as mai cere ca sa aiba si o vechime de vreo 2 ani.

Link spre comentariu

Pst, pssst, Laure...fii atent: daca inregulamentul ROMANESC zice sa ai carnet, se presupune ca el sa fie recunoscut de autoritatile din ROMANIA! Deci, asadar si prin urmare :grin: la 16 ani nu esti recunoscut drept posesor legal al carnetului de conducere din Zair, SUA, Coasta de Fildes sau Coasta de Azur!:hw

Unde SCRIE asta ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare